FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

sassari
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sassari » 10 apr 2023, 14:47

Ma daj Bekrica pa da nam mahala vodi klub sa menadžerom Turkovicem😂😂😂

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 14:54

Hulahopka je napisao/la:
10 apr 2023, 14:45
Čovjek poredi Njemacku s nama. Bog ti dao pamet. Kaže da vidis kako u Njemačkoj.
Ja ti govorim o mentalitetu ljudi. Imas svugdje klubova koji imaju razlicite izazove, ali ljudi ne kukaju, imaju jasan stav, hoce da se dokazu pa sta bude bude. Medjutim kod nas se samo kuka, te da je ovo te da je ono. Ma bjezi.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 10 apr 2023, 15:04

Hansestadt je napisao/la:
10 apr 2023, 14:54
Hulahopka je napisao/la:
Čovjek poredi Njemacku s nama. Bog ti dao pamet. Kaže da vidis kako u Njemačkoj.
Ja ti govorim o mentalitetu ljudi. Imas svugdje klubova koji imaju razlicite izazove, ali ljudi ne kukaju, imaju jasan stav, hoce da se dokazu pa sta bude bude. Medjutim kod nas se samo kuka, te da je ovo te da je ono. Ma bjezi.
Jest al ti dođe trener u Njemackoj i nema probleme kakve ima ovdje. Ovdje strahuje trener za igrace hocel htjet igrat ako ne dobiju platu i kakva ce im bit motivacija. U Njemackoj ako zakasni plata jedan dan, počne drzava penale da puca da se slagiraju, zato i dobiju sve redovno. Da Poredis Njemacku s nama treba imat muda :-D

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 10 apr 2023, 15:08

Đe su ovi mahalasi. Kad nam misle predstavit trenera ili je Bogi taj ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 10 apr 2023, 15:09

Mi se ne možemo poraditi s Zimbabveom a ne nešto drugo.
Politika u fudbalu. Klub ti vodi politika. Nemamo za hljeba. Imamo humanitarni broj, i da dodjes da nas poredis s Njemačkom.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 15:11

MrAlemKa je napisao/la:
10 apr 2023, 15:04
Hulahopka je napisao/la:
Jest al ti dođe trener u Njemackoj i nema probleme kakve ima ovdje. Ovdje strahuje trener za igrace hocel htjet igrat ako ne dobiju platu i kakva ce im bit motivacija. U Njemackoj ako zakasni plata jedan dan, počne drzava penale da puca da se slagiraju, zato i dobiju sve redovno. Da Poredis Njemacku s nama treba imat muda :-D
Nigdje se nekuka kao u BiH, specificnije u Federaciji, specificnije u kantonu kod Bosnjaka. Nevjerovatno.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 10 apr 2023, 15:16

10 apr 2023, 15:11
MrAlemKa je napisao/la:

Nigdje se ne kuka kao u BiH, specificnije u Federaciji, specificnije u kantonu kod Bosnjaka. Nevjerovatno.
Svugdje se kuka svugdje je isti ****, samo sto mi kukamo za osnovno i ljudsko, a ovi u Njemackoj kukaju za boljim od boljeg u tom je razlika. Ja u fabrici imam nebitno kakvu satnicu, po meni top i dodju svi radnici fol hoce da im se digne za 2% satnica smijesno msm nebitno

Imal tog trenera ili ce nas vodit strasni Alihodzic i dalje ?

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 15:22

MrAlemKa je napisao/la:
10 apr 2023, 15:16
MrAlemKa je napisao/la:

Nigdje se ne kuka kao u BiH, specificnije u Federaciji, specificnije u kantonu kod Bosnjaka. Nevjerovatno.
Svugdje se kuka svugdje je isti ****, samo sto mi kukamo za osnovno i ljudsko, a ovi u Njemackoj kukaju za boljim od boljeg u tom je razlika. Ja u fabrici imam nebitno kakvu satnicu, po meni top i dodju svi radnici fol hoce da im se digne za 2% satnica smijesno msm nebitno

U okviru regije, pa i u okviru BiH kod nas se najvise kuka, sto se tice sporta. Dodje ti Maksimovic, prihvati se posla u Leotaru, pa covjek motivisan, hoce nesto da pokusa i napravi. Samo se kod nas kuka traze se neki alibiji.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 10 apr 2023, 15:25

10 apr 2023, 15:22
MrAlemKa je napisao/la:
10 apr 2023, 15:16

U okviru regije, pa i u okviru BiH kod nas se najvise kuka, sto se tice sporta. Dodje ti Maksimovic, prihvati se posla u Leotaru, pa covjek motivisan, hoce nesto da pokusa i napravi. Samo se kod nas kuka traze se neki alibiji.
Prvi ja ne bi sjeo na klupu Sarajeva da mi jebu majku svaki dan, ili u Želju gdje imas podrsku al nemas plate za igrace koji mogu lako bojkotovat
I onda ti izgledas lose tu… toksicna smo sredina i tjt Hrvati najbolji poso rade u drzavi sto se tice sporta htjeli mi to priznat ili ne

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 10 apr 2023, 15:28

10 apr 2023, 14:40
Ma sve je to luzerski mentalitet kod trenera, cim trazi izgovore i alibije. Ima ponudu velikog kluba u BiH sa najvise navijaca, sasvim OK ekipu, ne najbolju ali sasvim OK da se moze nesto napraviti sa pravim pristupom. Ali cim se kuka te ovo te ono, nista od toga. Vidis u Njemackoj, dobije trener ponudu, prihvati, ima svoje zamisli, spreman za izazov, motivacija da se dokaze itd, kod nas samo se kuka.
Iskreno i objektivno...mi smo trenutno najnepozeljnija destinacija u ligi..kako za trenera tako i za igraca. Nemojte da se lazemo...

