FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

michplatini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la michplatini » 14 jul 2019, 11:23

Denchi je napisao/la:
WestTrebina je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
znamo svi preko koga je doveden. i uozbilji se, bar ti si ozbiljan forumas :mrgreen:
Đokanoviću sretno potpisivanje novog ugovora

ili

putem Nikolića,Suareza....

izbor je jasan :salut: :kafa:
Ponudjen mu novi ugovor?
Nadam se da ce mali ovdje odigrati i steci punu afirmaciju sto mu je najpametnije.
Za razliku od tih sto si nabrojao cuo sam da Djokanovica ipak zastupa mnogo jaka agencija i da on ima vec ozbiljne ponude.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jul 2019, 11:37

michplatini je napisao/la: Ponudjen mu novi ugovor?
Nadam se da ce mali ovdje odigrati i steci punu afirmaciju sto mu je najpametnije.
Za razliku od tih sto si nabrojao cuo sam da Djokanovica ipak zastupa mnogo jaka agencija i da on ima vec ozbiljne ponude.
i Suarez je imao mnogo jaku agenciju ;) :kafa:
ponuda za tog igrača pod ugovorom sa klubom na adresu kluba nije stiglo
nadam se da je agencija svjesna(pošto je velika :D ) da ih se može tužiti ako pregovaraju prije kluba ;) :wave: :kafa:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 14 jul 2019, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2019, 11:41

Mene samo zamima ko ce kupiti te igrace poslije Evrope ,pa mi cemo Evropu jos mjesec dana (minamalno) igrati,ako prodjemo abd u PO jos i duze.Manje vise svi su klubovi poceli pripreme i uveliko igraju do tad ce i lige poceti.Cak ce tad i ovi "nasi kapitalci "sto ganjaju klubove vani morati dolaziti u PL jel vani nista nece uspjeti zavrsititi. Jedino ako sa Saricem nece na drugi kontinent :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 jul 2019, 11:42

Rahman i Tatar nek idu. Jedan imao jednu dobru polusezonu od dvije sezone koliko je tu. 1/4 znači dobrih utakmica. Prošlih sezona mu i kunto i panto uzimali mjesto u ekipi, polusezonu pred istek ugovora standardno prekuc'o kao i svaki naš igrač, i kad je produžio, opet ogroman pad forme. Sretno mu bilo, dosta 400-500k eura.
Tatar takođe, popunjeni smo na krilima, a i njemu kad se ne igra, mo'š ga yebat. Jedan od onih kojim, ako se qrac digne, plodi redom i ne pita. Al ako se ne digne, igrač manje na terenu.
Volio bih i da Đokanović ode, pa da proklinjemo sami sebe za godinu, da nam se vrate opet Čataković, pa i Herić. A i Gavrić promašaj, na osnovu čega? Na osnovu dvije prijateljske? Baš sam pohvatao skrinšote i baš me zanima šta će se pisat ako momak uveže recimo 270 minuta i u te tri utakmice zabije dva gola i upiše dvije asistencije. Možeš reć za nekog da je promašaj ako ti igra polusezonu i ne zna hodat, možeš reć da su promašaji Kramar i Četković. Ne možeš reć da je promašaj lik koji nije zadovoljio u 70 min prijateljskih utakmica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 jul 2019, 11:45

Lazića i Rahmanovića zadržati pod svaku cijenu, para ima, možemo ih "zadovoljit" da ostanu još pola godine - godinu da odbranimo titulu i onda neka idu i bez ikakve odšetete što se mene tiče. Odlazak Tatara ne bi ni osjetili. Ako je dobra baš ponuda za Kovu, lahko bi i njega zamjenili iako je veliki potencijal i strašan golman.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jul 2019, 11:46

Jedino bih Tatara pustio ovaj prelazni rok, ostalo ne dolazi u obzir ako nam je cilj odbrana titule. Al ne pitam se ja :bih:

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 14 jul 2019, 11:48

skoroalen je napisao/la:Rahman i Tatar nek idu. Jedan imao jednu dobru polusezonu od dvije sezone koliko je tu. 1/4 znači dobrih utakmica. Prošlih sezona mu i kunto i panto uzimali mjesto u ekipi, polusezonu pred istek ugovora standardno prekuc'o kao i svaki naš igrač, i kad je produžio, opet ogroman pad forme. Sretno mu bilo, dosta 400-500k eura.
Tatar takođe, popunjeni smo na krilima, a i njemu kad se ne igra, mo'š ga yebat. Jedan od onih kojim, ako se qrac digne, plodi redom i ne pita. Al ako se ne digne, igrač manje na terenu.
Volio bih i da Đokanović ode, pa da proklinjemo sami sebe za godinu, da nam se vrate opet Čataković, pa i Herić. A i Gavrić promašaj, na osnovu čega? Na osnovu dvije prijateljske? Baš sam pohvatao skrinšote i baš me zanima šta će se pisat ako momak uveže recimo 270 minuta i u te tri utakmice zabije dva gola i upiše dvije asistencije. Možeš reć za nekog da je promašaj ako ti igra polusezonu i ne zna hodat, možeš reć da su promašaji Kramar i Četković. Ne možeš reć da je promašaj lik koji nije zadovoljio u 70 min prijateljskih utakmica.
Potpuno se slazem sa tobom.
Prvo i osnovno,ko nema motivacije da grize svaku utakmicu ,svejedno il u najvecem selu il Glazgovu ne moze biti oslonac ekipe i neko na kome se treba zasnivati pobjednicki mentalitet ekipe.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 14 jul 2019, 12:19

Joj kad neko kaze, ako hoceno titulu moramo sve zadrzati al ne pitam se ja, eto upravi i husrefu je cilj da zavrsimo 5.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jul 2019, 12:21

Ma unovčiti i Tatara i Rahmana, došli za siću, sad pokupit kajmak i dovest artiljerije kakve
ostavit Lazića(pa taman džabe otišo dogodine)
i Kovu koliko je moguće
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 jul 2019, 12:25

Zamislite da smo pokupili Hadžića i Boju, a mogli smo glat da smo bili zainteresovani i zagrijani. Jedne bi udaljili od sebe u borbi za titulu, a druge bi udaljili u borbi za evropu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 jul 2019, 12:27

Nama trebaju pare za završetak radova na trening centru. Ne znam koliko tačno treba ali ako se pare ne mogu dobiti na neki drugi način onda makar prodajom igrača.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 jul 2019, 12:30

Za Rahmana smo apsolutno svi govorili da treba da produži i da ide na ljeto kao šampion, i da ćemo ga tad prodat. Cilj je da klub zaradi, da on guz.icom ne zatvara vrata. U čemu je sad problem? Čovjek produžio, i trebamo ga prodat. Ništa gore za ekipu od nezadovoljnog igrača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jul 2019, 12:34

emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Ja sam mislio da je ostanak Husrefa korak ka novj tituli?
:P :D

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 jul 2019, 12:48

Jel idu ti igraci posle Evrope u LP, znaci kad se odigra druga utakmica sa Celticom, ili posle Evrope u LE? Logicnije je da idu sad, jer posle utakmica u LE mi bi zasli vec u sredinu augusta i tesko da bi tad neki klub doveo naseg igraca. Mislim niko od njih nije Neymar ili Hazard pa da bi klubovi cekali toliko vremena i da bi znali da ce se brzo uklopiti.

