Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Napoli je ekipa puna klosara,to su i veceras pokazali.Maggio i Hamsik su najveci od njih,Britos najgori stoper kojeg sam vidio a Mertens ne zna opucati po golu i Bog.Higuain opet fuli par dobrih sansi al dzaba ne moze sam kad je vecina ekipe limitirana.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Klošari haha. Ma mafija dole, rade spid i bobe.
Pa jesu prava klosarska ekipa.Nafuraju se kad su derbi tekme i onda dodje Empoli i zgazi te pa onda im Parma uzme bod a sad ih Dnipro izbaci a duplo su jaci.Da ne pricam gdje su sve ove sezone prosuli bodove.Radi spidara sa svih strana.
Pa kad vidis onog Maggia prvo sto pomislis da se puca svim i svacim
Pa kad vidis onog Maggia prvo sto pomislis da se puca svim i svacim
Ali kažu da im je roba dobra, nije udarana. Mnogi su završavali od njih, jedan je Kavanda. Neš vjerovat' haha.
Hahaha niko kao Cavanda
Najveci droger od svih
Najveci droger od svih
Pep nas je iznevjerio al' Kini jos nije 
Samo nastavi majstore, pa da Alvaro tricu zabije Barci
Samo nastavi majstore, pa da Alvaro tricu zabije Barci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- JoseeMourinho
- Kontakt:
kakvo je stanje sa parmom na kraju, hocel iduce godine biti u seriji B?
koliko sam ja skonto duzni su 100 miliona, a prodavali su se za 20 na aukciji, zna li se da li ih je ko kupio?
koliko sam ja skonto duzni su 100 miliona, a prodavali su se za 20 na aukciji, zna li se da li ih je ko kupio?
-
gojzerica
- Kontakt:
Belfodil je nedavno raskinuo ugovor i oprostio svaki dug kluba prema njemu, ako tako urade i ostali kojima se duguju pare, onda će im lakše bit da saniraju dug i tako najvjerovatnije zaigraju u Serie B.JoseeMourinho je napisao/la:kakvo je stanje sa parmom na kraju, hocel iduce godine biti u seriji B?
Federico Pizzarotti, gradonačelnik Parme: "Neko mora platiti za ovo što se desilo i završiti u zatvoru. Fc Parma je među tri brenda grada na internetu uz sir i pršutu. Postoji mnogo zainteresovanih za kupovinu kluba i Parma će sledeće sezone sigurno igrati Seriju B!"
novi član Serie A (Claudio Lotito dislike this
)

Morata brat 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Storari odbrana stoljeca haha
Nije los Inter, dobar je ovo put..za 10-15 godina ako ovako nastave osvojiti ce i oni neki trofej
Nije los Inter, dobar je ovo put..za 10-15 godina ako ovako nastave osvojiti ce i oni neki trofej
Storari ko Buffon iz najboljih dana,inter presmijesna ekipa,ne mogu dobit drugu postavu Juventusa.tuzlak1987 je napisao/la:Storari odbrana stoljeca haha
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
farukzidane
- Kontakt:
fuzija je jedino rijesenje...ne zna se ko je smjesniji klub..doduse ovaj shinter nesto kao ulaze a druga ekipa juventusa ih dobije...a mozdaaaaaa je namjestenoooooo...aaaaaaa...

Re: RE: Re: Serie A
Ako ti je nestalo tableta nije problem poslat cu ti jafarukzidane je napisao/la:fuzija je jedino rijesenje...ne zna se ko je smjesniji klub..doduse ovaj shinter nesto kao ulaze a druga ekipa juventusa ih dobije...a mozdaaaaaa je namjestenoooooo...aaaaaaa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj Intera, kakva skupina mediokriteta sa trenerom na celu.
Dovede ti glavni rival, koji je osvojio titulu i ima finale kupa u srijedu, drugu postavu i ti izgubis pred svojim navijacima iako ti gori pod nogama u borbi za Evropu. Luzerski mentalitet. Murinjo se cupa za kosu gledajuci ove debile u dresu Intera.
Ajmo Lazio, ajmo Pioli
Dovede ti glavni rival, koji je osvojio titulu i ima finale kupa u srijedu, drugu postavu i ti izgubis pred svojim navijacima iako ti gori pod nogama u borbi za Evropu. Luzerski mentalitet. Murinjo se cupa za kosu gledajuci ove debile u dresu Intera.
Ajmo Lazio, ajmo Pioli
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
vi ste sljedećiL'Avvocato je napisao/la:Ajmo Lazio, ajmo Pioli
-
farukzidane
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
fuzijaaaaaa, to je jedino rjesenje vecine klubova u ligi ukoliko misle da se mogu nositi sa velikimmmmmmmmm JUVENTUSOM,, ma tablete ostavljam vama,,meni ne treba,,ja uzivam brate i uzivacuuuuuuuu jos dugooooomuxa je napisao/la:Ako ti je nestalo tableta nije problem poslat cu ti jafarukzidane je napisao/la:fuzija je jedino rijesenje...ne zna se ko je smjesniji klub..doduse ovaj shinter nesto kao ulaze a druga ekipa juventusa ih dobije...a mozdaaaaaa je namjestenoooooo...aaaaaaa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevjerovatno da jedna tako mala stvar može usrećit' čovjekamuxa je napisao/la:Sreca pa za budale postoji ignore
ako me kontaš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.