Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?dzelllo je napisao/la:Vidim ti imas.Sve ti elokventnost i misli cure niz usi.Cime li te hrane,pa si tako mudar i pametan?MortemHz je napisao/la:Ma ti o zivotu veze nemas.dzelllo je napisao/la:Pomalo su ove Sarajlije hinjave,kad ih je Sloboda gazila krili su se u misijim rupama.Sad kad su im uzeli rezervnog napadaca i prosjecnog veznjaka,opet oni glavni a Dino i mafija im kolo vode.
Neki su jucer svrsavali na vijest da Azmir odlazi a nisu svjesni da i poslije Azmira ce postojati Sloboda.
Kod njih je Tan vlasnik,ako pozeli ugasit ce ih istog casa
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema potrebe da se vrijedjamo niti da se lazemo.Ovaj post gore je da malo vrati navijace FK Sarajeva u realnost,jer imaju podjednak igracki kadar a i upravljacki kao FK Sloboda.Osttribine je napisao/la: Boli te kao briga, ali si citavu analizu o nama postavio, vise se posveti Velezu, ako si navijac Veleza, nemas potrebe ni razloga prepucavati se sa navijacima Sarajeva.
lezVe do bagro
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Previše se vjeruje AnUsu Sharbiniju. 
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
@dzello sto vam obrisase onu temu prepucavanja prve lige fed?dzelllo je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedjamo niti da se lazemo.Ovaj post gore je da malo vrati navijace FK Sarajeva u realnost,jer imaju podjednak igracki kadar a i upravljacki kao FK Sloboda.Osttribine je napisao/la: Boli te kao briga, ali si citavu analizu o nama postavio, vise se posveti Velezu, ako si navijac Veleza, nemas potrebe ni razloga prepucavati se sa navijacima Sarajeva.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Ajzea, da to mozda nije ovaj
http://kl...ix.ba/sport/dan-zenskog-golfa-obiljezen-i-u-sarajevu/160607124#8
http://kl...ix.ba/sport/dan-zenskog-golfa-obiljezen-i-u-sarajevu/160607124#8
Ma gdje bi ti to.MortemHz je napisao/la:
Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kupiće im šipca koji je zadnju pravu sezonu imao u rijeci nekada 2010 godinedundjer je napisao/la:brzo zaboraviše šta im je radio, a sad im oči zamajue rvatima i albancima
Jel ovo kvrzic onaj sto ga je sajo gurao u repku?krmpotich je napisao/la:Kupiće im šipca koji je zadnju pravu sezonu imao u rijeci nekada 2010 godinedundjer je napisao/la:brzo zaboraviše šta im je radio, a sad im oči zamajue rvatima i albancima
Navedi jednu neistinu u mom postu(i drugim ako hoces)kad me vec prozivas da lazemMortemHz je napisao/la: Sta god da mi ''curi'' ne zanimam se toliko za neki klub koji mrzim pricajuci neistine. Sta mislis sta bi ja trebao za Velez reci kad bi se spustio na tvoj nivo?
Franto odlazi!!
lezVe do bagro
Ne znam i ne zanima mejoker90 je napisao/la:@dzello sto vam obrisase onu temu prepucavanja prve lige fed?dzelllo je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedjamo niti da se lazemo.Ovaj post gore je da malo vrati navijace FK Sarajeva u realnost,jer imaju podjednak igracki kadar a i upravljacki kao FK Sloboda.Osttribine je napisao/la: Boli te kao briga, ali si citavu analizu o nama postavio, vise se posveti Velezu, ako si navijac Veleza, nemas potrebe ni razloga prepucavati se sa navijacima Sarajeva.
lezVe do bagro
Steta, trebao bi te vise zanimati vas rang takmicenja, a manje Sarajevo i slicni.dzelllo je napisao/la:Ne znam i ne zanima mejoker90 je napisao/la: @dzello sto vam obrisase onu temu prepucavanja prve lige fed?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dzelo dobro ti ljudi kazu. Stipu te price ovaj onaj. Mi smo brato do 20.06. u qurcu zescem. Mozda poslje toga budemo u jos vecem a mozda ga zabijemo u 18-godisnju usku picu. Ono boli me taki ali nema potrebe da povlacis te tematike. Ako naleti zrtva tipa krleze ili onog romine prikljucis se gomili i umociš. **** te glupe rasprave 
Steta, trebao bi te vise zanimati vas rang takmicenja, a manje Sarajevo i slicni.joker90 je napisao/la:Ne znam i ne zanima medzelllo je napisao/la: @dzello sto vam obrisase onu temu prepucavanja prve lige fed?
Ma ja nas rang,posto smo najveci klub u BiH
lezVe do bagro
Ako nastavite ovako necete biti ni u Mostaru najveci uskoro, a o tome da ste najveci u BiH necemo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Brato iznenađuješ me sa ti glupim pricamajoker90 je napisao/la:Ako nastavite ovako necete biti ni u Mostaru najveci uskoro, a o tome da ste najveci u BiH necemo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka si ih @dzelllo malo, odmah se povampire
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Divovi prizivaju sarbinija i saida... A ja kontam mi u k u r c u teškom
... Samo da ih aBd, potpišete

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta je glupost? Je li to Velez najveci klub u BiH? Da ste na losem putu, da Zrinjski ima duplo vise trofeja? Opet ne kazem da su veci, ali pored toliko sranja @dzello nasao o FKS filozofirati.Cocaine je napisao/la:Brato iznenađuješ me sa ti glupim pricamajoker90 je napisao/la:Ako nastavite ovako necete biti ni u Mostaru najveci uskoro, a o tome da ste najveci u BiH necemo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cuj ovog hahahah Karic gigant Sarbini kloc o boze hahah
Ma nemamo mi Pastrmka sta ocekivati ni od skupstine,osim ako se ne desi neko cudo.Cocaine je napisao/la:Dzelo dobro ti ljudi kazu. Stipu te price ovaj onaj. Mi smo brato do 20.06. u qurcu zescem. Mozda poslje toga budemo u jos vecem a mozda ga zabijemo u 18-godisnju usku picu. Ono boli me taki ali nema potrebe da povlacis te tematike. Ako naleti zrtva tipa krleze ili onog romine prikljucis se gomili i umociš. **** te glupe rasprave
Ovako ste i mene bocali kad sam se tek prikljucio ovom forumu(novi profil,ubaceni element)kad sam pisao protiv uprave na nasoj temi.
Ljudima ne odgovara istina opcenito,zele da zive u zabludama.
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.