Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
U narednoj sezoni jos dvojica mlada i potencijalna reprezentativca idu u Seriu A, a nijedan od njih nije Kolasinac 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne boj se za njega mali je mašina, a evo i slika koja to dokazujeMoggi je napisao/la:a ovaj Omic ?

MES QUE UN CLUB!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
http://www.klix.ba/clanak/170310025
Pravi momcini temu.
Ne kontam koje ismijavanje HANDŽIĆA ako je napisao komentar Dobro došao u Rusiju 2018.Ti to zoves ismijavanje eee svašta xaxaaxxaxaGoalgetter je napisao/la:3 godine je provlaci ovu pricu o Madjarskoj reprezentaciji, zatim je ismijavao Lulica i jos neke reprezentativce javno zajedno sa Harisom Handzicem nakon sto smo ispali iz baraza za EURO2016. Dvije igracine nema sta. Sretno mu bilo, sto dalje ovakvi tipovi od reprezentacije.
?Wandelanoite je napisao/la:U narednoj sezoni jos dvojica mlada i potencijalna reprezentativca idu u Seriu A, a nijedan od njih nije Kolasinac
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 sep 2020, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
ima on jos i sportsko da očekaSarajlijica1946 je napisao/la:Hadžikić za Klix.ba: Dobio sam bh. državljanstvo, želim se nametnuti selektoru Baždareviću
http://www.klix.ba/clanak/170310025
Pravi momcini temu.
Zarathustra
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Od naredne sezone standardan član Primavere ,a u 2018. očekuje se i debi za prvu ekipu. Veoma često trenira s prvim timom vec sada, eno 2,3 posta iznad ubacio sam sliku gdje čuva Tottija.Vucevich je napisao/la:Ove sezone je odigrao svega 90 minuta u Primaveri.Moggi je napisao/la:a ovaj Omic ?
MES QUE UN CLUB!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Cut ce se uglavnom dva dobra transfera.kobe24 je napisao/la:?Wandelanoite je napisao/la:U narednoj sezoni jos dvojica mlada i potencijalna reprezentativca idu u Seriu A, a nijedan od njih nije Kolasinac
MES QUE UN CLUB!
'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 sep 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zinedin od pocetka za Duklu. Samo naprijed mali. Igrao je sve utakmice od pocetka za ovaj tim na posudbi. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
GOOL! Mustedanagic! 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav je ovaj Mustedanagic, jel' i on usporeni snimak kao i vecina nasih veznjaka ili zna dobro potrcati, uklizati, u duel uci?
Njega ce komentatori sigurno zvati imenom...meni ovo prezime djeluje previse komplikovano da ga se izgovori i 5 puta u 90minuta, a kamoli vise.
Njega ce komentatori sigurno zvati imenom...meni ovo prezime djeluje previse komplikovano da ga se izgovori i 5 puta u 90minuta, a kamoli vise.
Amir i Bajic vs. Visca,
Milosevic na klupi.
Milosevic na klupi.
Ja mislim da necu pretjerivati kada kazem posle Pjanica nas najveci dragulj u veznom redu. I ako su mi Gojak i Hadziahmetovic tu negdje od Zinedina stvarno ocekujem velike, velike stvari. A evo vec u 18 godini igra seniorski fudbal u itekako solidnoj ligi. Iduce godine ocekujem mozda i da uzme startnu poziciju u Sparti. Upisao je nekoliko nastupa prije nego sto su ga posudili u Duklu gdje standardan prvotimac. Vidjetcemo ipak sta ce se desiti..hurem je napisao/la:Kakav je ovaj Mustedanagic, jel' i on usporeni snimak kao i vecina nasih veznjaka ili zna dobro potrcati, uklizati, u duel uci?
sajo10
Hvala na info, nisam ga zaista nikada gledao...nadam se da ce priliku dobiti i u U-21.
Hadziahmetovic sada pogodi precku, lijepo gadjao i pogodio vrh gdje se spajaju precka i stativa - steta sto ne udje.
Inace teren prekriven malcice snijegom.
Hvala na info, nisam ga zaista nikada gledao...nadam se da ce priliku dobiti i u U-21.
Hadziahmetovic sada pogodi precku, lijepo gadjao i pogodio vrh gdje se spajaju precka i stativa - steta sto ne udje.
Inace teren prekriven malcice snijegom.
Lijep sut amira i pogodi precku..sta je ovo, snijeg na terenu, svasta.
Kad spominjemo ove mlade tipa amira, gojaka, zinedina...valjalo bi da barem jedan od njih dodje na ako nista, priblizan nivo pjanica ili besica...
Mene je cajic neugodno iznenadio transferom, djelovalo mi nekako da bi moglo biti nesto od njega.
Kad spominjemo ove mlade tipa amira, gojaka, zinedina...valjalo bi da barem jedan od njih dodje na ako nista, priblizan nivo pjanica ili besica...
Mene je cajic neugodno iznenadio transferom, djelovalo mi nekako da bi moglo biti nesto od njega.
- AndreWilliams
- Kontakt:
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Ponavljam, ovog momcinu moramo vratiti pod nasu zastavu
http://www.transfermarkt.at/arnel-jakup ... ler/268426
Reprezentativna statistika:
Österreich U21 1 utakmica 1 gol
Österreich U19 14 utakmica 11 golova
Österreich U17 11 utakmica 3 gola
Österreich U16 6 utakmica 2 gola
http://www.transfermarkt.at/arnel-jakup ... ler/268426
Reprezentativna statistika:
Österreich U21 1 utakmica 1 gol
Österreich U19 14 utakmica 11 golova
Österreich U17 11 utakmica 3 gola
Österreich U16 6 utakmica 2 gola
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, MiranGlasnic i 17 gostiju.