Velik pritisak, tanak bodovni saldo, a ni para se nema...pitare stavljam za nijansu pozeljnije jer kesh je veci

Jedino sto nas drzi iznad vode su navijaci, al bgm svacije strpljenje ima granice

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 10 apr 2023, 15:42

godrina je napisao/la:
10 apr 2023, 15:08
Đe su ovi mahalasi. Kad nam misle predstavit trenera ili je Bogi taj ?
Dobro si napisao .. mahala, i lazni insajderi .. kazu potpisat ce Santos i Hodzic za vrijeme reprezentativne stanke .. evo sjajno su potpisali, evo trener je Dudic, jucer predstavljen .. samo nam jos nije javljeno ..

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 15:43

Napoleon1921 je napisao/la:
10 apr 2023, 15:28
Ma sve je to luzerski mentalitet kod trenera, cim trazi izgovore i alibije. Ima ponudu velikog kluba u BiH sa najvise navijaca, sasvim OK ekipu, ne najbolju ali sasvim OK da se moze nesto napraviti sa pravim pristupom. Ali cim se kuka te ovo te ono, nista od toga. Vidis u Njemackoj, dobije trener ponudu, prihvati, ima svoje zamisli, spreman za izazov, motivacija da se dokaze itd, kod nas samo se kuka.
Iskreno i objektivno...mi smo trenutno najnepozeljnija destinacija u ligi..kako za trenera tako i za igraca. Nemojte da se lazemo...

Velik pritisak, tanak bodovni saldo, a ni para se nema...pitare stavljam za nijansu pozeljnije jer kesh je veci

Jedino sto nas drzi iznad vode su navijaci, al bgm svacije strpljenje ima granice
Bavis se trenerskim poslom, trenutno nista ne radis, i imas mogucnost raditi posao u svojoj struci. Ja ne razumijem taj pojam pritisak, kakav bolan pritisak pa dodje ti 5.000 ljudi na stadion i to pritisak. I na kraju krajeva i da nista ne pokaze taj trener, dobio je barem neko iskustvo i ide dalje.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 10 apr 2023, 15:46

10 apr 2023, 15:43
Napoleon1921 je napisao/la:
10 apr 2023, 15:28

Bavis se trenerskim poslom, trenutno nista ne radis, i imas mogucnost raditi posao u svojoj struci. Ja ne razumijem taj pojam pritisak, kakav bolan pritisak pa dodje ti 5.000 ljudi na stadion i to pritisak. I na kraju krajeva i da nista ne pokaze taj trener, dobio je barem neko iskustvo i ide dalje.
Ma hajde...dudic ako jos jednom izvisi negdje u PL ko u Sarajevu tj otkaz nakon 5/6 kola, moze zaboravit ino angazman ikad igdje...a vrlo lako mu se to kod nas moze desit..

Zato jedina opcija koju imamo realno je ovi sto kruze po PL klubovima. Ne iskljucujem da Dudic dodje, al da sam na njegovom mjestu dobro bih izvagao

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 10 apr 2023, 15:49

Moze Zizovic

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 apr 2023, 15:59

Dadnes otkaz treneru a nemas nikakve druge opcije koga bi mogao dovest nego obavis razgovore sa svim slobodnim trenerima, pa onda cak i sa Zizovicem koji ne moze vodit Bosnu Visoko i to u periodu kad imas drugu utakmicu kupa gdje ti samo pobjeda sa 2 gola razlike odgovara a kako stvari stoje samo kroz kup mozes izborit evropu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 apr 2023, 16:01

Nece kokuza niko da trenira :roll: Sad se uprava našla u problemu , koga prevariti na foru :crazy:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 16:07

TigerWoods je napisao/la:
10 apr 2023, 15:49
Moze Zizovic
Ja mislim da Zizovic nekalkulise :urnebes:

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 10 apr 2023, 16:09

dubioza144 je napisao/la:
10 apr 2023, 15:59
Dadnes otkaz treneru a nemas nikakve druge opcije koga bi mogao dovest nego obavis razgovore sa svim slobodnim trenerima, pa onda cak i sa Zizovicem koji ne moze vodit Bosnu Visoko i to u periodu kad imas drugu utakmicu kupa gdje ti samo pobjeda sa 2 gola razlike odgovara a kako stvari stoje samo kroz kup mozes izborit evropu
Amaterizam na djelu...ocekujem u narednih mjesec dva opet neku pomozi.ba akciju da sakriju nesposbnost uz more patetike

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 apr 2023, 16:13

Ne znam sto onda samo ne daju priliku Curicu ako nemaju neko rijesenje.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 apr 2023, 16:20

Vrati Mulalica nek odradi otkazni rok 15 dana
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 53 gosta.