FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 03 feb 2019, 17:07

Inače,Bastoni dobio prvi poziv za seniorsku reprezentaciju Italije.Standardan u Parmi ove sezone :thumbup:

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 04 feb 2019, 13:16

Evo poceo se Cambi spomimjati da zamijeni ovu spodobu :pray:
Nek ga uzmu kao prelazno rješenje do kraja sezone, a onda kada sve iznenadi nek ostane doživotno trener. Novi Herera :kralj:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 feb 2019, 16:13

Aaaaaaa daj Cambiassa :bow:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 feb 2019, 19:04

Inter confirming trust in Spalletti after 20-minute talk between coach and Marotta
:salut:
The club is held hostage every winter by these players.

If Marotta is serious & wants to earn the trust of everyone he has to act.

Enough of the carrot, time for the stick.
:thumbup:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 feb 2019, 19:57

Koliko me sjecanje sluzi @siamo je isto ovako strastveno branio De Boera, trenera kojeg na mapi nema.Celava prevara treba sto prije odletiti sa klupe Intera.Prevari je jedina referenca kvazi uspjeh u Rusiji a i iz Rusije je nabijen s noge na nogu.Nadam se da su ove izjave kao iz doba MM kad je Benitezu tepano pa dobio otkaz nakon osvajanja svjetskog klupskog prvenstva ili Manciniu nakon titule iz 2008 godine.Usput pozdrav svoj ekipi sa ovog pdf-a a posebni staroj ekipi Mago.Tritolone, Puma i ostali...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 feb 2019, 19:58

Mister No je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi @siamo je isto ovako strastveno branio De Boera, trenera kojeg na mapi nema.Celava prevara treba sto prije odletiti sa klupe Intera.Prevari je jedina referenca kvazi uspjeh u Rusiji a i iz Rusije je nabijen s noge na nogu.Nadam se da su ove izjave kao iz doba MM kad je Benitezu tepano pa dobio otkaz nakon osvajanja svjetskog klupskog prvenstva ili Manciniu nakon titule iz 2008 godine.Usput pozdrav svoj ekipi sa ovog pdf-a a posebni staroj ekipi Mago.Tritolone, Puma i ostali...

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 04 feb 2019, 20:08

Ja ne vjerujem da ova spodoba još nije dobila otkaz :puke:
#Ausilio OUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 feb 2019, 20:17

Ja utakmice necu pogledat dok ne ode sa klupe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 feb 2019, 20:20

Vjrujem da su u klubu dovoljno razumni da ne nasjednu i smijene trenera.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 04 feb 2019, 20:21

ma lik je ispucao sve jokere, igra je katastrofa,nema opravdanja
imao je dovoljno vremena dovoljno prelaznih rokova on sve gori, imao je ljeto i sta je uradio, veliko nista samo nazadujemo igraci ti javno govore da hoce ici, kapiten te ucjenjuje i prica o ugovoru pola sezone...pa ubij se covjece, ja bi ga jednu tekmu zakucao na klupu pa nek sve gori, bar ce se nesto desiti...dovede Radju garantuje za njega a ovaj pizdarije pravi nakon par tekmi...i cekaj kako to nije sramota sto smo ispali iz LP, pa bruka nevidjena trebao je vec tada nogu dobiti

ne kontam zasto se ceka ljeto i Conte, koji mu je ku.rac, zasto ne vec sada pa da ima ovih par mjeseci uvida u ekipu i sta treba mijenjati na ljeto
mislim, sta moze izgubiti, kao nece vruc krompir...ma mi smo usrani vec, zna se ko je krivac a mislim da gore od ovoga ne moze tako da je top 4 garant sa tim nekim sokom promjene, jer mi fakat imamo igrace, kakav Napoli i pizde materine mi smo drugi tim Cizme al ne mozes sa ublehom kukavickom
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 feb 2019, 20:39

Mister No je napisao/la:Prevari je jedina referenca kvazi uspjeh u Rusiji
Nema ga nigdje osim što je ušao u LP u zadnje tri sezone u Serie A :urnebes: A sa Romom oborio rekord u broju bodova.

