Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 12:53

GracanicaAA je napisao/la:svi vam pisu portali da safet nakon sutrasnjeg meca nece biti trener ???' jel istina ??
Ako Bog da,istina je.Kasno je sad,ogromnu stetu nam je napravio i svi oni koji su ga branili,spinovali,gurali pod tepih njegove marifetluke.
Da smo ga maknuli prije SP nema sumnje da bi sad cekali utakmice osmine finala sa finom perspektivom za dalje.
Ali ima jos puno utakmica,bolje ikad nego nikad.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2014, 12:57

opet ovaj kontradiktorni, hoće li ga neko više banovati, očigledno je svima da je Emirov igrač, jbo vas Marjan usta obojicu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2014, 12:58

drummer je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:svi vam pisu portali da safet nakon sutrasnjeg meca nece biti trener ???' jel istina ??
Ako Bog da,istina je.Kasno je sad,ogromnu stetu nam je napravio i svi oni koji su ga branili,spinovali,gurali pod tepih njegove marifetluke.
Da smo ga maknuli prije SP nema sumnje da bi sad cekali utakmice osmine finala sa finom perspektivom za dalje.
Ali ima jos puno utakmica,bolje ikad nego nikad.
odlazi safet nakon sp ,jel vi mislite da kad neko drugi preuzme reprezentaciju da cemo mi glat da se plasiramo na ep ili sp za mene bi to bio veliki uspjeh.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 12:58

legenda reala je napisao/la:opet ovaj kontradiktorni, hoće li ga neko više banovati, očigledno je svima da je Emirov igrač, jbo vas Marjan usta obojicu ;)

O čemu ti :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 12:59

donniedarko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da bi neko jos pustio Spahica blizu reprezentacije. :roll:
Pa normalno da ne vjerujes kad ti nemas pojma sta misle navijaci,ko je Emir Spahic,sta je taj covjek uradio za ovu reprezentaciju,sta znaci i danas za nasu igru(bez obzira na njegovu losu utakmicu,lose utakmice imaju svi igraci na svijetu,Kasiljas je Spaniju direkno svojom krivicom poslao kuci)
Vidi se takodje da nikad nisi bio na nekoj utakmici reprezentacije,sve bi ti se samo kazalo.
Ali zato znas koga bi trebalo odstranit i otjerat.Sad je vase vrijeme ali samo po forumima,ubrzo cete opet u.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2014, 13:01

eto risha, vidiš :thumbdown: :thumbdown: čovjek je od prvog dana navijač Emira Spahića, isti karcinom za ovu repku kao i calcio i sl. ljudi svoje idole stavljaju iznad reprezentacije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 13:01

1988risha je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:opet ovaj kontradiktorni, hoće li ga neko više banovati, očigledno je svima da je Emirov igrač, jbo vas Marjan usta obojicu ;)

O čemu ti :D
O meni.P.pak mi se naklatio na kosti od kad ponovo pisem na ovom forumu.
Uvijek on ima neke primjedbe,govori da sam kontradiktoran a vjerujem da ne zna ni sta to znaci uopste.
I samo ponavlja i priziva,hoce li ga neko banovat.
Prava pi.kica.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 24 jun 2014, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 13:03

Ma samo polako,od vrha krenut,već sutra početi čistit...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2014, 13:04

drummer je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da bi neko jos pustio Spahica blizu reprezentacije. :roll:
Pa normalno da ne vjerujes kad ti nemas pojma sta misle navijaci,ko je Emir Spahic,sta je taj covjek uradio za ovu reprezentaciju,sta znaci i danas za nasu igru(bez obzira na njegovu losu utakmicu,lose utakmice imaju svi igraci na svijetu,Kasiljas je Spaniju direkno svojom krivicom poslao kuci)
Vidi se takodje da nikad nisi bio na nekoj utakmici reprezentacije,sve bi ti se samo kazalo.
Ali zato znas koga bi trebalo odstranit i otjerat.Sad je vase vrijeme ali samo po forumima,ubrzo cete opet u.....
Emir i Iker su dali puno za reprezentacije u to nema sumnje, ali njihovo "igracko" vrijeme je proslo, ne mogu vise da pruzajz partije koje zahtjeva reprezentacija.

