hase73 je napisao/la:Tek kad ode (a nadam se da ce otici, zadnji je voz momku da proba zaraditi ista od fudbala) mnogima ce zafaliti Hebib.
Ako ne najbolje krilo u državi onda definitivno medju najbolja 3, svjesno je prihvatio da bude zavaljen na beka i da ga se konstantno proziva zbog toga. I kao takav, cak je i defanzivne zadace odradjivao 10 puta bolje od Hodzica i Bekica.
Koliko god mi cupali kose citavu proteklu sezona zato što nam pravi bek ne igra beka, mislim da je ovo Husrefova namjera i jedan od njegovih najjacih taktickih poteza u sezoni. Koji ce nama q*rac klasicni bek u ligi gdje 90% utakmica igramo protiv klasicnog bunkera? Svjesno je ostavio mali propuh pozadi (racunajuci svakako na najbolji stoperski par kao osigurac) kako bj konstantno napadao sa 4 krila.
Nije samo Tatar zaluzan za 10+ svojih golova u sezoni. Dosta tih golova je i Hebib iznio na svojim ledjima.
Samo bih vas zamolio da malo izvucete glave iz guzice i razmisite makar dvaput prije nego krenete kao ovce, jedan za drugim, srati po nasim igracima. Htjeli vi to priznati ili ne, to su jos uvjek sampioni. Neki od njih sa 95% odigranih minuta u tim titulama.
Kakve se gadosti pisu za neke nase igrace i trenera ovde, ja to nebi za štrumpfove napisao.
Nisi to trebao pisat... Na srecu smo dali onoliko golova...i primili najmanje.. sreca za srecom za Husrefa...