A eno ovaj iznad misli da Inter ima bolju ekipu od Napolija :lol: I od Tottenhama :lol: I zaziva Contea da bi mu **** sve po spisku kad prvi put postavi tri u obrani :urnebes:

FDB je davno objasnio:
Bilo je haotično jer igrači Intera rade šta oni žele. Pokušao sam da promijenim stil igre, ali nisu me slušali. Pa, lakše mi je bilo sa djecom u Ajaxu njego s njima.
A vi vjerujte i dalje da je trener glavi problem :wave:

Marotta jos jednom potvrdio da Spalletti ima punu podrsku i da Parma nije odlucujuca kako neki novinari pokusavaju sugerirat :thumbup:

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 04 feb 2019, 21:28

Mi da imamo igru i da to na nesto lici pa bi i nekako razumio, Ali nasi igraci su najsporiji, kao sto netko napisa ovdje bez lopte stoje kao Spomenici!
Pa kad igramo dobro i ako nece u gol to je nesto drugo..
Mislim da je najveci problem isplata Spalettia i da ce na kraju sezone dobiti otkaz!
Za mene je najvece razocarenje ispadanje u Kupu, koji je trebao biti cilj jer od EL nema sigurno nista!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 04 feb 2019, 21:31

SiamoNoi je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Prevari je jedina referenca kvazi uspjeh u Rusiji
Nema ga nigdje osim što je ušao u LP u zadnje tri sezone u Serie A :urnebes: A sa Romom oborio rekord u broju bodova.

A eno ovaj iznad misli da Inter ima bolju ekipu od Napolija :lol: I od Tottenhama :lol: I zaziva Contea da bi mu **** sve po spisku kad prvi put postavi tri u obrani :urnebes:

FDB je davno objasnio:
Bilo je haotično jer igrači Intera rade šta oni žele. Pokušao sam da promijenim stil igre, ali nisu me slušali. Pa, lakše mi je bilo sa djecom u Ajaxu njego s njima.
A vi vjerujte i dalje da je trener glavi problem :wave:

Marotta jos jednom potvrdio da Spalletti ima punu podrsku i da Parma nije odlucujuca kako neki novinari pokusavaju sugerirat :thumbup:

Pa to je odlika veliki trenera, koji mogu fudbalske mangupe i zvijezdice dovesti do te mijere da slusaju i da su motivirani!
Lako je kod dijece doci do respekta...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 feb 2019, 22:00

Tko ih je prosle godine doveo do toga nakon krize od dva mjeseca?

Ne mogu opisat koliko glupa stvar bi ga bila smijenit sada.Točno da se svi ostali smiju kad klub ljosne na sedmu poziciju na kraju prvenstva.

Jos se spominje Cambiasso da se čovjeku upropasti karijera prije nego ju je i poceo :facepalm:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 04 feb 2019, 22:06

od PSVa majstore, bolju ekipu od PSVa a ne kokoski, a i od onakvog Totenhema smo bili tada bolji, mi u usponu forme a oni se nisu sastali sa loptom
tacno ih je prolaz u grupi vratio u formu
ali ne, picic izasao protiv PSVa lagano takticki, drzi nulu i cekaj Barcu
ma fuj

kad sam ja spominjao te "spomenike" Siamo me ismijavao, ja sam to zvao kurcoboljom tada...Broz drzi loptu a ostali sigurno se sakrivaju iza prvog do sebe...ali ne, sve je to taktika hahahha
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 feb 2019, 22:10

Meni bi bilo jasno da ga se brani da mi igramo ok, ali mi nismo prilike slozili 5-6 utakmica, najbolja prilika je jucer u prvoj minuti bila kad su igraci Bologne krivo dodali loptu u obrani, i to je to, 150 ubacaja do kraja utakmice, bez pokusaja kroz sredinu, Ranocchia u 10 minuta ucini vise nego Lautaro i Icardi u zadnjih 500, igramo sramotno i nema opravdanja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2019, 02:14

neroazzurni je napisao/la:od PSVa majstore, bolju ekipu od PSVa a ne kokoski
PSV je završio 6 bodova iza Intera u grupi.

A prolaz je izgubljen u Londonu protiv Tottenhama,a ne u toj utakmici.

Trebao dobit otkaz jer se ispalo iz LP :facepalm: Svaka ti je gora od one prethodne.

Smjena trenera ne rješava ništa i najgori je mogući potez koji se moze desit.Tako da se iskreno nadam da se neće desit.

Bergomi se iznova i iznova blamira sa izjavama.Zadnja je o Lautaru.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 05 feb 2019, 06:53

eto ti ces nekom reci da se blamira sa izjavama :urnebes:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2019, 12:50

Speaking to Sport Mediaset, Giuseppe Marotta once again discusses the bench of Inter, currently occupied by Luciano Spalletti.

“Yes, Spalletti is staying because he is not at risk. In my last 22 years as a Serie A executive at three clubs such as Atalanta, Sampdoria and Juventus, I have never fired any coach. To fire a coach, you need certain conditions and they do not exist in this case. Spalletti will stay with us.”

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 05 feb 2019, 17:57

Daj nam nešto sa twittera, nisi odavno.
1921

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []