kao i uvijek, precizno i jednostavno objasniš bez puno pametpvanja....s tim da bih ja jos dodao da mi uvijek izgledamo kao talentovani amateri i nogometno neinteligentna ekipa.
Činjenica jeste da vecina ih stagnira, evo Krdzalic nekako sporo napreduje a stvarno talentiran,puno mana ima u svojoj igri, jos dok je igrao 10ku u juniorima Dinama odmah sam rekao prijatelju od njegovog oca koji radi sa njim da od Anesa nema igraca jer se krije iza lopte a igra kljucnog igraca u ekipi i da kao takav nema sta traziti u lokomotivi kamoli Dinamu.
I evo vidimo, ni blizu Dinamu, ne igra odavno u vidi se zastoj u napretku, i samo zahvaljujući jakom manadzeru Dinamo mu je dao jos jednu Sansu.
Ali jos je u vaktu, on zna lopte samo pitanje je koliko je psihički jak...vidjecemoo kada uveze par utakmica.
Bristrić? Valjda je svima jasno da mali zna dati gol, i ima jako dobru fiziku za napadača. To je takav tip igraca za kojeg nikad ne znas kada moze explodirati ali isto tako koji moze sjediti na klupi ali to ga nece spriječiti da zabije gol dok dobije Sansu. E sad sto se jankovic malo pogubio pa ga izvukao na krilo a onu kladu od 2m u napad to je druga prica... ali opet uspio zabiti lijep gol.
Sahinovic? Opet dokazao talenat ,sto je do njega bilo odbranio je.
Inace ne znam sta navijači posebno Sarajeva ocekuju od djeteta od 19 god, da im dijete ulijeva neku sigurnost a odbrana im taraba.
I sigurno da mali ima potencijal za A tim, kakav je da je bar nije kao onaj panj Kovacevic da prima golove sa 40m a za kojim hude bosnje i danas "kave" kako ovdje na forumu a tako i cijela javnost.