PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

elamalakia
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la elamalakia » 09 jun 2016, 23:56

tuzlak1987 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Karic se razigrao u Celiku, nema pritiska, nema navijaca, ako se Sloboda bude borila za titulu i ako bude pritiska mogao bi on opet preko lopte padati, al' sacekajmo. :lol:
Navikli smo vec na proljece da nam napadaci nikako ne zabijaju tako da :rol:
Ako zabije 3 gola na proljece napredak smo ostvarili.
Fukaro zar ti nisi presto da pratis svoj tim? Dezurni si ovdje a oprostio si se nedavno. Ne kontam te :kafa:
tuzlak1987 je napisao/la: Definitivno prestajem pratiti ovaj klub, vidimo se na kraju naredne sezone ako bude sta od vas. Mene necete vise zafrkati, nabijem na qrac sve one pobjede u sezoni kada nema trofeja. U Evropi cemo igrati u Zenici utakmicu i to je to, a drugi neka uzimaju trofeje. :puke:

Igraci nula jedna velika vec tri mjeseca. I jos se ljute nesto, eto neka idu na trg Slobode ebo ih sve.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jun 2016, 23:59

joker90 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Karic se razigrao u Celiku, nema pritiska, nema navijaca, ako se Sloboda bude borila za titulu i ako bude pritiska mogao bi on opet preko lopte padati, al' sacekajmo. :lol:
Kod vas dolaze alkosi ili ako to nisu....postanu, igraci i treneri vam defiluju ko na vojnoj paradi u Pjongjangu.
Volio bih da Sharbini dođe, pa makar sa 2 promila! Smijem se kladiti da lik kad se vraca ujutro iz kafane ima bolju kontrolu lopte od Karica i da ne bi pao preko lopte kao sto je doticni Van Basten znao! :urnebes:
Vidjeli smo na slici, nose ga, dobra kontrola :urnebes:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 09 jun 2016, 23:59

tuzlak1987 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nick po najvecem taktickom magu PL :mrgreen:
slika
Cijenim ga kao covjeka i igraca,kao trenera bas i ne :mrgreen:
Bolji i covjek i igrac i politicar nego trener :D
Dzasmin i Nerko likes this :D
lezVe do bagro

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2016, 00:00

@elamalakia Iznervira se covjek sta je cudno kada to uopste i ne mislim :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jun 2016, 00:01

Skver je napisao/la: Vidjeli smo na slici, nose ga, dobra kontrola :urnebes:
Eh eto, vidio si sliku, onakav ti je Karic kad je trijezan ali kad igra pod pritiskom i kad se ocekuje od njegovog tima nesto vise od pukog prezivljavanja! :urnebes: Doveli ste igracinu, svaka vam cast. Jedini klub vrijedan pomena u njegovoj karijeri je Sarajevo i tu je pokazao da je mentalni patuljak i igrac za timove poput vaseg nevinog kluba!
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jun 2016, 00:05

http://www. 24sata.hr/sport/zakon-brace-ahmad-si-je-istetovirao-anasovu-glavu-115049

Evo samo da pokazem kakvi su Sharbiniji imbecili :rol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jun 2016, 00:06

joker90 je napisao/la:
Skver je napisao/la: Vidjeli smo na slici, nose ga, dobra kontrola :urnebes:
Eh eto, vidio si sliku, onakav ti je Karic kad je trijezan ali kad igra pod pritiskom i kad se ocekuje od njegovog tima nesto vise od pukog prezivljavanja! :urnebes: Doveli ste igracinu, svaka vam cast. Jedini klub vrijedan pomena u njegovoj karijeri je Sarajevo i tu je pokazao da je mentalni patuljak i igrac za timove poput vaseg nevinog kluba!
Polako, tek smo poceli dovoditi napadace......Husref narucuje....a tip zna svoj posao :wave:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 jun 2016, 00:07

amazon je napisao/la:Benko ide, a Ahmetovic i on ne mogu u istu recenicu. Benko najbolji napadac lige.
Tako je Aldine.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 jun 2016, 00:09

Zatvoriti Krležu, Aldina i Majkla u špajz na po' sata... Ako ne bi svemir implodirao... :lol:
Samo Saraj'vo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 jun 2016, 00:10

Al dobro će vam doć ovaj Sharbini, nećete puno para potrošit, lik svako mjesec i po fasuje neku kaznu, te 10k kuna, te 30k, 50k, 60k, sad da li bi Dinči imao cojones da ga kazni pitanje je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 00:13

Skver je napisao/la:
Kod vas dolaze alkosi ili ako to nisu....postanu, igraci i treneri vam defiluju ko na vojnoj paradi u Pjongjangu.
I dodjemo do play ofa sa Borusijom dok vi piskarate i brojite trofeje haja bjez ba

