Ja nijednu partiju nisam dobio a da nisam blefirao

A hvala Bogu ima onih koji odma foldaju cim dignes ulog

A listic nisam odigrao ne pamtim

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Fulit ćeš oba. Haj probaj ponovo.kremenko je napisao/la:Berdih-Beneto -6.5 1 1.8 kv (da ce dobit 7 razlike)
Raonic-Muller. G -44.5 gema 1.85 kv ili za hrabrije 3:0 rezultat 2.45 kvota
E jaro posto vidim da si iskusan sa ovim tenisom ako ti nije mrsko da bacis koji par ovdje ili ako hoces na pp da mi posaljes... Hvala unaprijedManiacsThe je napisao/la:Fulit ćeš oba. Haj probaj ponovo.kremenko je napisao/la:Berdih-Beneto -6.5 1 1.8 kv (da ce dobit 7 razlike)
Raonic-Muller. G -44.5 gema 1.85 kv ili za hrabrije 3:0 rezultat 2.45 kvota
Na kojoj stranici ?ever je napisao/la:Ko hoce besplatni bonus nek' se javi na PM..Dobija se 5 eura,a potrebno je okrenuti 6 puta na kvotu 1.5 (najmanja)..Mora se irgati najmanje 3 para i to da sva tri ispune kvotu 1.5..Znaci 3 kvote po 1.15 i to je to,lagano
https://www.comeon.com/Papilon20 je napisao/la:Na kojoj stranici ?ever je napisao/la:Ko hoce besplatni bonus nek' se javi na PM..Dobija se 5 eura,a potrebno je okrenuti 6 puta na kvotu 1.5 (najmanja)..Mora se irgati najmanje 3 para i to da sva tri ispune kvotu 1.5..Znaci 3 kvote po 1.15 i to je to,lagano
aleksandarhz je napisao/la:E ever puno hvala za ovu stranicu...Ja vrtio ono sranje i uzeo 10 E... Samo ako mozes da javis ovdje kako ide isplata i ima li problema oko isplate...Nemam bas nekog iskustva pa ne znam koliko je sigurno da im saljem licnu kartu...
Ma samo to da cujem.. Ja sam preso na poker...Valjda ce se zaraditi nesto...ever je napisao/la:aleksandarhz je napisao/la:E ever puno hvala za ovu stranicu...Ja vrtio ono sranje i uzeo 10 E... Samo ako mozes da javis ovdje kako ide isplata i ima li problema oko isplate...Nemam bas nekog iskustva pa ne znam koliko je sigurno da im saljem licnu kartu...
Pitao sam neke momke i rekli su da su isplatiti..Ljude ne znam uzivo,ali vjerujem im,jer su dosta pouzdani u toj prici oko kladionica,isplata,bonusa i ostalog..Ja sam nakucao na 31€ i isplaticu jedino ako dodjem do 100€..Imam para na premieru,okretalo se nesto,pa mi ovo dodje kao zabava i mnogo je lakse igrati ovako u šali,pare same dolaze..Dokle,vidjecemoIsplata ce ici normalno,poprilicno sam siguran..Sto se tice licne i ostalih dokumenata,ja sam regan na milion kladionica,sa milion sam isplatio bar ponesto,a samim tim i slao dokumente i nikada nisam imao problema...
P.S. Nema na cemuI minimalna isplata ti je 20€
Ma igram texas holdem...ever je napisao/la:Ma mozes vozacku,licnu ili bilo koji dokument koji 100% moze potvrditi da si to ti,pa taman i pasos..Poker ne igraj,jer je jako los,ako igras onaj slot poker,a ako igras onaj texas holdem,onda normala..100% isplata ide,sad sam provjerio kod druga,znaci 100000% sigurno
Odigro tri listica, sva tri pao ali na neku sitnu lovu... Sogndal i Bjelorusi u 90 primise supci..Bečki Kongres je napisao/la:aleksandre imal sta ?![]()
P.S A za sta sluze ovi poeniMogul se kako u evrice pretvoriti
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.