Covjek bi pomislio da igraci iz reprezentacije mogu priustit bar 5 linija,a ono sve neki fals...Ekonomista je napisao/la:Cautinho je napisao/la:
Evo ja malo više počeo provoditi vrijeme na twitteru pa tako i vidio ovu Dzeksonovu sliku,gdje je sa rajom u Alžiru,pa rekoh da je postam na njegovu temu.
Jao Ibricica seljaka,gledaj mu tena.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
#miasanmia
turska roba
- storm_raider
- Kontakt:
Zamislite Dzeku u tandemu s ovim ludjakom...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sport je lijek za tijelo i duh.
I Svrsajevic na krilu. Ma fantazija.storm_raider je napisao/la:Zamislite Dzeku u tandemu s ovim ludjakom...
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svrle gigant, izraziti favorit...Cartman je napisao/la:I Svrsajevic na krilu. Ma fantazija.storm_raider je napisao/la:Zamislite Dzeku u tandemu s ovim ludjakom...
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- storm_raider
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Vjerujem da ti je fantazija, dok je "Svrsajevic".
Ne mora biti fantazija, možemo ga mi zvati i Promaha, to mu je isto prikladan nadimak...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- storm_raider
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Vjerujem da ti je fantazija, dok je "Svrsajevic".![]()
Ne mora biti fantazija, možemo ga mi zvati i Promaha, to mu je isto prikladan nadimak...
Moze, ali kakve veze taj igrac koji je ipak ispod kvaliteta nase reprezentacije, ima sa videom?
Sport je lijek za tijelo i duh.
edine sjedi pred laptop i gledaj od ibre kako se igra
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
za trenutak pomislih vratio se Nedimko, a onda vidim da si mislio na svedskog Ibru a ne na nasegdijalog je napisao/la:edine sjedi pred laptop i gledaj od ibre kako se igra
Ima veze isto koliko taj isti igrač ima veze sa fudbalom.storm_raider je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Vjerujem da ti je fantazija, dok je "Svrsajevic".![]()
Ne mora biti fantazija, možemo ga mi zvati i Promaha, to mu je isto prikladan nadimak...![]()
![]()
Moze, ali kakve veze taj igrac koji je ipak ispod kvaliteta nase reprezentacije, ima sa videom?
Još samo Iprčić fali da upotpuni taj flop team.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Sinoc gledam Dzeku pa Ibru kasnije i sjetim se kako sam popljuvan ovdje jer sam rekao da je Ibra bolji igrac od Dzekedijalog je napisao/la:edine sjedi pred laptop i gledaj od ibre kako se igra
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Izvini molim te ali u kakvim je uvjetima sinoc igrao Ibro, a u kakvim Dzeko? Dzeko je vise plivao nego igrao.LateraleSinistro je napisao/la:Sinoc gledam Dzeku pa Ibru kasnije i sjetim se kako sam popljuvan ovdje jer sam rekao da je Ibra bolji igrac od Dzekedijalog je napisao/la:edine sjedi pred laptop i gledaj od ibre kako se igra
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ekonomista
- Kontakt:
edin je odličan napadač, svjetska klasa, ali se ne može mjeriti sa ibrom.
pogledaj ona 4 gola jučer... niti jedan onakav osim prvog džeko nije u stanju zabiti...
ibra sam prima loptu, sam pravi prostor, sam realizuje akcije...
džeki saigrači trebaju sve pripremiti da zabije...
pogledaj ona 4 gola jučer... niti jedan onakav osim prvog džeko nije u stanju zabiti...
Nisam ni rekao da je bolji ipak Ibro se duze bavi nogometom i ima mnogo vise iskustva od Edina. Ali vi od Dzeke amatera napraviste. Pa majka mu stara nije Dzeko nikakav balavac. Citav svijet zna za jednog Dzeku. Ja sam govorio striktno za tekme juce odigrane-gdje je igrao Dzeko a gdje Ibro? Da je teren bio iole bolje i Dzko bi juce lafano 2-3 gola zabio. Al haj zabi u onoj lokvi.
Ibra je bolji od Dzeke tu nema rasprave al od ona 4 gola dzeko moze dati dva a to su prvi i drugi, oba su nekako u njegovom stilu vezni ubaci a dzeko je dobro primi i opucadijalog je napisao/la:edin je odličan napadač, svjetska klasa, ali se ne može mjeriti sa ibrom.
- Ekonomista
- Kontakt:
A gdje je Alzir a gdje Engleska?soccerfan je napisao/la:Nisam ni rekao da je bolji ipak Ibro se duze bavi nogometom i ima mnogo vise iskustva od Edina. Ali vi od Dzeke amatera napraviste. Pa majka mu stara nije Dzeko nikakav balavac. Citav svijet zna za jednog Dzeku. Ja sam govorio striktno za tekme juce odigrane-gdje je igrao Dzeko a gdje Ibro? Da je teren bio iole bolje i Dzko bi juce lafano 2-3 gola zabio. Al haj zabi u onoj lokvi.
Pa teren u Grckoj je bio strasan pa sto ne dade gol.
Bordo bijeli!
S tobom ne vrijedi razgovarati nit trositi rijeci objasnjavajuci neke stvariEkonomista je napisao/la:A gdje je Alzir a gdje Engleska?soccerfan je napisao/la:Nisam ni rekao da je bolji ipak Ibro se duze bavi nogometom i ima mnogo vise iskustva od Edina. Ali vi od Dzeke amatera napraviste. Pa majka mu stara nije Dzeko nikakav balavac. Citav svijet zna za jednog Dzeku. Ja sam govorio striktno za tekme juce odigrane-gdje je igrao Dzeko a gdje Ibro? Da je teren bio iole bolje i Dzko bi juce lafano 2-3 gola zabio. Al haj zabi u onoj lokvi.
Pa teren u Grckoj je bio strasan pa sto ne dade gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.