crvenocrni je napisao/la:Simon je na servisu...adnan24 je napisao/la:Simon-Roger V. -trenutno je 4-6 6-4 6-3 4-5 i treba da se nastavi mec...zna li neko ko je na servisu ?
E hvala puno...ide 1 na Simona

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
crvenocrni je napisao/la:Simon je na servisu...adnan24 je napisao/la:Simon-Roger V. -trenutno je 4-6 6-4 6-3 4-5 i treba da se nastavi mec...zna li neko ko je na servisu ?
Da je bila manja uplata reko bi ti da cekas, ali posto si vec 50 Km ulozio ja bih ti preporucio da odigras kontru..tica je napisao/la:J.Melzer-Falla???? imam listic samo jos Melzer za 190 km al vidim ovde prognoziraju iznenadjenje po forumima.
Sta mi je cinit kontrirat barem za cvaju il cekat? Uplata ja bila 50 km.
Da je bila manja uplata reko bi ti da cekas, ali posto si vec 50 Km ulozio ja bih ti preporucio da odigras kontru..aleksandarhz je napisao/la:tica je napisao/la:J.Melzer-Falla???? imam listic samo jos Melzer za 190 km al vidim ovde prognoziraju iznenadjenje po forumima.
Sta mi je cinit kontrirat barem za cvaju il cekat? Uplata ja bila 50 km.
Pa na stranici nema nista... To se skida poseban program ili..?Bečki Kongres je napisao/la:Navukao sam se strasno na poker u Premieru...Moze se strava para osvojiti !
Ma ja uplatio peticu juce i za sat vremena se dignem na 70-tak maraka 37 eura imao i kontam odo po pare ali djavo mi nije dao mira rekoh kad me vec krenulo idem za veliki sto 10 eura ulaz i tu mi je bio kraj , na dobre karte izgubim iznerviram se i poceo pare bacati bezveze ali sutra su opet pokusati pa cemo vidjetiBečki Kongres je napisao/la:Navukao sam se strasno na poker u Premieru...Moze se strava para osvojiti !
U mene jaran se digo na 580€, evo @Becki kongres svjedok....jasko_juve je napisao/la:ja sam danas uzeo 50 eura na tom pokeru..ima neke djece ba,glupa ubacuju na 2,6..i tako te glupe karte..a nije to sam na premier kladionici,ima to svaka kladionica sem Williamsa, ja mislim..to odsad igram![]()
![]()
Ma ja puste te malo na početku da te navuču i ti misliš da znaš ,kad krenu oni tebi uzimati ima da im sve vratiš sa kamatamaBečki Kongres je napisao/la:Jasta **** sebe![]()
Ja sam dosad oko 220-250 digo...
Al sam upiko kako se igra i te neke cake..
Izmedju ostalog kad dobijem na stolu odma izadjem,prije sam ostajao pa sam sve gubio
i igram samo na blef a nasi se odma prepadnu i izadju![]()
Uglavnom mogu se dobre pare uzeti
a buraz znam ja igrat ...legenda reala je napisao/la:
Ma ja puste te malo na početku da te navuču i ti misliš da znaš ,kad krenu oni tebi uzimati ima da im sve vratiš sa kamatama![]()
![]()
Nema otpišite ga navuko se ima da sve prokocka kuću,stan ,Čelik ,željezaru ,Bilino Polje ,ma sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.