I mene zanima..HzSM je napisao/la:Sta je sa Haurdicem?
Edit: Valjda je mislio sto on ne potpisa danas? :S
On bi vam trebao biti najvece pojacanje zato mi cudno sto on danas nije potpisao.Mont0 je napisao/la:Ibro dirka nas, ne smije te niko na svijetu krivo pogledati. Za nju ti ne znam nista.![]()
Edit: Valjda je mislio sto on ne potpisa danas? :S
Ima i sutra dan, nemozemo ih sve u jednom danu potpisati...HzSM je napisao/la:Sta je sa Haurdicem?

Samo Merzic i Dino josshaman7 je napisao/la:
S obzirom da su Oštraković, Merzić i Letić "otišli", to je sastav bez njih. Imamo vezu kao barcelona i mislim da sam odradio postavu jednog jako jako ofanzivnog Veleža. Kontajte Nikolića umjesto Blagog jer ne znam koliko će biti spreman ali ovo mi je nešto realno i predobro.
Ima li iko šta bolje ? Feja? Vaha? Capello ?
I ja sam se mislio između Maletića i Hodžića, kontam hajde nek Hodzic, "najmlađi u srijedu"zizu1991 je napisao/la:
Brato ja se razguli trazeci joj posao citav danKadet91 je napisao/la:Moze Skahic i beka odigrati po potrebi.![]()
Sve je do Pastrmke sada, Pastrmka molim te obecaj raji da ces cuvati Ibrinu malu.
Jedva cekam pocetak ! Uz napomenu, mi nismo nikakvi favoriti, ulogu favorita treba prepustiti Sarajevu i Sirokom. Bez neke velike euforije.
Forza Velez!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja se razguli trazeci joj posao citav danKadet91 je napisao/la:Moze Skahic i beka odigrati po potrebi.![]()
Sve je do Pastrmke sada, Pastrmka molim te obecaj raji da ces cuvati Ibrinu malu.
Jedva cekam pocetak ! Uz napomenu, mi nismo nikakvi favoriti, ulogu favorita treba prepustiti Sarajevu i Sirokom. Bez neke velike euforije.
Forza Velez!![]()
![]()
a ne zayebanciju na stranu Ibro je sad nas covjek i respect. Neznam jeli iko upratio ali dva strasna igraca (bilo koja) ce morat na klupu
![]()
montu fali maletic,zizu-u haurdic
![]()
pa brato sta je ovo yebote
![]()
![]()
imamo klupu koja moze dobit svaku ekipu u ligi. Uprava
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.