HvalaMonolog je napisao/la:Sljedeći koji bude pisao o Barceloni na ovoj temi čisto da bi "rekao nešto" ili "spustio" navijačima Arsenala - dobija mjesečni aranžman u Banovićima po veoma povoljnoj cijeni.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Važi li ta velikodušna ponuda i za navijace Arsenala koji pišu o Barci na ovoj temiMonolog je napisao/la:Sljedeći koji bude pisao o Barceloni na ovoj temi čisto da bi "rekao nešto" ili "spustio" navijačima Arsenala - dobija mjesečni aranžman u Banovićima po veoma povoljnoj cijeni.
Arsenal je izdao novi kalendar za novu godinu i na njemu nema slike Walcota. Osim toga prodaje kucu u Londonu
Rosicky je napisao/la:Arsenal je izdao novi kalendar za novu godinu i na njemu nema slike Walcota. Osim toga prodaje kucu u Londonu
Allahimanet Walcott, nadam se da ce neko bolji doci.. sam je sjebo, nudio mu je Wenger al' glumi prevelikog frajera..
Piše se da je Arsenal zainteresovan za Shawa i Zahu, za zadnjeg je i AW potvrdio (gledaj mirror.co.uk). A za prvog sam vidio sinoć na pregledu P'shipa da je počeo utakmicu protiv Newcastlea. Lijevi bek, kažu biće strašan igrač.
Uh kako bih volio da se ovo i ostvari, makar i po cijenu da Theo ode. Nije mi toliko za brigu ide li ili ne koliko da Zaha prije svega dodje. Pa onda i neki drugi 'vako fin igrač.
Jenkinson, Gibbs, Shaw, Firmpong, Ramsey, Wilshere, Chamberlain, Zaha i nadam se Aneke= družina koja možee vratiti trofej na Emirate (odnosno prvi put ga donijeti na Emirate
). Kad se to okupi i kad dišu k'o jedan, nema boljih. Ovo igrača mi je samo san da dodje na Emirates (i jedan- dva slična njima), ostalo ne treba ništa više. A ako oni ne osvoje EPL, neće niko. 
Inače, Aneke je igrač sredine terena a težak je prema onome što sam pročit'o 92 kg.
Uh kako bih volio da se ovo i ostvari, makar i po cijenu da Theo ode. Nije mi toliko za brigu ide li ili ne koliko da Zaha prije svega dodje. Pa onda i neki drugi 'vako fin igrač.
Jenkinson, Gibbs, Shaw, Firmpong, Ramsey, Wilshere, Chamberlain, Zaha i nadam se Aneke= družina koja možee vratiti trofej na Emirate (odnosno prvi put ga donijeti na Emirate
Inače, Aneke je igrač sredine terena a težak je prema onome što sam pročit'o 92 kg.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Zahu sam doveo u Arsenal na FIFI 
A Shawa da cuo sam, fenomenalan za buducnost, treba jos 1 kreatora naci igre..nemoze sam Cazorla ( naravno tu je Jack ali ko zna kako ce povrede raditi :S ) mislim Adrian bi bio dobar
http://www.sportsworldreport.com/articl ... o-stay.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda razmjena na pomolu
Dobar ovaj Ricky..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dal ce Wenger 20 m za zahu dat..tesko :S
A Shawa da cuo sam, fenomenalan za buducnost, treba jos 1 kreatora naci igre..nemoze sam Cazorla ( naravno tu je Jack ali ko zna kako ce povrede raditi :S ) mislim Adrian bi bio dobar
http://www.sportsworldreport.com/articl ... o-stay.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda razmjena na pomolu
Dobar ovaj Ricky..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dal ce Wenger 20 m za zahu dat..tesko :S
Arnelinho je napisao/la:Piše se da je Arsenal zainteresovan za Shawa i Zahu, za zadnjeg je i AW potvrdio (gledaj mirror.co.uk). A za prvog sam vidio sinoć na pregledu P'shipa da je počeo utakmicu protiv Newcastlea. Lijevi bek, kažu biće strašan igrač.
Jenkinson, Gibbs, Shaw, Firmpong, Ramsey, Wilshere, Chamberlain, Zaha i nadam se Aneke= družina koja možee vratiti trofej na Emirate (odnosno prvi put ga donijeti na Emirate). Kad se to okupi i kad dišu k'o jedan, nema boljih. Ovo igrača mi je samo san da dodje na Emirates (i jedan- dva slična njima), ostalo ne treba ništa više. A ako oni ne osvoje EPL, neće niko.
