Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Trebaju vratiti djecaka, ovaj Hollins je idiot.
Samo se idiot moze oslanjat na Plumleea
Kako vratiti nekog koji je sam zelio da ode haha?Mozambik je napisao/la:Trebaju vratiti djecaka, ovaj Hollins je idiot.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a jes' mu vala izbor, KG i Panjlee 
Upitan će playoff biti za Nets-e.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, nece... Bit' ce 5.-6. kao i prosle sezone, sto je ipak neuspjeh ako se gleda roster i s cim raspolazu.Neutral je napisao/la:Upitan će playoff biti za Nets-e.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ukoliko Lopez bude zdrav, Playoff nije upitan.
Trener im nije toliko loš, posebno za odbranu samo se meni čini da ovi igrači Brooklyna i nisu baš nešto zainteresovani da igraju odbranu..
Trener im nije toliko loš, posebno za odbranu samo se meni čini da ovi igrači Brooklyna i nisu baš nešto zainteresovani da igraju odbranu..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- plavipatriota
- Kontakt:
kompletniji igrač bogdanovic
babuka mu može časove držat.. kompletnije ga samo yebu u odbrani, ide preko njega, kroz njega, oko njega..
babuka mu može časove držat.. kompletnije ga samo yebu u odbrani, ide preko njega, kroz njega, oko njega..
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, dobro, covjek je tek dosao u ligu, a ne vjerujem da mu je bas pomoglo sto ga je ovaj odmah ubacio u vatru. Vidjelo se da je nervozan.plavipatriota je napisao/la:kompletniji igrač bogdanovic![]()
![]()
![]()
Upitan je i s njim na parketu. Ekipa Nets-a je mnogo izgubila sa odlaskom Pierce-a.
Prošle godine su bili ispred Bobcats-a i Hawks-a (sedmi i osmi), dok su ispod njih bili Knicks-i i Cavs-i.
Cleveland ide ispred njih 100%, a New York je potencijalno bolji tim od Brooklyn-a. Ti Hawks-i su igrali cijelu sezonu bez svog najboljeg igrača, a ujedno i jednog od najboljih centara u ligi.
U prvoj petorci rookie (31 pik svojevremeno),
Prošle godine su bili ispred Bobcats-a i Hawks-a (sedmi i osmi), dok su ispod njih bili Knicks-i i Cavs-i.
Cleveland ide ispred njih 100%, a New York je potencijalno bolji tim od Brooklyn-a. Ti Hawks-i su igrali cijelu sezonu bez svog najboljeg igrača, a ujedno i jednog od najboljih centara u ligi.
U prvoj petorci rookie (31 pik svojevremeno),
A prva je bila Indiana.
Ako Brook bude zdrav idu sigurno u PO, pa tu je i Deron,JJ necemo nakon jedne utakmice davati takve prognoze, sjetite se prosle sezone i prvih mjesec-dva
Ako Brook bude zdrav idu sigurno u PO, pa tu je i Deron,JJ necemo nakon jedne utakmice davati takve prognoze, sjetite se prosle sezone i prvih mjesec-dva
Svako ima drugačije prognoze.
Joe i Deron svake sezone brojkama sve slabiji, Brook upitan, nemaju nikakvu širinu, niti igrača koji može donijeti preokret sa klupe, osim naravno Mirze.
Kidd je na vrijeme otišao.
Treba uzeti u obzir da najveći salary ima Brooklyn (91 milion). Evo za usporedu Chicago (66), Cleveland (72), San Antonio (70), Dallas (69), Portland (67), itd.
Skup preplaćenih i istrošenih igrača.
Joe i Deron svake sezone brojkama sve slabiji, Brook upitan, nemaju nikakvu širinu, niti igrača koji može donijeti preokret sa klupe, osim naravno Mirze.
Treba uzeti u obzir da najveći salary ima Brooklyn (91 milion). Evo za usporedu Chicago (66), Cleveland (72), San Antonio (70), Dallas (69), Portland (67), itd.
- Consigliere
- Kontakt:
Netsi su ispred Knicksa 99%
Lopez, KG, JJ, Deron
Mirza, AK, Anderson, Bogdanovic, Jack
To je to, sto se tice Netsa. Ako ostanu zdravi, bez problema idu u PO
Neutral je napisao/la:Svako ima drugačije prognoze.
Igraju na yebenom istoku brate, ko da Hawksi imaju neku klupu ili Heat, imaju Mirzu, Jacka, Kirila, sasvim solidnomirzatele je napisao/la: Ako Brook bude zdrav...
Ne mozes brata Instalatera da zaboravis nikakoMozambik je napisao/la:Lopez, KG, JJ, Deron
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Najveća prevara od igračaLloriS je napisao/la:Ne mozes brata Instalatera da zaboravis nikakoMozambik je napisao/la:Lopez, KG, JJ, Deron
To je to, sto se tice Netsa. Ako ostanu zdravi, bez problema idu u PO![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Izborit ce oni PO, to nije upitno. Cleveland, Miami, Chicago su sigurno bolji od njih, sa ostalima su bare-bare ili su bolji. Trebat ce im malo vremena da se uhodaju, isto kao na pocetku prosle sezone. Nebi se slozio da je odlazak Piercea veliki gubitak za njih. Po meni su napravili vecu gresku sto su pustili Livingstona (iako je nama drago zbog toga
) ili cak i Blatchea. Ocigledno ne vide da Plumlee nema sta da ponudi ekipi, jer je lik opasan samo ako ispred sebe nema nikoga i to pod uslovom da je pola metra od kosa. U odbrani je jos veca rupa.
Bogdanovic nikako ne smije biti starter, ako zele ista napraviti. Postujem momka, ali mora se ici step by step. Staviti ga u petorku u njegovoj prvoj utakmici u NBA je suludo. Po meni bi njihova idealna petorka isla ovako, prema pozicijama od 1 do 5: Deron, Johnson, Kirilenko, Garnet, Lopez. U takvoj situaciji, Plumlee bi odmarao Lopeza, Mirza Garnetta, Anderson Kirila, Bogdanovic Johnsona i jos ovaj jedan Derona (ubij me nmgu se sjetit ko je sinoc Derona mijenjao
)
Bogdanovic nikako ne smije biti starter, ako zele ista napraviti. Postujem momka, ali mora se ici step by step. Staviti ga u petorku u njegovoj prvoj utakmici u NBA je suludo. Po meni bi njihova idealna petorka isla ovako, prema pozicijama od 1 do 5: Deron, Johnson, Kirilenko, Garnet, Lopez. U takvoj situaciji, Plumlee bi odmarao Lopeza, Mirza Garnetta, Anderson Kirila, Bogdanovic Johnsona i jos ovaj jedan Derona (ubij me nmgu se sjetit ko je sinoc Derona mijenjao
Jarrett Jack je u pitanju.suhakrpa je napisao/la:i jos ovaj jedan Derona (ubij me nmgu se sjetit ko je sinoc Derona mijenjao)
sutra u 00:30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.