Pa pa David Ngog

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Veceras nije bio na visini zadatka, mislim moze bolje.Jimmy from the hood je napisao/la:Ovaj Henderson je masina, jedva cekam da zaigra.
Carlo je napisao/la:
Naša dva ključna igrača za sljedeću sezonu, a uz to pogledajte zastavu Bosne i Hercegovine u pozadini!
Vcs nije bio na nivou kao niko od engleza, igrao je na poziciji zadnjeg veznog i treb'o je da bude taj playmaker(pokus'o par dugih lopti al' nista) medjutim englezi su se vecinom branili tako da se vcs nije moglo puno toga vidjeti..Jimmy from the hood je napisao/la:Ovaj Henderson je masina, jedva cekam da zaigra.
Ja sam čuo da dva ili tri mogu igrati(starija od 21) , sad neka me neko ispravi, ako griješim?!Rizah je napisao/la:Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?
Ovaj sastav večeras engleza je slab bez Kellyija, Carrola i Wilshira.
Imaju pravo nastupa jer su imali 21 godinu kada su počele kvalifikacijeArnelinho je napisao/la:Ja sam čuo da dva ili tri mogu igrati(starija od 21) , sad neka me neko ispravi, ako griješim?!Rizah je napisao/la:Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?
Carlo je napisao/la:Imaju pravo nastupa jer su imali 21 godinu kada su počele kvalifikacijeArnelinho je napisao/la:Ja sam čuo da dva ili tri mogu igrati(starija od 21) , sad neka me neko ispravi, ako griješim?!Rizah je napisao/la:Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?
Arnelinho, ti se baš udomaćio kod nas![]()
Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa dobro ali nemozes dati preko 25 ili 30M za fudbalera koji dolazi iz Holandije,Portugala pa i francuske zato sto je lako zabijati golove Herenvenu,Utrehtu,Coimbri itd, da on dolazi iz jacih liga onda bi bilo ok ovako ne.Dylan Dog je napisao/la:Pa A.Vila je za Benta dala 21,5M eura,a svako zna ko je Bent,dobar napadac,dokazan u jakoj ligi ali sigurno ne svjetska klasa,dok su Suarezove realne mogucnosti jos neutvrdjene,u reprezentaciji Urugvaja i u dresu Ajaxa je pokazao veliku klasu,i ko zna,mozda bi u Liverpoolu pokazao da je jedan od najboljih napadaca svijeta,tako da je smijesno reci da je sve preko 20M za Suareza previse.po meni za Suareza je sve preko 20M previse.
Zna li neko sta nam poručuju ljudi iz Liverpoola ovom slikom ?Carlo je napisao/la:
ovo je 100 posto za OI, a ono pravilo da moze igrat igrac koji na pocetku kvalifikacija ima 21 godinu, jel to ograniceno na par igraca ili moze koliko hoce?Arnelinho je napisao/la:Ja sam čuo da dva ili tri mogu igrati(starija od 21) , sad neka me neko ispravi, ako griješim?!Rizah je napisao/la:Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.