Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Arnelinho
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arnelinho » 14 jun 2011, 00:22

Ma Gerrard, čo'jk se zbunio, pa precrto. :mrgreen: Nije ga odavno vidio, pa zato,valjda. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 14 jun 2011, 00:26

hary_ynwa je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Išvrljano je ime Kuna Aguera 100 %.. Radio sam jedno vrijeme kao Sherlock Holmes 8-)
jest i ja mislim da je Kun ;)
Zadnje slovo je "e"..A ime mi vuce nesto na Ray ili tako nesto :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 14 jun 2011, 00:40

Dylan Dog je napisao/la:
Carlo je napisao/la:izvinjavam se na DP, ali ovo samo morao staviti:

slika

:lol:
Da mi je znati cije je ovo ime dole u "potencijalnim pojacanjima" potpuno isvrljano :mrgreen:
Da nije mozda onaj lijevi bek sto se spominjao iz Seltica,ne mogu mu se sjetim imena :lol:

EDIT:Izaguirre :mrgreen:

Pault86 Paul Thompson
As for Adam. I'd expecting it to be tomorrow now or late tonight. Meireles on his way out? I'd be surprised if he went. :ugeek:
takodje, Paul kaze da su ona 3 igraca koje je juce pominjao Adam, Cahil i Mata. Adam je gotov, a za ovu dvojicu smo zainteresovani, za Matu izgleda i za njega imamo vise sansi.... :P
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jun 2011, 01:17

Ashley Young prekrizen
Kun Aguero isvrljan :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jun 2011, 01:24

Jimmy from the hood je napisao/la:Ashley Young prekrizen
Kun Aguero isvrljan :mrgreen:
Def. je ovaj Izagore :lol:
Jer prvo slovo je E,a zadnja dva su "re", ima i ona crta dole (ispod linije u svesci) što daje do znanja da je neko od slova :"j,g ,p ili y". :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 14 jun 2011, 03:10

Kakva prodaja Meirelesa, pa to bi bila cista glupost nakon ovako dobro odigrane prve sezone u EPL, mnogo bi izgubili njegovim odlaskom.. Onako hirurski precizna sutina se tesko nalazi.. Dva nova igraca u veznom redu ne moraju znaciti njegov odlazak vec samo pojacavanje igrackog kadra i konkurencije u timu (mada Adam jos nije potpisao al svakako se ocekuje da potpise).. Al opet Meirelesa je doveo Roy tako da ce mozda King zeljeti nesto svoje u veznom redu..

Henderson jeste dobar,mlad i perspektivan igrac, dobar je potez sto smo ga doveli ali on nije nesto sto ce nas okrenuti za 180 stepeni, mislim kako nam je potrebna jedna velika zvijezda i super talentovan igrac u vidu Aguera,Hazarda,Kake..

Po mom misljenju trebamo pokusati dovesti Afelaja ili Ben Arfu, oni su totalno zaboravljeni sto zbog povreda sto zbog neigranja ali ti igraci bi lahko mogli stajati rame uz rame sa CR samo da dobiju pravu sansu, udju u formu i da im se digne samopouzdanje..

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 14 jun 2011, 03:24

Evo jedan divan video o cijeloj sezoni. :)

[youtube][/youtube]
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jun 2011, 03:46

onaj isvrljani nije Aguero....

Prvo slovo imena D 3 slovo imena je ili y ili ,Zadnje slovo prezimena je E....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 jun 2011, 10:43

Kad vidim samo je ko je sve igrao protiv Manutda na Old Traffordu prošle sezone. Konchesky,Poulsen,Jovanovic,Torres a kasnije i N'Gog. :?

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Li ... 46775.html
Adam potpisuje u petak za 9 miliona funti ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jun 2011, 10:44

Po mom misljenju trebamo pokusati dovesti Afelaja ili Ben Arfu, oni su totalno zaboravljeni sto zbog povreda sto zbog neigranja ali ti igraci bi lahko mogli stajati rame uz rame sa CR samo da dobiju pravu sansu, udju u formu i da im se digne samopouzdanje..
Obojica bi bili sjajni ne zna se ko je bolji za krilo.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jun 2011, 10:55

Ne mogu oni prismrditi Downingu i Mati 8-)
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2011, 10:59

Jimmy from the hood je napisao/la:Ne mogu oni prismrditi Downingu i Mati 8-)
treba dovesti i matu i downinga ili downinga i santija al nama trebaju bar 2 krila.
izgleda da je dolazak adama samo pitanje vremena. ako se sada pogleda nas vezni red to izgleda strasno al se odma vidi da neki igraci moraju otici :D
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 11:04

Prodajte Gerrarda. :mrgreen:
Šalu na stranu, rek'o bih da je sigurno Aqua prvi na spisku. Možda neće u Juventus, al' sigurno je da će neki talijanski klub dobiti vodenog za manje novca negoli ste ga vi doveli iz Rome. Uostalom, skoro pa sigurno je da on nije u mogućnosti odigrati dobar dio sezone (povrede), a dolazak Adama uz već postojeće Meirelesa, Gerrarda, Hendersona i Lucasa znači samo da on tu nema šta tražiti.

Također, mislim da bi Shelvey i(li) Spearing trebali na posudbu, jer ni oni se neće naigrati sljedeće sezone (naravno, sve ovo je uslovljeno dolaskom i Adama). Poulsena ne računam, nešto sumnjam da je neko tol'ko lud da ga kupi (kakve sam sreće, eto njega u Newcastle :mrgreen: ).

