Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

asr_pd
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la asr_pd » 02 sep 2012, 23:08

kakav smarac je ovaj ljubitelj kobasicarske lige. Od 2015. pocinje primjena zakona o finansijskom fair-playu, pa ce tad sve doci na svoje, nece moci razni rusi i arapi raditi ovo sto sada rade sa umjetnim klubovima poput PSG, Sitija, Celsija itd, a i cijene nece biti astronomske, tako da ce Juve s lakocom dovoditi igrace poput Llorentea

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 sep 2012, 23:09

Mislim da ce Napoli biti malo zeznut , al jedva cekam susret s Romom. Nesto su se digli, treba im ponovo ocitati lekciju ko je gazda 8-)

Beg je negdje van i slavi pobjedu :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 02 sep 2012, 23:11

Vidal je napisao/la:slika
slika

:mrgreen:

Meni se veoma sviđaju Mirko i Seba u napadu, dva znalca sa loptom. Meni bi bilo žao izbaciti jednog od njih iz prve postave.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 sep 2012, 23:12

Polahko, nema uzdizanja, mislim, jasno je ko je najkvalitetnija ekipa u ligi, ali nije to uvijek i ključno.

Nema potrebe za uzdizanjem, govorim konkretno o forumašima, baš danas je uživanje čitati neke stavove i to u vrlo kratkom vremenskom rasponu. :mrgreen:

Što bi rekao R7, calma, calma.

Imamo i Lp o kojoj treba voditi računa, nimalo lahki protivnici, tu će sigurno otići dio energije.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 02 sep 2012, 23:13

interisti poslije Pescare pricali o scudetu pa se spustise na zemlju sad pricaju o donjem djelu tabele evo i ovi Romanisti pricaju o scudetu i oni ce brzo biti spusteni :D :D

FORZAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 02 sep 2012, 23:13

@Hare

Ova je za tebe slika. Leo i Martina. Pošto znam da gotiviš Lea ;)

slika

A ova je za sve

slika

8-)

Ko nije gledao a želi da gleda

http://hotfile.com/dl/170219925/6b33d5a ... t.flv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hotfile.com/dl/170226323/92c5d71 ... t.flv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo su linkovi za skinuti cijeli meč. ;)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 02 sep 2012, 23:16

@vidal jel ovo neka starija slika, gusta kosa kod Lea. :mrgreen:

Mirko Vučinić: So happy for the goal and for this great victory! We showed character and personality. Keep on playing this way!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 sep 2012, 23:18

Vidal hvala care, taman da pogledam snimak veceras .. ;)

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 02 sep 2012, 23:25

Izašao je u prvom sastavu, postigao je dva gola i proglašen je za igrača utakmice. Sebastian Giovinco nije mogao poželjeti bolju utakmicu u dresu svoga kluba.

Nakon što je srušen u kaznenom prostoru na početku utakmice, mnogi su se pitali da li je postojao penal, a Giovinco je nakon utakmice odgovorio na to pitanje: "Bio sam povlačen s leđa, a zatim me je Brkić 'pokosio', tako da nema dileme oko toga pitanja. Penal je bio čist", mišljenje je Giovinca.

"Dugo sam želio sam odigrati ovakvu utakmicu, a posebno u dresu svoga kluba. Ali, najvažnije je da smo pobijedili i trebamo nastaviti ovako igrati".

"O Di Matteu? Vidio sam ga na tribinama, ali je rano razmišljati o Chelseaju i Ligi Prvaka. Prije toga moramo odigrati nekoliko važnih utakmica", izjavio je Sebastian Giovinco za Sky nakon utakmice.
The Old Lady is back on TOP...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 sep 2012, 23:30

Gdje je to Di matteo bio ? :D

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 sep 2012, 23:33

"Deve migliorare anche nel non possesso e nell'aiuto alla squadra, a volte è ancora troppo superficiale. Ha grosse potenzialità e sa che può dare di più".
Carrera o Vučiniću, vrlo je direktan Carrera i to mi se sviđa, kaže da Vučinić mora poboljšati svoju igru bez lopte i da više pomaže ekipi, ponekad je dosta površan, ima veliki potencijal i zna da može dati više, to je ono što i mi uvijek potenciramo.
soxx je napisao/la:Gdje je to Di matteo bio ? :D
Jeo kokice u Udinama. :mrgreen:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 02 sep 2012, 23:36

Da je danas na mjestu Vučka bio RVP zabio bi RVP četiri gola. Vučko je danas tanak bio bez obzira što je zabio gol. Ali i takav je bolji od one dvojice.

