hogarstrasni je napisao/la:Ljudi nemojte biti neozbiljni, Spahic ima bubica, jeste malo kabadahija ali je puno dao i puno moze dati , ako na mjesto trenera dodje normalan i odgovoran trener. Susicevi branitelji su njega i Dzeku proglasili za zlocince, a vrlog selektora za andjela, sto je smijesno .
Ne gledaju oni dalje od svog nosa druze.
Slazem se ja da neke igrace treba polako slati u penziju ali ne radi se to tako sto otpises najbolje igrace(bez obzira koliko imaju godina)odjednom i uvodis odmah neke nove.To obicno znaci da moras zrtvovat jedan ciklus kvalifikacija i propustit sljedece prvenstvo a to mi sebi ne smijemo dozvoliti.
To se radi polako,postepeno,kad mijenjas igraca dobro pripremis njegove zamjene,kad oni budu spremni tada je vrijeme.Nema stopera koji ima kvalitet Spahe niti igraca kalibra Miketa-to je cinjenica,trebamo ih naci i uigrati.
Mi sad nismo spremni,niti imamo igrace koji mogu igrat na istom nivou kao Misimovic ili Spahic.
Kad bude spreman uigran stoperski par i igrac koji moze bar priblizno zamijenit Misimovica nemam nista protiv.
Cak evo,neka ih odmah na klupi ali neka ih ako zatrebaju da su tu.
I nisam ja nikakav Spahicev igrac i branilac,ja sa branilac interesa reprezentacije.