Btw, iskreno se nadam da Casorla neće doći, jer je to definitivno gubljenje para. Downing i(li) Mata, uz obavezno dovođenje lijevog beka, pa i nekom štopera i Liverpool opet ima konja za utrku. Da ne zaboravim, ne bi škodio i jedan napadač.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jun 2011, 11:06

fera je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Ne mogu oni prismrditi Downingu i Mati 8-)
treba dovesti i matu i downinga ili downinga i santija al nama trebaju bar 2 krila.
izgleda da je dolazak adama samo pitanje vremena. ako se sada pogleda nas vezni red to izgleda strasno al se odma vidi da neki igraci moraju otici :D
Ako Downing dodje onda su to 2 gola za Carrolla na svako mecu ( glavom ) :D :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2011, 11:09

Monolog je napisao/la:Prodajte Gerrarda. :mrgreen:
Šalu na stranu, rek'o bih da je sigurno Aqua prvi na spisku. Možda neće u Juventus, al' sigurno je da će neki talijanski klub dobiti vodenog za manje novca negoli ste ga vi doveli iz Rome. Uostalom, skoro pa sigurno je da on nije u mogućnosti odigrati dobar dio sezone (povrede), a dolazak Adama uz već postojeće Meirelesa, Gerrarda, Hendersona i Lucasa znači samo da on tu nema šta tražiti.

Također, mislim da bi Shelvey i(li) Spearing trebali na posudbu, jer ni oni se neće naigrati sljedeće sezone (naravno, sve ovo je uslovljeno dolaskom i Adama). Poulsena ne računam, nešto sumnjam da je neko tol'ko lud da ga kupi (kakve sam sreće, eto njega u Newcastle :mrgreen: ).

Btw, iskreno se nadam da Casorla neće doći, jer je to definitivno gubljenje para. Downing i(li) Mata, uz obavezno dovođenje lijevog beka, pa i nekom štopera i Liverpool opet ima konja za utrku. Da ne zaboravim, ne bi škodio i jedan napadač.
ima ljudi ovdje koji bi i bili za to da se proda Gerrard... ja Liverpool bez njega ne zelim ni da zamisljam.
ako ode Aquilani(tj. ako se nađe klub koji je zainteresovan za njega) ja mislim da nece biti potrebe da Shelvey ili Spearo idu na posudbe bar ne na pocetku sezone pa onda polako u toku sezone se to sa posudbama moze rjesavati.

nije meni Santi los igrac... pa ima on preko 30 nastupa za A tim spanije, igra podjednako dobro sa obje noge sto je izuzetno bitno i isto tako moze igrati obje krilne pozicije.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jun 2011, 11:12

Igramo mi dobro bez Gerrarda, ali bar 3 puta bolje igramo kada je on tu. :D Ma King se napristio na ove Engleze tako da mislim da je Downing odmah na meti, nakon Adama.

Dalje Enrique ili Cissokho i Insua, Sakho ili Dann pa napadac Ipswicha Wickham. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2011, 11:15

Ne mislim ja da je on loš, al' za novac koji bi se morao izdvojiti za njega, mislim da je precijenjen. Inače, njegova tržišna vrijednost je oko 18 miliona Eura. Eh, s obzirom da je kapiten, te da Villareal sigurno prodaje Rossi-ja, onda će klub koji želi Santi-ja morati duboko zavući ruku u džep (recimo minimalno nekih 22 miliona Eura). Ne znam, ja bih radije Matu, mlađi je, a ako i bude neki promašaj (dakle, ako se ne navikne na engleski stil fudbala), onda su uvijek tu Real i Barcelona da ga dovedu za iste novce za koje je došao. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jun 2011, 11:17

Sto se tice ovog odlaska Meirelesa, ja mislim da je to najveca glupost u ovom prelaznom roku do sada :D Imao je super sezonu, vrlo brzo se uklopio i postao jako bitan igrac za nas + dobijamo pare za transfere, tu je Kenny, tako da ne znam zasto bi htio otici, a i ne znam zasto bismo ga mi prodali
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2011, 11:24

Monolog je napisao/la:Ne mislim ja da je on loš, al' za novac koji bi se morao izdvojiti za njega, mislim da je precijenjen. Inače, njegova tržišna vrijednost je oko 18 miliona Eura. Eh, s obzirom da je kapiten, te da Villareal sigurno prodaje Rossi-ja, onda će klub koji želi Santi-ja morati duboko zavući ruku u džep (recimo minimalno nekih 22 miliona Eura). Ne znam, ja bih radije Matu, mlađi je, a ako i bude neki promašaj (dakle, ako se ne navikne na engleski stil fudbala), onda su uvijek tu Real i Barcelona da ga dovedu za iste novce za koje je došao. :mrgreen:
ma mi ako mislimo dovesti bilo koga mi ga nazalost moramo preplatiti jer svaki igrac za kojeg su nasi zainteresovani odma se tu stvari united i arsenal i slicni...
i ja bi vise volio matu al samo ako ce downing potpisati prije njega :D

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jun 2011, 11:26

Ovo za Meirelesa je najobicniji trac nema potrebe zamarati se i razmisljati o tome...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.