Nadam se da se barem vecina slazemo u ovome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 13:05

Ljudi nemojte biti neozbiljni, Spahic ima bubica, jeste malo kabadahija ali je puno dao i puno moze dati , ako na mjesto trenera dodje normalan i odgovoran trener. Susicevi branitelji su njega i Dzeku proglasili za zlocince, a vrlog selektora za andjela, sto je smijesno .
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2014, 13:06

nemoj se furati na Marjana i uvlačiti kapitenu i neće biti problema, Safet i Emir su rak rana ove ekipe i njih niko ne može odbraniti, džaba pišete

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 13:09

Iskreno ja nisam za to da se odstrani niti jedan igrač iz repke,koji je tu godinama... Ima ona grupica koju treba otjerat,ovim starosjediocima nabacit selektora sa autoritetom,i to je to... A ako bude onih koji se zele oprostit od repke,tj igrači koji su u godinama,Miske i Spaha,zahvaliti im se i to je to... Al istina je da na Spahu i Misketa ne mozemo računati kao prije... godine cine svoje...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jun 2014, 13:12

Moje misljenje je da ce se Susic nakon neuspjeha na SP sam pokupiti i otici. To bi mu bilo najpametnije. Prvo radi licnog neuspjeha na SP a drugo radi mira u kuci - ipak neki novi trener moze uraditi rez i donjeti to ciscenje, sto Susic (ali i drugi treneri koji su dugo uz neku ekipu to nemogu - vidi Spanija) sigurno nemoze uraditi.

Best Case Scenario:
Znaci Susic ide, dolazi neko novo renomirano ime sa autoritetom.
Spahic se sam oprasta od repke (ako ima imalo karaktera on mora to uraditi).
Mikse svakako vise nece igrati za repku.
Sa Dzekom se vrsi razgovor i on se vraca u staru formu.
Novi trener odstranjuje neke igraca tipa Ibricic, Svrsajevic i Co.
Novi trener poziva neka nova imena i radi na tome da napravi korak dalje od predhodnika
Zadnja izmjena: MaksuzBaksuz, dana/u 24 jun 2014, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2014, 13:12

1988risha je napisao/la:Iskreno ja nisam za to da se odstrani niti jedan igrač iz repke,koji je tu godinama... Ima ona grupica koju treba otjerat,ovim starosjediocima nabacit selektora sa autoritetom,i to je to... A ako bude onih koji se zele oprostit od repke,tj igrači koji su u godinama,Miske i Spaha,zahvaliti im se i to je to... Al istina je da na Spahu i Misketa ne mozemo računati kao prije... godine cine svoje...
dok god Emir i Edin budu uslovljavali, pozive Ibričiću,prije Hasagiću, malo je falilo da uguraju i onog Spahića što ide po Mancesteru s Edinom, da bi oni igrali, meni ne trebaju u reprezentaciji, a ovakvi kao drummer im to dozvoljavaju

Safet se već sutra mora otjerati, ali Begić mora raskrstiti i sa ovom dvojicom, hoće-neće

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jun 2014, 13:15

legenda reala je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Iskreno ja nisam za to da se odstrani niti jedan igrač iz repke,koji je tu godinama... Ima ona grupica koju treba otjerat,ovim starosjediocima nabacit selektora sa autoritetom,i to je to... A ako bude onih koji se zele oprostit od repke,tj igrači koji su u godinama,Miske i Spaha,zahvaliti im se i to je to... Al istina je da na Spahu i Misketa ne mozemo računati kao prije... godine cine svoje...
dok god Emir i Edin budu uslovljavali, pozive Ibričiću,prije Hasagiću, malo je falilo da uguraju i onog Spahića što ide po Mancesteru s Edinom, da bi oni igrali, meni ne trebaju u reprezentaciji, a ovakvi kao drummer im to dozvoljavaju

