Kako je najjači mali, koji će rezultat biti i on razmišlja i ka'e ''dobar''AlfredNobel je napisao/la:Interista02 je napisao/la:Može li neko isjeći samo ovaj dio na 2:50 kad malac kaže da ćemo dobiti 1:0 pa ga pitaju gdje je zeljo i onda kaže zeljo krepo![]()
![]()
![]()
Evo ga druže.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav si ti peh moj StefaneFoSte95 je napisao/la:jbt da sam tiket jutros uplatio svaki bi par promašio dnsMortemHz je napisao/la:1.10 kvota? Pretjerano, Slovan je bio predzadnji nosioc, znači 15/16 na listi.Dadox je napisao/la:Svi igraju fudbal..i sutjeska sa bratislavom se drzi..1.10 kvota na slovake..
svaka čast za crnogorce
Ma crnogorci su smijesni...liga im je gora cak i od nase...gledao sam par tekmi njihove live na areni..ono je Bogu plakatMortemHz je napisao/la:1.10 kvota? Pretjerano, Slovan je bio predzadnji nosioc, znači 15 od 16 na listi.Dadox je napisao/la:Svi igraju fudbal..i sutjeska sa bratislavom se drzi..1.10 kvota na slovake..
Musemic posle utakmice reče da nam trebaju tri pojačanja.Dal će se raditi nešto po tom pitanju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino ako naši kontaju da nam se isplati to da pokušamo do play-offa EL doći a za ligu ovo je sasvim dovoljno.amypitar je napisao/la:Musemic posle utakmice reče da nam trebaju tri pojačanja.Dal će se raditi nešto po tom pitanju.
Pored spektakla i igranja sa evropskim velikanom, Sarajevo je tako i dodatno profitiralo jer su samo od ulaznica i TV prava zaradili 452.400 KM. Kada se tu dodaju i prihodi od sponzora koji su se reklamirali na LED displejima oko travnjaka može se reći da je Sarajevo i pored poraza dobro profitiralo.
Pola miliona se cvaknulo preko noci samo na dvije stavke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A **** ti mentalitet, kakav playoff, treba se ici do grupa EL. Pojacati se i napasti to, bas sad kad nam se put poprilicno otvorio izuzmeli se nasa sreca u izvlacenju.MortemHz je napisao/la:Jedino ako naši kontaju da nam se isplati to da pokušamo do play-offa EL doći a za ligu ovo je sasvim dovoljno.amypitar je napisao/la:Musemic posle utakmice reče da nam trebaju tri pojačanja.Dal će se raditi nešto po tom pitanju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
da li si siguran kolega, pogledaj bolje rezultatMortemHz je napisao/la: Kakav si ti peh moj Stefane
kakva golcina Piksija
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Racunaj jos toliko u 3. pretkolu LEmiky_hz je napisao/la:Pored spektakla i igranja sa evropskim velikanom, Sarajevo je tako i dodatno profitiralo jer su samo od ulaznica i TV prava zaradili 452.400 KM. Kada se tu dodaju i prihodi od sponzora koji su se reklamirali na LED displejima oko travnjaka može se reći da je Sarajevo i pored poraza dobro profitiralo.
Pola miliona se cvaknulo preko noci samo na dvije stavke
Jbt samo iz tih para mozes platiti dva vrhunska kapitalca za nase uslove...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha je l' ga ovo Piksi zavukao u bukvalno posljednjoj milisekundiFoSte95 je napisao/la:da li si siguran kolega, pogledaj bolje rezultatMortemHz je napisao/la: Kakav si ti peh moj Stefane
Realno, put do grupne faze EL nikad laksi nije bio s obzirom da igras samo s prvacima drzava, naravno da i tu treba srece, ali ne mozes izvuci protivnike iz liga 5, potom portugalske, ruske, holandske itd...
Zato treba napasti grupu kao nikad prije, a s ta 3 pojacanja koja Husref spominje to nije ni nerealno....opet kazem,,uz dozu srece da ne dobijes novi Celtic u play offu.
Zato treba napasti grupu kao nikad prije, a s ta 3 pojacanja koja Husref spominje to nije ni nerealno....opet kazem,,uz dozu srece da ne dobijes novi Celtic u play offu.
-
Historicar
- Kontakt:
Slovan - Sutjeska 1:1, Piksi Kojašević u 90+ Jesmo li mi od nenositelja, rezultatski najgore prošli, u ova dva dana

MortemHz je napisao/la:Hahahaha je l' ga ovo Piksi zavukao u bukvalno posljednjoj milisekundiFoSte95 je napisao/la:da li si siguran kolega, pogledaj bolje rezultatMortemHz je napisao/la: Kakav si ti peh moj Stefane
golćina i to samo takvaaaa
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 10 jul 2019, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
I pojavi se Pixi Kojasevic u 95+ i zabi golcinu i Sutjeska odigra 1-1 u Bratislavi.Dadox je napisao/la:Ma crnogorci su smijesni...liga im je gora cak i od nase...gledao sam par tekmi njihove live na areni..ono je Bogu plakatMortemHz je napisao/la:1.10 kvota? Pretjerano, Slovan je bio predzadnji nosioc, znači 15 od 16 na listi.Dadox je napisao/la:Svi igraju fudbal..i sutjeska sa bratislavom se drzi..1.10 kvota na slovake..
Dakle niko od ovih nasih nesudjenih protivnika nije pobjedio.Serif 0-3 kuci izgubio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BH Telecom koji je na platformi Moja TV prenosio utakmicu otkupio je prava od Bordo kluba za 70.000 KM što je rekord za našu zemlju. Sarajevo je TV prava za Škotsku prodalo za 120.000 KM što je apsolutni rekord kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sofranac odigrao cijelu utakmicu za Sutjesku, kod nas ne pamtim kad je odigrao cijeli mec.
Pored Kojasevica i Sofranca tu je jos jedan bivsi igrac Sarajeva u Sutjesci, a to je Marko Cetkovic
Pored Kojasevica i Sofranca tu je jos jedan bivsi igrac Sarajeva u Sutjesci, a to je Marko Cetkovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj da nam je da ovih para uzmemo baš nekog bolesno jakog igrača, u 3. pretkolu EL ćemo sigurno uzeti 200K na ulaznicama samo a gdje su sve ostale stvari
Sad imamo šansu kao nikad da se domognemo EL. Za 10 dana ćemo saznati protivnika u trećem kolu. Samo profi odraditi u škotskoj utakmicu, neće ni oni zapeti da nas dobiju imaju već 1:3 tako da smo mi fino da odigramo pa i izgubiti 1:0, 2:0 nije strašno
znači za jednu tekmu uzeli smo 200.000 KM?MortemHz je napisao/la:BH Telecom koji je na platformi Moja TV prenosio utakmicu otkupio je prava od Bordo kluba za 70.000 KM što je rekord za našu zemlju. Sarajevo je TV prava za Škotsku prodalo za 120.000 KM što je apsolutni rekord kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, johntravolta123 i 40 gostiju.