To je Movember, i nije engleska foraTheVerminator je napisao/la:Neka engleska fora da u Novembru puštaju brkove.Papastathopoulos je napisao/la:Kakvi su ovo brkovi yebote ? 80% igraca na terenu fura ove brkove..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- TheVerminator
- Kontakt:
Majndfak.Marsal je napisao/la:Kakva taktička izmjena. Izlazi parmak, ulazi još veći parmak. Strahobalno.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
TheVerminator je napisao/la:Majndfak.Marsal je napisao/la:Kakva taktička izmjena. Izlazi parmak, ulazi još veći parmak. Strahobalno.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zasto nije bilo Arshavina na klupi ?Marsal je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Majndfak.Marsal je napisao/la:Kakva taktička izmjena. Izlazi parmak, ulazi još veći parmak. Strahobalno.
Stvarno tonemo kao Liverpool..ako se sad ne kupi nesto dobro, stize londonski liverpool...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jadno, prvo nam treba neki yeben radnik u vezi, tj jedna grdosija da zaustavlja životinje poput Fellainia, onda backup napadač, KRILO PODHITNO ! Pa čak i neki kreator dodatni bi dobro došao da se Santi gurne na krilo a Jackie(ili taj novi kreator) stave na njegovu poziciju. Ovako više ne ide, al nikako.
- youngredcomps
- Kontakt:
tesko da neko moze biti kO liverpool.trebate vi jos trenera promjeniti i jos koji milion baciti na igrace kao sto su svi nasi
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj sto volim kad nam dodje neka ekipa bolja od nas i samo nas meleci pronosaju ovako i onda vi tek vidite kakvi antitalenti igraju za ovaj tim.
Arteta, Sagna i Ramsey najgori veceras
Diaby vrati se ko Boga te molim, ne mogu vise ovu placipicku da gledam
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
AllGunsBlazing je napisao/la:@Aa23 jel ga ti bacas na Shavu?
Po tebi da..tebi je bolji parmak Gervinho i Ramsey od njega? Pa Gervinho zna samo za ovo ..:
Pogled ispred, na 12 H pici naprijed, desno lijevo ne postoji, pretrcati igraca i to je sve sto se nalazi u njegovoj tintari.
A fali dobar podnapadac u pravu si..
Jack prevede loptu 3 igraca mu nemogu uzeti loptu al opet on oce kreirat igru..
Cazorla..sta reci jeli do umora il sta vec.
Fellaini, Adrian i napadac jedan.. treba to pokupovat jer postajemo lagano Liverpool.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa naravno da je Gervinho bolji. Covjek bar pokusava, uz to mnogo mladji i mnogo brzi. Shavi je mrsko zivjeti i sve dok je takav i ne treba igrati.
Celik!3,2,2.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Nabroj antitalente, osim Ramseya i eventualno Gervinha u ovoj formi ?vedofeelgood je napisao/la:Joj sto volim kad nam dodje neka ekipa bolja od nas i samo nas meleci pronosaju ovako i onda vi tek vidite kakvi antitalenti igraju za ovaj tim.
Ako smatras Sagnu i Artetu u toj grupi ja ne znam sta onda ti gledas i pratis da nakon jedne utakmice osudjujes sve.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/anika-uwunikaa-112.html]Anika Uwunikaav[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] [url=https://****.com/girl/clara-blanc-95.html]Clara Blanc[/url] [url=https://****.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://****.com/girl/emmeline-24.html]Emmeline[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Local Meet Private Lady [/url]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
United je tu izgubio, tako da nije Everton naivna ekipa. Nismo igrali protiv Celika i zato se ne mogu davati takvi komentari.
Celik!3,2,2.
Skontaj da Arshavin svaki trening odradi sa 100 % snage..to je Wenger cak i izjavio.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa naravno da je Gervinho bolji. Covjek bar pokusava, uz to mnogo mladji i mnogo brzi. Shavi je mrsko zivjeti i sve dok je takav i ne treba igrati.
Znaci frajera nema ni na klupi i opet daje maximum.
Sta ovaj parmak zna? Gurnuti loptu naprijed i trcat ko bezglavi majmun..
Ovaj ima i brzinu, agresivnost i sto je najbitnije nevjerovatne ubacaje.. da da Gervinho bi ubacio prosle sezone Henryu za gol protiv Sunderlanda, 100 posto.
Ramseya na klupu, kupit Capouea il dat pare za fellainia.. fellaini arteta cazorla jack ..i onda mozemo razgovarat
AllGunsBlazing je napisao/la:United je tu izgubio, tako da nije Everton naivna ekipa. Nismo igrali protiv Celika i zato se ne mogu davati takvi komentari.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Head je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:United je tu izgubio, tako da nije Everton naivna ekipa. Nismo igrali protiv Celika i zato se ne mogu davati takvi komentari.
![]()
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa jest mi United neki tim, nas ovako raskaltačene uzeli 2-1 a realno je da su nas mogli nabusiti da su samo znali, i onda mi poredis tu nesto kako je United u prvom ili drugom kolu izgubio ovdje protiv Evertona, hajd ba nigdje veze, znamo mi da je tesko gostovanje, ali kad ne znaju da igraju, kad wenger sad vec uveliko jede **** s ovim sastavom i formacijama nekim dodje mi da vrisnem
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
AllGunsBlazing je napisao/la:Head je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:United je tu izgubio, tako da nije Everton naivna ekipa. Nismo igrali protiv Celika i zato se ne mogu davati takvi komentari.
![]()
Sta je smijesno strucnjak?
Al' sad kad se covjek zapita, Everton, Fulham, Aston Villa, Norwich, Stoke, Sunderland..sve remiji i porazi.
AllGunsBlazing je napisao/la:Head je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:United je tu izgubio, tako da nije Everton naivna ekipa. Nismo igrali protiv Celika i zato se ne mogu davati takvi komentari.
![]()
Sta je smijesno strucnjak?
Ti i tvoji komentari.Nismo ni mi Gradina a nisu ni oni Celik.Kad vec pravis ta poredjenja,mozes li mi reci nasi medjusobni dueli s Evertonom zadnjih godina.Arsenal je qrac od ekipe zadnjih godina.Treba biti objektivan i to reci.Ne mora znaciti ako si ti optimistican i suvjektivan da si ti veci navijac od nas ostalih,koji realno gledaju na neke stvari.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Od toga su jedino Fulham, Villa i Norwich pravi kiksevi. Mada i Fulham po igrama nije, ali imali smo prednost pa zato. Stoke je tesko dobiti na gostovanju, Sunderland je savrseno odradio bunker i to je to, a Everton je jaka ekipa sto bi znacilo da nije kiks.
@Head Gdje sam napisao da sam veci navijac? Ko je optimistican? I da govoris o proslim godinama, u tim godinama je Everton bio pravo los na pocetku da bi se poslije dizao, sad su mnogo jaci. Samo to neki ne zele vidjeti. I da realni ste, kako da ne, na nivou Southamptona pisete, bas realno.
@Head Gdje sam napisao da sam veci navijac? Ko je optimistican? I da govoris o proslim godinama, u tim godinama je Everton bio pravo los na pocetku da bi se poslije dizao, sad su mnogo jaci. Samo to neki ne zele vidjeti. I da realni ste, kako da ne, na nivou Southamptona pisete, bas realno.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.