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 00:15

AZA KAMIKAZA SVE REKAO SARAJEVO DOVODI KOGA POZELI,a fukarice mi ovdje objasnjavaju stani kako. Pa nama su igrali Benko,Jajalo,Delac sad i rep Crne Gore jel i on alkos? Na Saida ste svrsavali pa vas posro jer nas vise voli pa je sad kloc hahha

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 jun 2016, 00:18

zagor1987 je napisao/la:AZA KAMIKAZA SVE REKAO SARAJEVO DOVODI KOGA POZELI,a fukarice mi ovdje objasnjavaju stani kako. Pa nama su igrali Benko,Jajalo,Delac sad i rep Crne Gore jel i on alkos? Na Saida ste svrsavali pa vas posro jer nas vise voli pa je sad kloc hahha
Vi sa planom u Europu i na titulu, mi za opstanak, pa nam gledali u ledja citavu sezonu. Sada su ambicije porasle, ne idemo na opstanak.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 00:21

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:AZA KAMIKAZA SVE REKAO SARAJEVO DOVODI KOGA POZELI,a fukarice mi ovdje objasnjavaju stani kako. Pa nama su igrali Benko,Jajalo,Delac sad i rep Crne Gore jel i on alkos? Na Saida ste svrsavali pa vas posro jer nas vise voli pa je sad kloc hahha
Vi sa planom u Europu i na titulu, mi za opstanak, pa nam gledali u ledja citavu sezonu. Sada su ambicije porasle, ne idemo na opstanak.
Jos bolje mi u play of a vi nigdje sjecas se nije davno bilo. Boricemo se za opstanak ne brini nista. Iza vas je najuspjesnija sezona gdje nista osvojili niste a slavite a iza nas najgora pa ti vidi,svi mole da dodju kod nas prvo vasi igraci pa ostali

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 jun 2016, 00:22

ma raja nisu realna ba nikad u svom zivotu nece dozivjet da se povezu sa takvim igracima samo mi i komsinice jbg mi smo sad u trendu malo sto smo vratili dugove i to sto je stranac tu mislim da ce od iduce sezone mi i kone smjenivat u borbi oba trofeja zivi bili pa vidjeli, trecem cemo pobjec 15 20 bodova sve su prilike da tako i bude, ovdje dosli tuzlaci palamudit o sarbiniju i ostalima sta da sa vama razgovaraju pa vi bi se popucali smijesni ste ba vas dzidzic odbija pored mladosti kod doboja iz kaknja, slavite dolazak karica ko da je mesi jebote
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 10 jun 2016, 00:23

volim te bosno
4.10.2009

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 jun 2016, 00:25

Rule_hz je napisao/la:ma raja nisu realna ba nikad u svom zivotu nece dozivjet da se povezu sa takvim igracima samo mi i komsinice jbg mi smo sad u trendu malo sto smo vratili dugove i to sto je stranac tu mislim da ce od iduce sezone mi i kone smjenivat u borbi oba trofeja zivi bili pa vidjeli, trecem cemo pobjec 15 20 bodova sve su prilike da tako i bude, ovdje dosli tuzlaci palamudit o sarbiniju i ostalima sta da sa vama razgovaraju pa vi bi se popucali smijesni ste ba vas dzidzic odbija pored mladosti kod doboja iz kaknja, slavite dolazak karica ko da je mesi jebote
Da se ne zaboravi! POČELO JE! :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2016, 00:28

Cuj 20 bodova pa nismo neki Dinamo jadni, ako nam neko pridje blizu 30 bodova ja tu titulu necu priznati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 jun 2016, 00:35

Aerials je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:ma raja nisu realna ba nikad u svom zivotu nece dozivjet da se povezu sa takvim igracima samo mi i komsinice jbg mi smo sad u trendu malo sto smo vratili dugove i to sto je stranac tu mislim da ce od iduce sezone mi i kone smjenivat u borbi oba trofeja zivi bili pa vidjeli, trecem cemo pobjec 15 20 bodova sve su prilike da tako i bude, ovdje dosli tuzlaci palamudit o sarbiniju i ostalima sta da sa vama razgovaraju pa vi bi se popucali smijesni ste ba vas dzidzic odbija pored mladosti kod doboja iz kaknja, slavite dolazak karica ko da je mesi jebote
Da se ne zaboravi! POČELO JE! :salut:
A njima ce prvi pobjec 7-10 bodova :mrgreen:
This time next year we'll be millionaires.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 jun 2016, 01:00

Stvarno je nevjerovatno kakva su sila Zeljeznicar i Sarajevo...Igrac vise voli doc u ova dva kluba i igrati bajramski turnir nego Europu sa Slobodom ili Radnikom :tokralju: :tokralju:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.