Maticar je napisao/la:ja i moja jedinica smo spremni za dejstvovanjeTobeYarabi je napisao/la:ako ne prestanu sa napadima na krlezu, razbucacemo im temu ko onomad onim europejcima

Maticar je napisao/la:ja i moja jedinica smo spremni za dejstvovanjeTobeYarabi je napisao/la:ako ne prestanu sa napadima na krlezu, razbucacemo im temu ko onomad onim europejcima
Ako nam dodje Okic, njeg stavljam u potpis.Besic je napisao/la:Samire zamolio bih te da izmjeniš taj potpis ili da samo dodaš "premalo se vjeruje Hurtiću"
Svi tvoji nickoviTobeYarabi je napisao/la:Maticar je napisao/la:ja i moja jedinica smo spremni za dejstvovanjeTobeYarabi je napisao/la:ako ne prestanu sa napadima na krlezu, razbucacemo im temu ko onomad onim europejcima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjeruj mi Hurtić će više pomoći Slobodi nego tri Okića zajedno,sasvim legitimno ga možeš stavit u potpis.samirr je napisao/la:Ako nam dodje Okic, njeg stavljam u potpis.Besic je napisao/la:Samire zamolio bih te da izmjeniš taj potpis ili da samo dodaš "premalo se vjeruje Hurtiću"
Haubice, wbr, tenkovi, pam, pat I minobacaci 82ka I 120ka.Maticar je napisao/la:oj krleža ko udari na te, s' prepucavanja pucaće granate!!!
Sve ja znam gazda. Moze se desiti Hurticu kao i Edisu 8 pobjeda u nizu. A vrlo lako moze i da ide nakon 3-4 kola. Sharbini je klasa za ovu ligu.Besic je napisao/la:Vjeruj mi Hurtić će više pomoći Slobodi nego tri Okića zajedno,sasvim legitimno ga možeš stavit u potpis.samirr je napisao/la:Ako nam dodje Okic, njeg stavljam u potpis.Besic je napisao/la:Samire zamolio bih te da izmjeniš taj potpis ili da samo dodaš "premalo se vjeruje Hurtiću"
Jesi vidio kako nas Rinuka napade sto napadamo onu malu, on sad gori od nas..DoeTz je napisao/la:Jesu li ovo obrisali Velezu temu?
EDIT: nisu, tripujem se
joker90 je napisao/la:Pljuju Sharbinija, a zele Okica i cari nocnog zivota koje on donosi.![]()
Samke mogao bi ti biti Peglicasamirr je napisao/la:Jesi vidio kako nas Rinuka napade sto napadamo onu malu , on sad gori od nas..DoeTz je napisao/la:Jesu li ovo obrisali Velezu temu?
Tad nije bio Ramazan.Uglavnom kad smo ja Doe odustali on je sebe izbacio u prvi plan. Stara drcina nema sanse kod nje. Ja mu to porucujem javno na forumu.MocMahale444 je napisao/la:Samke mogao bi ti biti Peglicasamirr je napisao/la:Jesi vidio kako nas Rinuka napade sto napadamo onu malu , on sad gori od nas..DoeTz je napisao/la:Jesu li ovo obrisali Velezu temu?
Kakva vam je furka napadati trebe jos za Ramazan
Dobio sam cenzuru na nekim temama zbog toga. Sad ce on postaviti neku sliku kozeMocMahale444 je napisao/la:Tajni mod porucuje ne'a zezancije![]()
TobeYarabi sta ti veliš na ovo?
Nemoj koza vise hljeba tisamirr je napisao/la:Dobio sam cenzuru na nekim temama zbog toga. Sad ce on postaviti neku sliku kozeMocMahale444 je napisao/la:Tajni mod porucuje ne'a zezancije![]()
TobeYarabi sta ti veliš na ovo?