kiša nikome ne ide u prilog, svakome može donijeti dobro, ali i loše .. da l' se neka ekipa brani, druga napada, koja je tehnički potkovanija, sasvim je nebitnoRazbojnik je napisao/la:Pa kome ide kisa u prilog? Ekipi koja je tehnicki slabija i koja se brani ili ekipi koja ganja rezultat?Chinaglia je napisao/la:pa i domaćinu pada kiša
Forum stvarno sve trpi.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Majko milaChinaglia je napisao/la:kiša nikome ne ide u prilog, svakome može donijeti dobro, ali i loše .. da l' se neka ekipa brani, druga napada, koja je tehnički potkovanija, sasvim je nebitnoRazbojnik je napisao/la:Pa kome ide kisa u prilog? Ekipi koja je tehnicki slabija i koja se brani ili ekipi koja ganja rezultat?Chinaglia je napisao/la:pa i domaćinu pada kiša
Forum stvarno sve trpi.
Bolja ekipa je prošla. Šteta za Napoli a Viole nisu imale nikakve šanse u ovoj utakmici. Šteta.
Tachno sam ovo imao u vidu kad sam video prvu tekmu.
Napoli iz 76 shansi u 2 utakmice je zabio 1 gol, a oni iz 4 shanse - 2. Od toga jedan iz ofsajda, a josh jedan najverovatnije uz faul.
Ali, kapa dole. To je fudbal. Neki put budesh bolji i ne prodjesh, a neki put te vile pronosaju.
Shteta za Serie A. Sada ce se ostati na 3 predstavnika u LS i to ako bude srece u kvalama.
Napoli iz 76 shansi u 2 utakmice je zabio 1 gol, a oni iz 4 shanse - 2. Od toga jedan iz ofsajda, a josh jedan najverovatnije uz faul.
Ali, kapa dole. To je fudbal. Neki put budesh bolji i ne prodjesh, a neki put te vile pronosaju.
Shteta za Serie A. Sada ce se ostati na 3 predstavnika u LS i to ako bude srece u kvalama.
Kako je glupo Napoli ostao bez finala, nisam mogao vjerovati sve do kraja, kontam ući će neka lopta u gol, ali svaka čast igračima Dnipra, a ovi od Napolia se pogubili ne znaju šta hoće.
Higuain još jednom pokazao da nije za velikih utakmica.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
Plakao je poslije utakmice, i ja bih da sam promasio toliko zicera u dvomecu.Padovan je napisao/la:Kako je glupo Napoli ostao bez finala, nisam mogao vjerovati sve do kraja, kontam ući će neka lopta u gol, ali svaka čast igračima Dnipra, a ovi od Napolia se pogubili ne znaju šta hoće.
Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
Čudo nije galamio na Boyka kako se usudio odbraniti mu zicere. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Higuain je dobar igrač.
- akisarajevo92
- Kontakt:
chokerVelaHavle je napisao/la:Higuain je dobar igrač.
Ti se ne javljaj kuknjavaChinaglia je napisao/la:chokerVelaHavle je napisao/la:Higuain je dobar igrač.
iako je choker, uzeo bih ga prije Morate od €20 mln, all day longVelaHavle je napisao/la:Ti se ne javljaj kuknjavaChinaglia je napisao/la:chokerVelaHavle je napisao/la:Higuain je dobar igrač.
Ozbiljno il' me je beš!?
-
nihohoni992
- Kontakt:
Higuain je obicna olupina od igraca. Sjecam se meca real lyon kreten prodje golmana fuli prazan gol,nesto malo kasnije uvali ga pjana i real cao. Dokazani igrac to se slazem ali za male tekme
ne ebem druže poručničeVelaHavle je napisao/la:Ozbiljno il' me je beš!?
bez zafrkacije
-
nihohoni992
- Kontakt:
Sine morata je za svakog vaseg napadaca luis nazario ronaldo de lima
A jesi ludChinaglia je napisao/la:ne ebem druže poručničeVelaHavle je napisao/la:Ozbiljno il' me je beš!?![]()
bez zafrkacije
I kazu Napoli ekipa ovo ono. Ubise ih ukrajinci.
Karli, brate moj, često to čujemVelaHavle je napisao/la:A jesi ludChinaglia je napisao/la:ne ebem druže poručničeVelaHavle je napisao/la:Ozbiljno il' me je beš!?![]()
bez zafrkacije
Hahaha. Ti si ljudstvo i karakter.
(:
(:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.