Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 jun 2011, 21:07

Razbi Henderson Matu. :D
Pa pa David Ngog :mrgreen: Ode momak u Sunderland, sa srecom. Mozda uz vecu minutazu i napravi nesto, od njegovi para cemo dovesti Clichya. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 jun 2011, 23:22

Kazu da je LFC morao dati jos 5 miliona Sunderlandu da bi primili ovog kloca NOGU u svoj klub :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jun 2011, 23:29

samo da mu leđa vidim :D i aquilaniju isto.. pare nisu bitne
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2011, 23:46

slika

Naša dva ključna igrača za sljedeću sezonu, a uz to pogledajte zastavu Bosne i Hercegovine u pozadini! :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 jun 2011, 00:05

Ovaj Henderson je masina, jedva cekam da zaigra. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 13 jun 2011, 00:06

Jimmy from the hood je napisao/la:Ovaj Henderson je masina, jedva cekam da zaigra. :mrgreen:
Veceras nije bio na visini zadatka, mislim moze bolje.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jun 2011, 00:21

Carlo je napisao/la:slika

Naša dva ključna igrača za sljedeću sezonu, a uz to pogledajte zastavu Bosne i Hercegovine u pozadini! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne mogu se prestat smijat'.Al' fakat zastava Bosne :mrgreen: E vala nek' sam i to doživio,pa nek' sutra odapnem. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 jun 2011, 00:30

Jimmy from the hood je napisao/la:Ovaj Henderson je masina, jedva cekam da zaigra. :mrgreen:
Vcs nije bio na nivou kao niko od engleza, igrao je na poziciji zadnjeg veznog i treb'o je da bude taj playmaker(pokus'o par dugih lopti al' nista) medjutim englezi su se vecinom branili tako da se vcs nije moglo puno toga vidjeti..

Al' bice on dobro pojacanje u to ne sumnjam :)

Znaci N'gog je u sunderland, sto odma' znaci da su oni odustali od Wickhama . Kako pisu mediji nasi su vec Adam, Downing s odlazkom N'goga i Wickham, to sve izadje na oko 50-ak miliona funti (12Hendo, 10 Wickham, 10Adam, 15Downing) sto znaci da nam ostaje jos 30-ak milioncica za stopera i lijevog beka..Clichy/Enrique i Dunn/Jones/Cahill

bice ovo zanimljivh 15-ak dana u kojima bi trebali zavrsiti vecinu transfera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 00:42

@fanatic, i ne zaboravi pare od prodanih igrača tipa Aquilani, Ngog, Poulsen, Jovanović, Cole... Tu se može nakupiti barem 20-25m funti ;)

Pojavljuju se informacije da je Meireles na izlaznim vratim Anfielda, a moguće je jer smo već doveli Hendersona, a Adam čeka u redu ispred Anfielda da potpiše ugovor :mrgreen:

briankettle -
Why get rid of Meireles? (1) Resale value declining -- he's 28. (2) Questions over fitness -- #lfc's most-substituted player last season.Others asking why not sell Gerrard for the same reasons as Meireles. Overlooks his superiority as a player and importance to the club,

Rumours Meireles and Pacheco swap + cash for Mata and Banega
21 minutes ago

Ovo mi je smiješna malo jer nam realno Banega ne treba nikako :mrgreen:

Fourth_Official Fourth Official
Charlie Adam fee likely to be around the region of £9million, terms shouldn't be an issue, medical should go ahead this week #LFC

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rlain.html

Poslali smo ponudu za Chamberlaina, više trgujemo nego City prošle godine :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jun 2011, 00:45

Zasto bi Meireles bio na izlaznim vratima?

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 jun 2011, 00:56

@Carlo ja msm da je ukupna potrosnja lfc ogranicena na 80mil, bez obzira kol'ko igraca prodali al' to jos vidimo...