Safet se već sutra mora otjerati, ali Begić mora raskrstiti i sa ovom dvojicom, hoće-neće
Dzeko nam treba a psiho-kabadahija jok...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 13:15

hogarstrasni je napisao/la:Ljudi nemojte biti neozbiljni, Spahic ima bubica, jeste malo kabadahija ali je puno dao i puno moze dati , ako na mjesto trenera dodje normalan i odgovoran trener. Susicevi branitelji su njega i Dzeku proglasili za zlocince, a vrlog selektora za andjela, sto je smijesno .
Ne gledaju oni dalje od svog nosa druze.
Slazem se ja da neke igrace treba polako slati u penziju ali ne radi se to tako sto otpises najbolje igrace(bez obzira koliko imaju godina)odjednom i uvodis odmah neke nove.To obicno znaci da moras zrtvovat jedan ciklus kvalifikacija i propustit sljedece prvenstvo a to mi sebi ne smijemo dozvoliti.
To se radi polako,postepeno,kad mijenjas igraca dobro pripremis njegove zamjene,kad oni budu spremni tada je vrijeme.Nema stopera koji ima kvalitet Spahe niti igraca kalibra Miketa-to je cinjenica,trebamo ih naci i uigrati.
Mi sad nismo spremni,niti imamo igrace koji mogu igrat na istom nivou kao Misimovic ili Spahic.
Kad bude spreman uigran stoperski par i igrac koji moze bar priblizno zamijenit Misimovica nemam nista protiv.
Cak evo,neka ih odmah na klupi ali neka ih ako zatrebaju da su tu.
I nisam ja nikakav Spahicev igrac i branilac,ja sa branilac interesa reprezentacije.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 24 jun 2014, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 24 jun 2014, 13:16

Listam po netu i naletim na nešto što nisam siguran da je ovdje neko spomenuo.
Na pitanje novinara treba li reprezentaciji psiholog Sušić je rekao kako misli da ne treba.

Podsjetio je da su u reprezentaciji bivše Jugoslavije ''imali jednog finog učtivog gospodina koji nam je puštao neku laganu muziku''.

''Pričao je kako nas to odmara, opušta, te kako ima efekta. Ne treba nam psiholog! Ne znam koga bi danas tiha muzika opustila. Bojim se da bi se pisholog loše osjećao nakon nekoliko seansi. Možda bi njemu trebao poslije psihijatar... '', rekao je Sušić.
Ja se ponekad pitam da li je ovaj Sušić normalan u smislu da se on ponekad zabavlja sa novinarima. Pazi ideš na najveću smotru, vodiš ekipu koja je debitant, imaš u ekipi mlade momke uz par iskusnih. Znaš da ćeš u očima sudija biti nepoznanica, da će sigurno biti neka greška i krađa, a ti ne povedeš osobu koja će sa momcima raditi na nečemu što je za velika takmičenja jako važno "PSIHIČKA SPREMA". Garantujem da bi ekipa nakon gola Kolašinca i sviranja ofsajda uz navedenu osobu koja ih je spremila sigurno nastavila normalno utakmicu ili bi se za manje vremena vratila u normalu. Mi moramo raditi na tome da ostanemo psihički jaki i nakon primljenog gola, poništenog, penala i sl. Sušić se ponašao kao da ide na izlet, izjave prije meča grupe da ide na remi, zezancija u fazonu "A ko je Messi?" su dovele do toga da je glavni krivac za ovaj neuspjeh. Engleska, Njemačka, Španija imaju sve zvijezde u timu pa opet u stručnom štabu imaju psihologe za koje je naš Pape rekao da nam ne trebaju. :crazy:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 13:22

legenda reala je napisao/la:

Sa Dzekom da raskrsti,znaci da ga prekrizi iz reprezentacije.I ti imas 20 k postova i vazis kao ozbiljan forumas?
Nemoj bit smjesan.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 13:24

Batko je napisao/la:
Dzeko nam treba a psiho-kabadahija jok...
A sto nam Dzeko toliko ocajno treba da se ne moze podrediti ekipi ?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 jun 2014, 13:26

Pa ne moze na nacin na koji oni hoce,oni hoce da se igrac koji je tu vise od 10 godina i koji je kapiten protjera,da se progna kao pas,to bi njima bilo neko zadovoljstvo.
Ne radi se to tako,ako se treba uraditi uradi se fino,na nacin kakav dolikuje ozbiljnim ljudima.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 24 jun 2014, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.