Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Zadnje slovo je "e"..A ime mi vuce nesto na Ray ili tako nestohary_ynwa je napisao/la:jest i ja mislim da je Kunspielführer_21 je napisao/la:Išvrljano je ime Kuna Aguera 100 %.. Radio sam jedno vrijeme kao Sherlock Holmes
Da nije mozda onaj lijevi bek sto se spominjao iz Seltica,ne mogu mu se sjetim imenaDylan Dog je napisao/la:Da mi je znati cije je ovo ime dole u "potencijalnim pojacanjima" potpuno isvrljanoCarlo je napisao/la:izvinjavam se na DP, ali ovo samo morao staviti:
Def. je ovaj IzagoreJimmy from the hood je napisao/la:Ashley Young prekrizen
Kun Aguero isvrljan
Obojica bi bili sjajni ne zna se ko je bolji za krilo.Po mom misljenju trebamo pokusati dovesti Afelaja ili Ben Arfu, oni su totalno zaboravljeni sto zbog povreda sto zbog neigranja ali ti igraci bi lahko mogli stajati rame uz rame sa CR samo da dobiju pravu sansu, udju u formu i da im se digne samopouzdanje..
treba dovesti i matu i downinga ili downinga i santija al nama trebaju bar 2 krila.Jimmy from the hood je napisao/la:Ne mogu oni prismrditi Downingu i Mati
Ako Downing dodje onda su to 2 gola za Carrolla na svako mecu ( glavom )fera je napisao/la:treba dovesti i matu i downinga ili downinga i santija al nama trebaju bar 2 krila.Jimmy from the hood je napisao/la:Ne mogu oni prismrditi Downingu i Mati
izgleda da je dolazak adama samo pitanje vremena. ako se sada pogleda nas vezni red to izgleda strasno al se odma vidi da neki igraci moraju otici
ima ljudi ovdje koji bi i bili za to da se proda Gerrard... ja Liverpool bez njega ne zelim ni da zamisljam.Monolog je napisao/la:Prodajte Gerrarda.![]()
Šalu na stranu, rek'o bih da je sigurno Aqua prvi na spisku. Možda neće u Juventus, al' sigurno je da će neki talijanski klub dobiti vodenog za manje novca negoli ste ga vi doveli iz Rome. Uostalom, skoro pa sigurno je da on nije u mogućnosti odigrati dobar dio sezone (povrede), a dolazak Adama uz već postojeće Meirelesa, Gerrarda, Hendersona i Lucasa znači samo da on tu nema šta tražiti.
Također, mislim da bi Shelvey i(li) Spearing trebali na posudbu, jer ni oni se neće naigrati sljedeće sezone (naravno, sve ovo je uslovljeno dolaskom i Adama). Poulsena ne računam, nešto sumnjam da je neko tol'ko lud da ga kupi (kakve sam sreće, eto njega u Newcastle).
Btw, iskreno se nadam da Casorla neće doći, jer je to definitivno gubljenje para. Downing i(li) Mata, uz obavezno dovođenje lijevog beka, pa i nekom štopera i Liverpool opet ima konja za utrku. Da ne zaboravim, ne bi škodio i jedan napadač.
ma mi ako mislimo dovesti bilo koga mi ga nazalost moramo preplatiti jer svaki igrac za kojeg su nasi zainteresovani odma se tu stvari united i arsenal i slicni...Monolog je napisao/la:Ne mislim ja da je on loš, al' za novac koji bi se morao izdvojiti za njega, mislim da je precijenjen. Inače, njegova tržišna vrijednost je oko 18 miliona Eura. Eh, s obzirom da je kapiten, te da Villareal sigurno prodaje Rossi-ja, onda će klub koji želi Santi-ja morati duboko zavući ruku u džep (recimo minimalno nekih 22 miliona Eura). Ne znam, ja bih radije Matu, mlađi je, a ako i bude neki promašaj (dakle, ako se ne navikne na engleski stil fudbala), onda su uvijek tu Real i Barcelona da ga dovedu za iste novce za koje je došao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.