On i OremušFudo je napisao/la:Zamjerite koliko hocete ali Hodzic je meni najbolji kod nas u ove 2 tekme
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je dobro gdje smo odlicno sjetite se atalante muski u 2 utakmice
Hodzic predobro odigrao, uz Serbecica u defanzivi najbolji.deda je napisao/la:Hodzic odlican. Svaki put kad smo pokusali sta od noge do noge manjr vise nesto se napravilo, ali ne jos uvjek samo nabijamo na Ahmeta
Sve mi znamo.
Jbt sta cemo sad sa Leticem ovaj Hodzic igra ko navijen
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nasa realnost ****. Na par pozicija smo beton al par igraca koji su u prvoj postavi ocito su tu jer su bogom dati i moraju biti tu.. jer danas na profesionalnog fudbalera licili nisu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Najvise mi smeta kad vidim koliko su ljudi fizički jači i spremniji, a i brži generalno.
Pa jbt, zar je moguće da nasi izgledaju ko juniori u nekim trenucima, neshvatljivo mi je skroz. Al dobro to je klasični odsjaj nase lige koja je haman pa najgora u Evropi.
Hodzić igra nema sta, vjerovatno je do protivnika i velike scene, nema on disciplinu da se ovoliko zalaže i u nasoj ligi, a Oremus će bit strasno pojačanje, igračina je lik bas.
Vladan
Bilo bi fino opljačkati nekog iz liga petice, 3-4 miliona eura uzet se može definitivno.
Pa jbt, zar je moguće da nasi izgledaju ko juniori u nekim trenucima, neshvatljivo mi je skroz. Al dobro to je klasični odsjaj nase lige koja je haman pa najgora u Evropi.
Hodzić igra nema sta, vjerovatno je do protivnika i velike scene, nema on disciplinu da se ovoliko zalaže i u nasoj ligi, a Oremus će bit strasno pojačanje, igračina je lik bas.
Vladan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Yebote naš naiskusniji u timu Karabeg
Kakve je taj sve tekme prošo po svijetu 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Desno Hodza, lijevo Letićmirzatele je napisao/la:Jbt sta cemo sad sa Leticem ovaj Hodzic igra ko navijen
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
"Husref Musemić je rođeni pobjednik" komentator Mladen Stojanović 
jel samo ja mislim da je ovo prepickasto odigrano i da smo ih napali da bi se sigurno gurali rezultatom sa njima?
Posten i castan poraz.
Vozi dalje.

Vozi dalje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma kaki, jesmo primili neke naivne golove koje možda i nismo trebali, al nemamo mi pluća za ovaj nivo fudbala. Da smo ih napali primili bi deset komada u dvomeču vjerovatno, jedino se moglo ovako igrati, iza lopte pa čekat kontru, realnost.dundee je napisao/la:jel samo ja mislim da je ovo prepickasto odigrano i da smo ih napali da bi se sigurno gurali rezultatom sa njima?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hodža desno Letic lijevo, Hebiba na krilo..mirzatele je napisao/la:Jbt sta cemo sad sa Leticem ovaj Hodzic igra ko navijen
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
BRAVO MOMCI, SVAKA ČAST SVIM IGRAČIMA I HUSREFU. IDEMO OTVORIT PRVENSTVO SA POBJEDOM U NEDJELJU
Ja zadovoljan, ostaje zal da smo mogli ix izvuc, al kako god casno ispali, dali smo gol na historijskom stadionu meni dosta
Evo izgleda povreda kod HodzicaBordoSarajevo je napisao/la:Desno Hodza, lijevo Letićmirzatele je napisao/la:Jbt sta cemo sad sa Leticem ovaj Hodzic igra ko navijen
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Evo sad opet gledam kako nam drugi dadoše. Niko, ali haman niko od naša tri igrača okolo ne izlazi da mu makar proba blokirati šut. To su osnove koje se trebaju naučiti pa onda dalje...
Casno ispali , jedino ostaje zal sto nismo Stanojevica imali jer ovi exsperimenti sa Krletom su nidje veze, iako je Krle korektno odigro
Mi za prolaz u play of lige evrope moramo dovest kvalitetnog dmf i to koliko sutra
Mi za prolaz u play of lige evrope moramo dovest kvalitetnog dmf i to koliko sutra
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nisam 100% zadovoljan, dvije odlicne kontre sa viskom igraca smo lose odradili, a mogli smo lako profitirati.
Steta za Kovu i drugi gol, bukvalno po sredini, ne znam kud je krenuo.
Idemo dalje lavovi, hvala za sve unazad 365 dana!
Steta za Kovu i drugi gol, bukvalno po sredini, ne znam kud je krenuo.
Idemo dalje lavovi, hvala za sve unazad 365 dana!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q