Ako odu svi ti nabrojani mi necemo biti u borbi za titulu. Previse je to promjena u ekipi, a vremena vise nema za uigravanje, jer liga pocinje iduci vikend.
Tatar moze ici, donekle i Rahmanovic ostale ne bi trebali pustati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 jul 2019, 12:52

- Poslije evroskih utakmica bih Kovacevicu omogucio odlazak(ruzan izraz prodat, za takvog bisera), u domacem prvenstvu Markovic moze odbraniti ona 2-3 udarca po utakmici.
- Ukoliko Lazic ostane cijelo prvenstvo 60% je vec Titula tu . Uz solidna 4 beka , beton stopere Lazic-Serbecic tesko ce nam ko pogledati na gol. Konacno smo i iz prekida opasni ,pa mi jednom Celtic-u napravismo probleme iz prekida .
- Lazic sa 26 god. i kao slobodan igrac moze se odlicno opariti(zasluzeno), jos ako (a hocemo aBd) bude clan sampionske ekipe , eto $$$
- Prioritet sada produziti STANOJEVICA , Djokanovica .
- Prodati Rahmanovica , Velkoski ce igrati dok moze hodati,pa neka igra na svojoj poziciji. Po meni najvece pojacanje bi bilo da se kapiten uhljebi u Aziji . Otvorilo bi se Akademcima . Naravno iz Azije ponovo u FKS kao neki direktor , trener ili sl.(radi onih sto ga obozavaju,postujem).
- Ni Tatar nije nezamjenjiv , dapace , prodati . Opasna je ova njegova qrcobolja,obara cijenu.Prodati sad odmah , dok ima interesanata.Dobar igrac.
- 33 POBJEDE I VJECNA VATRA . :rol: :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jul 2019, 12:55

Arnelv52 je napisao/la:Nama trebaju pare za završetak radova na trening centru. Ne znam koliko tačno treba ali ako se pare ne mogu dobiti na neki drugi način onda makar prodajom igrača.
Zato služi vlasnik da obezbijedi novac za kamp. A ne prodajom igrača. Ne prodajemo mi igrače po 3,4 miliona eura, da možemo praviti ostatak kampa.

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 14 jul 2019, 12:56

Posjeta na susretima prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona:

Sarajevo – Celtic (24.732)

Astana – Cluj (18.587)

Ferencvaros – Ludogorets (18.115)

BATE – Piast (11.529)

Slovan – Sutjeska (11.250)

Sheriff – Saburtalo (5.706)

HJK – HB Torshavn (4.719)

Dundalk – Riga (3.100)

Linfield – Rosenborg (2.710)

Partizani – Qarabag (2.120)

Nomme Kalju – Shkendija (.1640)

Ararat – AIK (1.497)

Valur – Maribor (1.201)

Dudelange – Valletta (1.152)

TNS – Feronikelli (1.140)
Istina za Vedrana!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jul 2019, 12:58

YNWA je napisao/la:Lazica pokušati zadrzati pod svaku cijenu, za ostale mi je manje vise svejedno, a najmanje bi osjetili odlazak Rahmanovica, ipak na njegovom mjestu mogu igrati Krle, Gavric i otvorilo bi se mjesto Salcinu, a i vrijeme je da on opet pokusa vani...
Znacilo bi puno bar do zime da ostane. Zavisi vjerovatno i koliko cemo se zadrzati u europi ako nisam nesto fulio playoff revans se igra bas krajem augusta, nece ostati poslije toga dugo vremena za transfere.
Istog sam misljenja za rahmanovica.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jul 2019, 13:00

ako bi za Kovu došla neka baš zajebana ponuda koju ne možemo odbit, mora se naći prvi golman, bar sa Bilobrkom sjesti i ponuditi jbg, ako ne može bolji...

nazad je onda baš previše izmjena, moramo zadržati Lazića kao neku kičmu te odbrane u tom slučaju...

Destruktivac vrhunski idalje ključ da ova ekipa podere sve...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 jul 2019, 13:04

Zip je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Nas ako napuste Lazic, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Ja sam mislio da je ostanak Husrefa korak ka novj tituli?
:P :D
Uz granitnu odbranu , poslozit ce Musemic ostatak ekipe . Musemic je bez premca najbolji strateg u BiH uz Marinovica . Ne sikiram se za Titulu . Prodati sto se prodati da (Rahman, Tatar,Krste) , a Kovu poslije Evrope , ostaviti u Evropi . Reprezentativac , a pokazao zrelost (21) i protiv velkog Celtica.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], isko1807, johntravolta123, plisek i 43 gosta.