Ja bi samo Woju dodao njima i time zaokruzio stvar......lijepo bi bilo to vidjeti,mada teskoo..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
nedim1993 je napisao/la:kakve veze Bgt ima imal njega na kalendaru ?mislim to je totalno debilno
Kalendar sadrzi sve arsenalove igrače o.O
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koscielny? Jel i on ode? I wojo?
edit: Wojo ima. Nema Jenka, joj kako cemo bez njeg
edit: Wojo ima. Nema Jenka, joj kako cemo bez njeg
Celik!3,2,2.
Arsenal boss has plans to make him the future captain as well
Jack Wilshere is currently in talks with Arsenal over a new contract at the club.
The young midfielder, who has just come back from a 17-month injury lay-off, is expected to be offered a new contract worth a lot more money as Arsene Wenger is preparing him to be the future captain of Arsenal FC.
Reports understand that talks between the club and Wilshere have already started as they look set to offer him an increase on his current £50k-a-week contract.
Despite still having two-and-a-half years left on his current contract, the Arsenal hierarchy are eager to extend it and so they don't face another contract issue down the line. Arsenal lost Robin Van Persie in the summer because his contract was running into it's last year and they are now having the same problem with Theo Walcott.
New summer signing, Lukas Podolski, is currently the highest paid Arsenal player, earning 90k-a-week and it is understood that Jack will be offered around the same amount.
If a new contract wasn't good enough for Wilshere, the manager, Arsene Wenger, has made it clear that he wants Jack to be the future captain of Arsenal.
Current captain, Thomas Vermaelen, is in no danger of losing the captaincy in the near future, but Wenger has made it clear that in a couple of years, Wilshere will be the captain of the club.
Arsene Wenger has been speaking about Jack and the current contract situation.
"He [Wilshere] has always been very committed to this club and I hope he will show that," Wenger said.
"There is only one way to show that and it is to commit your long-term future to the club."
Jack Wilshere is currently in talks with Arsenal over a new contract at the club.
The young midfielder, who has just come back from a 17-month injury lay-off, is expected to be offered a new contract worth a lot more money as Arsene Wenger is preparing him to be the future captain of Arsenal FC.
Reports understand that talks between the club and Wilshere have already started as they look set to offer him an increase on his current £50k-a-week contract.
Despite still having two-and-a-half years left on his current contract, the Arsenal hierarchy are eager to extend it and so they don't face another contract issue down the line. Arsenal lost Robin Van Persie in the summer because his contract was running into it's last year and they are now having the same problem with Theo Walcott.
New summer signing, Lukas Podolski, is currently the highest paid Arsenal player, earning 90k-a-week and it is understood that Jack will be offered around the same amount.
If a new contract wasn't good enough for Wilshere, the manager, Arsene Wenger, has made it clear that he wants Jack to be the future captain of Arsenal.
Current captain, Thomas Vermaelen, is in no danger of losing the captaincy in the near future, but Wenger has made it clear that in a couple of years, Wilshere will be the captain of the club.
Arsene Wenger has been speaking about Jack and the current contract situation.
"He [Wilshere] has always been very committed to this club and I hope he will show that," Wenger said.
"There is only one way to show that and it is to commit your long-term future to the club."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- vedofeelgood
- Kontakt:
Sasvim posteno od Wengera. Ponudiš mu duzi ugovor evo u ovom slucaju petogodisnji i hoces neces ne moras. Za Jacka se ne brinem, on ce ostati, ali bojim se je da na kraju sezone, ne izgubimo nekog iz odbrane od ovog trojca Mert/Verm/Kos 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Walcott igra odlično ove sezone, bilo bi šteta da ode iz ekipe, za Oxa je prof.dr.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa Ox je vec sad sto se tice krilne igre na razini Walcotta. A lik je 1993 godiste
Walcott stariji 4 godine i vjerovatno ima samo bolju zavrsnicu od Oxladea, ostalo ništa 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Od Oxa ne može biti bolji da ga yebeš, al' da igra dobro ove sezone, igra. Inače opet ću ponoviti i nemojmo zaboraviti, posebice kolega @AGB, ako se ne varam, je naglašav'o kako je Theo dobar kao džoker. Ja nisam toliko al' smo istomišljenici. I zato ne treba ni da čudi njegov učinak ove sezone, većinom igra kao džoker. Od 10 utakmica, 7x je ulazio sa klupe.
Pitanje bi bilo kakav bi bio da igra od prve minute. Inače svi oni koji prate Arsenal ne mogu biti pored očiju slijepi što se ranijeg Thea tiče. Možda je i imao udjela u golovima i asistencijama katkad, al' svi oni koji prate Arsenal znaju da je njegov doprinos timu i timskoj igri bio porazan za jedna takav klub kakav je Arsenal.