Carrera ubacio onu dvojicu da se osigura da Udine ne primi više golova i da budemo koliko toliko milostivi prema njima. :mrgreen:

EDIT: Žao mi je što Pogba ponovo nije dobio priliku barem par minuta da zaigra. A kako igraju ona dvojica mogli bi mi uskoro gledati i NB17 kako igra. 8-)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 02 sep 2012, 23:41

Vucko je jednostavno lijen Gio zaganja njihove stopere a on samo trckara osim gola nije puno toga napravio i apsolutno nije pravio nikakav visak prostora za Gio sto mora raditi jer Gio je strasno brz i jedan na jedan tesko neko moze protiv njega a sa trkom Vucka bez lopte dolazile bi takve situacije jer bi odvlcio igrace i pravio prostor Gio al valjda ce to popraviti u buduce

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2012, 23:42

Jako je bitno da je Mali dao golove,sad ce sigurno biti jos bolji,da se jos malo uigra sa ekipom bice on odlican...

Dobar rezultat,ocekivana pobjeda ipak je Udinese uzdrman trenutno,spominje se odlazak trenera i jos mali milion problema u klubu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 sep 2012, 23:46

Kako mi je krivo da smo primili onako glupi go, nadam se da ce im Conte malo nabrajati..

Sto se tice Vucka, nemamo za sada boljeg a potreban nam je za utakmice koje se trebaju rijesiti s jednim potezom. Gio se polako snalazi i ova dva gola ce mi dobro olaksati. Mislim da mozemo ocekivati 15 + od Giovinca.

Sta znaci kad Chiellini igra, taman sada odmor da se neki vrate... Jedva cekam da vidim i Islu u akciju..

Asamoah je ZVIJER!!!!!!!!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 02 sep 2012, 23:49

Smrad moratti izjavio za SKY poslije utakmice sa Udineseom da je IMPRESIONIRAN JUVENTUSOM :D :D

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ntus%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

SoloJuve26@ kad Chielini igra odbrana je sigurna a i Bonuci je sigurniji manje grijesi danas prva tekma poslije povrede i odigrao majstorki :D :D
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 02 sep 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2012, 23:51

dobro je ovo danas bilo, vracamo se na onaj nivo od prosle sezone... samo mi krivo za crveni, ne trebaju nama sa ovom igrom onakvi pokloni...penal je bio al crveni ne, i ne treba nam to.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 03 sep 2012, 00:22

Bilo i proslo, Juve pokazao dominaciju nad solidnim Udinesom. Penal je bio, dok crveni karton je strogo dosuđen. Kriv je sudija, i ne vidim razlog zasto bi se navijaci sekirali zbog toga. Nego, Giovinco je dobro prosao u onoj situaciji, mogao je zaraditi neku povredu, al' im je kasnije sve to naplatio uz 2 prekrasna gola :D

bwt.Selam za @Bega...uzivam citati njegove postove 8-)
The Old Lady is back on TOP...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 sep 2012, 00:43

Shakhtar pobijedio Dinamo Kijev 3-1, uh kako su oni nezgodna i žilava ekipa, a tehnički jaka.
Moramo biti na visokom nivou jer su nam prva 2 kola Chelsea u gostima i Ukrajinci kući.

Najbitnije je da se za repke niko ne povrijedi i da se iskoristi pauza za dodatno uigravanje ekipe.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 sep 2012, 00:49

Bit ce **** protiv shaktara, neugodni su !! Nadati se da ce do tad tandem Vucko-Gio biti zreli jer trebat ce nam brzi i tehnicki igraci...

zbilja dje nam je Beg :?

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.