Jakovljević,Tičinović,Rugašević,Uche,Čirjak, MandićZip je napisao/la:Ko se vodi kao stranqc u ekipi Zrinjskog ?
za Čurjurića i Lemdaru nisam siguran?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jakovljević,Tičinović,Rugašević,Uche,Čirjak, MandićZip je napisao/la:Ko se vodi kao stranqc u ekipi Zrinjskog ?
Ja navijača i bruke, tek jučer obnovio člansku i uzeo sezonsku.Osttribine je napisao/la:Hajde kako smo ocekivali dobro smo prosli jel, nije bilo nekog trpanja, ali ostaje utisak da smo se mi ovog Celtica prepali i vise nego smo trebali. Bitno je sada dobro otvoriti nase prvenstvo koje ce izgleda biti nikad jace. Juce obnovljena clanska i sezonska (7. u nizu) za tribinu Istok, idemo u odbranu titule aBd. Nadam se nekoj finoj posjeti u nedelju i smatram da je to nas klub zasluzio. A u ponedeljak nadajmo se sreci u zrijebu za EL pa da igramo muski sa narednim protivnikom.
Na Rezultatima ima dosta igraca bez zastavice BiH. Medju njima je i Lwndric i Curjucic.Denchi je napisao/la:Jakovljević,Tičinović,Rugašević,Uche,Čirjak, MandićZip je napisao/la:Ko se vodi kao stranqc u ekipi Zrinjskog ?
za Čurjurića i Lemdaru nisam siguran?
Ja uvjeren da cemo 4 1 dobit, ne znam zasto, al oni su nam jedini konkurenti, da je nama sta u Europi napravit mada nemoguce, al da je pa makar jedna sezona ispastalaMortemHz je napisao/la:Ne znam šta da očekujem za nedjelju ako je tako, Zrinjski je ubjedljivo najozbiljnija i najjača ekipa lige sa nama.
Evo bas sad gledam dosta igraca odmaraju veceras: Barbaric,Kadusic,Sovsic,Govedarica,Hadzic .Pola ekipe odmaraMortemHz je napisao/la:Ne znam šta da očekujem za nedjelju ako je tako, Zrinjski je ubjedljivo najozbiljnija i najjača ekipa lige sa nama.
To i ne mora nuzno da znaci da je dobra odluka.miky_hz je napisao/la:Evo bas sad gledam dosta igraca odmaraju veceras: Barbaric,Kadusic,Sovsic,Govedarica,Hadzic .Pola ekipe odmaraMortemHz je napisao/la:Ne znam šta da očekujem za nedjelju ako je tako, Zrinjski je ubjedljivo najozbiljnija i najjača ekipa lige sa nama.
prednost velikih ekipa i širokog kadramiky_hz je napisao/la:Evo bas sad gledam dosta igraca odmaraju veceras: Barbaric,Kadusic,Sovsic,Govedarica,Hadzic .Pola ekipe odmaraMortemHz je napisao/la:Ne znam šta da očekujem za nedjelju ako je tako, Zrinjski je ubjedljivo najozbiljnija i najjača ekipa lige sa nama.
Nije, sef akademije je bio sa ekipom umjesto njegaAlfredNobel je napisao/la:@ado-hz
Pa znam danije, ali je bio s njima na ovim pripremama.
Da. Prvu bi trebali gostovati.extazy je napisao/la:A kad zrinjski igra sa Utrechtom jel odma u Cetvrtak ?
I ja imam osjecaj da cemo ih uzet lako i visoko hahsiroliver69 je napisao/la:Yebo Zrinjski. Pa neka odmaraju 4-5 igraca, eno naši svi odmaraju citav dan i šetaju tamo, dok ovi evo igraju, znaju valjda i naši treneri nešto. Dobicemo ih lagano u nedelju, uopšte ne sumnjam u to.
I da se samo složim sa onima koji misle da nam Krste itekako treba i kao igrac i kao kapiten u ekipi.