PS. ne želim omalovažavati Thea, ja mislim da on napreduje i da će biti dobar, koristan igrač kako vrijeme bude prolazilo, al' recimo Raahem ili Oxlade su sad (ako ne bolji igrači) skoro isto kvalitetni. Možda manje zabijaju (iako i tu možemo razvest priču komotno), al' puno više doprinose igri, odbrani, kolektivu i gradjenju napada.
Pitanje bi bilo kakav bi bio da igra od prve minute. Inače svi oni koji prate Arsenal ne mogu biti pored očiju slijepi što se ranijeg Thea tiče. Možda je i imao udjela u golovima i asistencijama katkad, al' svi oni koji prate Arsenal znaju da je njegov doprinos timu i timskoj igri bio porazan za jedna takav klub kakav je Arsenal.
PS. ne želim omalovažavati Thea, ja mislim da on napreduje i da će biti dobar, koristan igrač kako vrijeme bude prolazilo, al' recimo Raahem ili Oxlade su sad (ako ne bolji igrači) skoro isto kvalitetni. Možda manje zabijaju (iako i tu možemo razvest priču komotno), al' puno više doprinose igri, odbrani, kolektivu i gradjenju napada.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Wenger on interest in Wilfried Zaha: 'He's not more on the list than anybody else'
Rosicky i Walcott se vratili punim treninzima.
Rosicky i Walcott se vratili punim treninzima.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Uk Steta, da je rekao da ne zna ko je Zaha to bi bilo odlicno

Walcott je izgleda odlican sa klupe kad ulazi. Sto zbog toga sto je dobar jocker valjda se vise bori, sto zbog toga sto su ovi protivnicki igraci umorniji pa mu je lakse jer ne mora puno koristiti tehniku(koje nema). Ja bih volio da on ostane, i da bude onaj koji ulazi sa klupe, a da imamo jos dva dobra krila. Treba nam dobro lijevo krilo, ali bas dobro za prve postave. A Walcott da igra malo spica malo krilo. Najbitnije je da Wenger ne dozvoli da ovaj misli daj e zvijezda, jer nije i to ga samo unistava. Kad ga tjera da radi onda i daje rezultate.
Walcott je izgleda odlican sa klupe kad ulazi. Sto zbog toga sto je dobar jocker valjda se vise bori, sto zbog toga sto su ovi protivnicki igraci umorniji pa mu je lakse jer ne mora puno koristiti tehniku(koje nema). Ja bih volio da on ostane, i da bude onaj koji ulazi sa klupe, a da imamo jos dva dobra krila. Treba nam dobro lijevo krilo, ali bas dobro za prve postave. A Walcott da igra malo spica malo krilo. Najbitnije je da Wenger ne dozvoli da ovaj misli daj e zvijezda, jer nije i to ga samo unistava. Kad ga tjera da radi onda i daje rezultate.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jest namazan ovaj Arsen 
EDIT : Arnele dobre vijesti za tebe, hebo te ti ko da imas neke insidere, onaj Djuro je tvoja veza izgleda. Ti prvi pozelio Girouda ako Robin ode, i ovaj došo, sad evo ti spominješ 'Engleski Arsenal' i evo i Wenger tome tezi
"It is… not by coincidence, it is down to the work that we have done that we have more good English players," said Wenger.
"We look first at quality. If the quality is local, it is of course even better because it gives you more guarantee of stability because the players who are English who play for Arsenal are more likely to stay for a longer term than foreign players.
"But we look first at quality, that is the most important thing."
Wilshere is at the vanguard of a new generation of English talent and Wenger hopes he will commit his long-term future to Arsenal.
EDIT : Arnele dobre vijesti za tebe, hebo te ti ko da imas neke insidere, onaj Djuro je tvoja veza izgleda. Ti prvi pozelio Girouda ako Robin ode, i ovaj došo, sad evo ti spominješ 'Engleski Arsenal' i evo i Wenger tome tezi
"It is… not by coincidence, it is down to the work that we have done that we have more good English players," said Wenger.
"We look first at quality. If the quality is local, it is of course even better because it gives you more guarantee of stability because the players who are English who play for Arsenal are more likely to stay for a longer term than foreign players.
"But we look first at quality, that is the most important thing."
Wilshere is at the vanguard of a new generation of English talent and Wenger hopes he will commit his long-term future to Arsenal.
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 28 nov 2012, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Manite Zahe pizd*e materin*e dajte nekog provjerenog ko zna igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.