Meni je ovo za Raula pravo zanimljivo cak i iznenadjujuce :shock:

Covjek je tek dosao prije godinu dana i sjajno se uklopio cak je proglasen i igracem godine prema espn navijacima : http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... -player-of

Ova razmjena Raul, Pacheco i kes za Matu i Banegu mi je nekako nerealan i msm da je samo plod necije bujne maste :D

Igrac godine prema espn-a u engleskoj, dao 5-6 vaznih golova, hvaljen od strane kk i sad da ga prodaju ? no fu.cking way ;)

S Adamom cemo zavrsiti taj centralni dio gdje bi trebala igrati 3 igraca Lucas - Gerrard - Raul / Spearing- Adam- Henderson i tu smo fino pokriveni . Ostaje jos komplet lijeva strana i pouzdan stoper .

btw. nadam se da ima istine u tome da ce Shelvey otici na posudbu u Blackpool jer mali ima potencijala samo mu tekmi treba, a to u "novom" lfc-u tesko da ce imati . Takodjer se spominje posudba Pacheca Norwichu/Boltonu sto mi je isto super..ako se tamo pokazu taman slj sezone dodju "kuci" da dugorocno zamjene Raula i Maxija eventualno Suareza..

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 13 jun 2011, 01:01

Ma Meireles je nedavno potpisao novi poboljšani ugovor sa većom platom tako da ova priča da bi on mogao ići u vodu pada 100%

off: ovaj okrenuo zastavu BiH naopako jbt :lol:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jun 2011, 02:06

Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?

Ovaj sastav večeras engleza je slab bez Kellyija, Carrola i Wilshira.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jun 2011, 02:28

Rizah je napisao/la:Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?

Ja sam čuo da dva ili tri mogu igrati(starija od 21) , sad neka me neko ispravi, ako griješim?! :?

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 02:31

Arnelinho je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Može li meni neko objansiti kako Matta i Jefren igraju za ovu reprezentaciju kada imaju po 23 godine?

Ja sam čuo da dva ili tri mogu igrati(starija od 21) , sad neka me neko ispravi, ako griješim?! :?
Imaju pravo nastupa jer su imali 21 godinu kada su počele kvalifikacije :D
Arnelinho, ti se baš udomaćio kod nas :mrgreen: :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jun 2011, 03:04

Carlo je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:

Imaju pravo nastupa jer su imali 21 godinu kada su počele kvalifikacije :D
Arnelinho, ti se baš udomaćio kod nas :mrgreen: :D
:lol:
Ma men' je L'pool drag klub :D
Ne provociram jel da? :P
Probam lijepo ćaskat, a vala fini ste i ljudi, a kako rekoh, L'pool mi je jedan od najdražih klubova (što se mene tiče neka svake godine završe drugi,iza Arsenala) :mrgreen:

Da i ja jednom kažem, et' kad sam se udomaćio:YNWA :lol:

Edit:ono pravilo o 2-3 starija od 22 čini mi se,važi za OI.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jun 2011, 03:25

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
po meni za Suareza je sve preko 20M previse.
Pa A.Vila je za Benta dala 21,5M eura,a svako zna ko je Bent,dobar napadac,dokazan u jakoj ligi ali sigurno ne svjetska klasa,dok su Suarezove realne mogucnosti jos neutvrdjene,u reprezentaciji Urugvaja i u dresu Ajaxa je pokazao veliku klasu,i ko zna,mozda bi u Liverpoolu pokazao da je jedan od najboljih napadaca svijeta,tako da je smijesno reci da je sve preko 20M za Suareza previse.
Pa dobro ali nemozes dati preko 25 ili 30M za fudbalera koji dolazi iz Holandije,Portugala pa i francuske zato sto je lako zabijati golove Herenvenu,Utrehtu,Coimbri itd, da on dolazi iz jacih liga onda bi bilo ok ovako ne.

Ne volim taj izraz,ali moram:jesam li vam rekao da ce razvaljivati(Suarez u ovo doba jos nije igrao za Liverpool) :D

Moje simpatije prema vama u sledecoj sezoni,s obzirom da mi je El Pistolero,pa recimo u top 3 najdraza igraca 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 jun 2011, 10:24

Dobar si ti Arnelinho ;) :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 13 jun 2011, 10:54

Carlo je napisao/la:slika
Zna li neko sta nam poručuju ljudi iz Liverpoola ovom slikom ? :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 13 jun 2011, 11:35

Arnelinho je napisao/la:

ovo je 100 posto za OI, a ono pravilo da moze igrat igrac koji na pocetku kvalifikacija ima 21 godinu, jel to ograniceno na par igraca ili moze koliko hoce?

YNWA
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.