FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Onanisanje na zrinjski, 3, 4, saaaaad...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A na igru Halila protiv Radnika...belosevic28 je napisao/la:Onanisanje na zrinjski, 3, 4, saaaaad...

Re: FK Sarajevoouuu
Ouuu a u tom periodu festival, pa ima da gori u gradu, jos ako izborimo playoff ouuuu fak...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ovi akademci su maltane jučer osnovani, otprilike su jačine Mladosti, ne čudi ovo vodstvo njihovobelosevic28 je napisao/la:Onanisanje na zrinjski, 3, 4, saaaaad...
Mislis ovo "do frizura"...AlfredNobel je napisao/la:Malo je pedeerski, al' je lepo.obiteljskicovjek je napisao/la:Mene je Milanović oduševio.
Na pripremnim je bio dobar ali protiv Celtika u prvom odličan.
U drugom su nas pretrčali pa je i on sa ostatkom ekipe malo "pao"
Uboli smo sa Slobom malo je reći.
Vrijeme će pokazati sve.
Mislim da je svojim ponašanjem na terenu, otvaranjem, kretanjem, razumijevanjem igre, pasom, bez straha i respekta ulaskom u duele nagovijestio blistavu budućnost u FKS.
Zdravlje da ga posluži i dobili smo igračinu.
Neki će reći rano je ali skoro nikad se nisam z.**** u procjeni, ima ono nešto.
Hadžija, svaka ti čast.
Što se tiče utakmice, za prvih 35 min. ocjena 10.
Od taktike, htjenja, srca, do frizura.
U ostatku sasvim solidno - vrlo dobro, u skladu sa mogućnostima.
Svako poređenje sa Celtikom je suvišno.
Ogromno iskustvo za sve u klubu, najviše za igrače.
Časno se oprostiti od LP i spremiti se za Zrinjski (utakmica koja će dati mnogo odgovora i možda usmjeriti sezonu ka konačnom cilju) početak je veoma važan.
Za LE ima vremena, nadam se sreći 22.07 treba nam.

To nisam htio ni potencirati...

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ljudi ba gledaj kako je zrinja odradio prelazni rok i deru likovi, a mi petom gokove primamo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ljudi treci bili i kup osvojili..u ligi gdje sundvije ekipe grupne faze el igrale..nmg biti toliki levati sigurnoHistoricar je napisao/la:Ovi akademci su maltane jučer osnovani, otprilike su jačine Mladosti, ne čudi ovo vodstvo njihovobelosevic28 je napisao/la:Onanisanje na zrinjski, 3, 4, saaaaad...
-
- Kontakt:
Koja je to druga ekipa uz Vardar igrala grupnu fazu ?Dadox je napisao/la:Ljudi treci bili i kup osvojili..u ligi gdje sundvije ekipe grupne faze el igrale..nmg biti toliki levati sigurnoHistoricar je napisao/la:Ovi akademci su maltane jučer osnovani, otprilike su jačine Mladosti, ne čudi ovo vodstvo njihovobelosevic28 je napisao/la:Onanisanje na zrinjski, 3, 4, saaaaad...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
A i fino su se utegli nakon priprema jeldeAlfredNobel je napisao/la:Malo je pedeerski, al' je lepo.obiteljskicovjek je napisao/la:Mene je Milanović oduševio.
Na pripremnim je bio dobar ali protiv Celtika u prvom odličan.
U drugom su nas pretrčali pa je i on sa ostatkom ekipe malo "pao"
Uboli smo sa Slobom malo je reći.
Vrijeme će pokazati sve.
Mislim da je svojim ponašanjem na terenu, otvaranjem, kretanjem, razumijevanjem igre, pasom, bez straha i respekta ulaskom u duele nagovijestio blistavu budućnost u FKS.
Zdravlje da ga posluži i dobili smo igračinu.
Neki će reći rano je ali skoro nikad se nisam z.**** u procjeni, ima ono nešto.
Hadžija, svaka ti čast.
Što se tiče utakmice, za prvih 35 min. ocjena 10.
Od taktike, htjenja, srca, do frizura.
U ostatku sasvim solidno - vrlo dobro, u skladu sa mogućnostima.
Svako poređenje sa Celtikom je suvišno.
Ogromno iskustvo za sve u klubu, najviše za igrače.
Časno se oprostiti od LP i spremiti se za Zrinjski (utakmica koja će dati mnogo odgovora i možda usmjeriti sezonu ka konačnom cilju) početak je veoma važan.
Za LE ima vremena, nadam se sreći 22.07 treba nam.

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Beton su ljudi, prošetati će se ligom k'o Vilsonovim.AngelDiMaria je napisao/la:Ljudi ba gledaj kako je zrinja odradio prelazni rok i deru likovi, a mi petom gokove primamo
Radnik 2 0 , ove sezone liga ce bit jaka pravo , ja zalim samo sto nismo Irfana onog pokupili , nadam se da ce Hadzija dovest tog DM koj nam ocigledno jako fali
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jedina je steta sto ce Zrinjski prije nas ispasti u EL pa ce biti odmorniji za ligu(mislim da nemaju sanse protiv Holandjana iduce pretkolo).Mi cemo Evropu igrati minimalno do 5-tog kola,jos ako bi uslo u PO ode " pola sezone".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj ba ne poredite Celtic i akademiju Pandev , pa nema smislaobiteljskicovjek je napisao/la:Beton su ljudi, prošetati će se ligom k'o Vilsonovim.AngelDiMaria je napisao/la:Ljudi ba gledaj kako je zrinja odradio prelazni rok i deru likovi, a mi petom gokove primamo
Auu mogla bi 3 predstavnika u 3 pretkolu haha
CEKAJ BA KOLKO TO KOLA IMA SAD DO GRUPA ?miky_hz je napisao/la:Jedina je steta sto ce Zrinjski prije nas ispasti u EL pa ce biti odmorniji za ligu(mislim da nemaju sanse protiv Holandjana iduce pretkolo).Mi cemo Evropu igrati minimalno do 5-tog kola,jos ako bi uslo u PO ode " pola sezone".
Mislio sam na 5-to kolo PL .paulus je napisao/la:CEKAJ BA KOLKO TO KOLA IMA SAD DO GRUPA ?miky_hz je napisao/la:Jedina je steta sto ce Zrinjski prije nas ispasti u EL pa ce biti odmorniji za ligu(mislim da nemaju sanse protiv Holandjana iduce pretkolo).Mi cemo Evropu igrati minimalno do 5-tog kola,jos ako bi uslo u PO ode " pola sezone".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
0-3 bgm respektabilno
koliko je husref bio upravu kad se sa halilom nije produžio ugovor
Bolja nasa akademija od ove sjevernomakedonske
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šteta što ne ode konamaFoSte95 je napisao/la:koliko je husref bio upravu kad se sa halilom nije produžio ugovor

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.