Anele Hebiboviću hvala ti za duplu krunu.simidobar je napisao/la:I ja..SarajevoJeBordo je napisao/la:Pričam o Anelu Hebiboviću...simidobar je napisao/la: Stvar vidjenja...
Ja vidim duplu ti vidis svoje zivce...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma.sta on zna, sljego u grad a kulturu ponio od kuceSarajlijica1946 je napisao/la:biser nije iz buca potoka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima li na nekom portalu išta oko Hebiba ili se mi koljemo samo na osnovu ovog što je napisao Belmin psovač? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ohanite malo sa čobanskim psovanjem ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ok je, apsolutno akademija je fantasticna stvar ja samo mrzim kad se pretjeruju s pricom da FKS ne daje šansu mladima sto nije tacno. S obzirom na zahtjeve navijaca na velika ocekivanja rezultata mi dajemo jako puno šansi svojim akademcima. Evo primjer jest da je kosarka al primjer je. Zvezda i partizan daju prilike par najbolji juniora ostali ne mogu dobiti šansu jednostavno tako je, rezultat, navijaci uvijek se trazi vise dok recimo Mega ima 8 juniora i 2 starija jednostavno to im je plan samo s mladim rade, prodaju, proizvode al takav klub. to ne mozes u cz i partizanu tako i ovdje s FKS.Samozdravlje je napisao/la:Ti si meni bas simpatican momak(covjek-ne znam koliko god.imas). Ne dijelimo ista misljenja ,ali ne mogu se nekako naljutiti na tebe . Branis svoje , yebiga(izvini) i ja bih . Uglavnom si kulturan i to treba postovati . Izvini ,ali mislim da bar malo drugacije pises , nego sto mislis . Ako imas prilike poselami mi Vahidina . A sad o Akademiji , moje misljenje , a vjerujem da i ti slicno razmisljas :bordobijeli je napisao/la:
Svi kazu kako je Dzeko a ne vide drugi 50 koji su propali. Evo Kapic recimo otisao s 18 igrao 2 godine u Sloveniji jako dobro ode u Grashopers izgubi se još nije otisao bez iskustva i vrati se kod nas i bum napravi evo sad ide u Bundesligu al sad mu je 22. rijetkost je Mbape, ovi par iz Ajaxa i Dinama ostale ekipe tesko ces naci momke od 18 - 19 godina. Gledam Španiju prvaci europe kapiten stoper Halo kapiten Španije U 21 igra drugu ligu Španije na posudbi. Zato me nekad nervira ovdje na forumu zele odma da igra i Mujakic i Mustafica, Pidro, Šabanovic, Kovačević, Salcin, Smajlagic, Heric, Hadzic - Suarez, Sadiku, Djokanovic, Dizdarevic, Resic svi da igraju i da sve pobjedjujemo i puno golova dajemo. Ne ide to tako majstori 2 mlada u sezoni ako budemo izbacivali to je vrh vrhova.
- Imali smo srecu sto covjek koji je zasluzan za kontakt sa Tanom je navijac FKS.
- Tad je Amidza rekao otprilike: Iz postovanja nasih predsjednika drzava i njihovog prijateljstva opredjelio se da pogura sport u BiH .
- Da je covjek kontakta navijao za Zelju , ko zna kako bi bilo. Premda Amaw ne da svoje . Tako da Bog nas nagradi .
- Logika govori da 15-20 momaka sa 19 god. izadje iz Akademije. Neki su bas nadareni i ti dobijaju ugovore . Ostali su dobili dobru obuku i na njima je da pokusaju naci sebi selameta. Najbolji junior ne znaci i dobrog profesionalca i obratno .
- E ti koji nisu bas talentovani (recimo ova 2 momka sto odose u Gorazde) imaju sansu da sa jos vise predanosti, dodju u situaciju da igraju u nekom klubu PL BiH(nije to za podcijeniti,kako drugi misle) ili jos bolje Austrija2,Slovenija,Slovacka,Ceska .
- Za Akademiju FKS je vaznije da od jedne generacije uzme 1milE , sto ce pokriti troskove za narednu godinu. Hoce li to biti od jednog ili sest igraca nebitno. Sto vise to bolje. mogao bih jos , ali shvatit ces , dovoljno je ovo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na osnovu Belmina, na zalost...joker90 je napisao/la:Ima li na nekom portalu išta oko Hebiba ili se mi koljemo samo na osnovu ovog što je napisao Belmin psovač?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pogledom ga hebaaaaSarajlijica1946 je napisao/la:
A gledaj ove reakcije, ne znam sto nema za ovo upisanu asistenciju
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 19 jul 2019, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
To je napisano na Sinanovom portalu prvo,i niko vise nije to prenio .joker90 je napisao/la:Ima li na nekom portalu išta oko Hebiba ili se mi koljemo samo na osnovu ovog što je napisao Belmin psovač?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hebib kao bek - nikakav, defanzivno neodgovaran i taktički užasan
Hebib kao krilo - sasvim ok igrač za BH prilike, brz i ima dobar miris za go, Visća za siromasne, tako bih ga najbolje opisao
Problem je u Husrefu i forsiranju njega na beku a lik očigledno nema veze s bekom, al eto vidjet ćemo sad imal sta od Hodzića, a tu je i Sabanović.
Hebib kao krilo - sasvim ok igrač za BH prilike, brz i ima dobar miris za go, Visća za siromasne, tako bih ga najbolje opisao
Problem je u Husrefu i forsiranju njega na beku a lik očigledno nema veze s bekom, al eto vidjet ćemo sad imal sta od Hodzića, a tu je i Sabanović.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad Husrefov mali kaze da ide, onda ide.simidobar je napisao/la:Na osnovu Belmina, na zalost...joker90 je napisao/la:Ima li na nekom portalu išta oko Hebiba ili se mi koljemo samo na osnovu ovog što je napisao Belmin psovač?
- belosevic23
- Kontakt:
Jel istina ovo za Olivera Petraka ...
Zeznuti ovi eventualni protivnici, mozda nam je najbolje ovaj Maribor - Aik ili Ferencvaros - Valeta, mada ne znam kakav je Ferenc ove sezone. Bice tesko, al treba izaci i potuci se jbg.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Igramo s poraženima iz navedenih duela.Lik je napisao/la:Zeznuti ovi eventualni protivnici, mozda nam je najbolje ovaj Maribor - Aik ili Ferencvaros - Valeta, mada ne znam kakav je Ferenc ove sezone. Bice tesko, al treba izaci i potuci se jbg.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ferenc je puno bolji nego kad je s konama igrao. Doveli Rebrova za trenera ima par ukrainaca, madjarski reptezentativaca tako da bi trebali proci, u prvom krugu Ludogorec izbacili. Najbolje da dobijemo Valetu ili nome kalju.Lik je napisao/la:Zeznuti ovi eventualni protivnici, mozda nam je najbolje ovaj Maribor - Aik ili Ferencvaros - Valeta, mada ne znam kakav je Ferenc ove sezone. Bice tesko, al treba izaci i potuci se jbg.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I Dundalkbordobijeli je napisao/la:Ferenc je puno bolji nego kad je s konama igrao. Doveli Rebrova za trenera ima par ukrainaca, madjarski reptezentativaca tako da bi trebali proci, u prvom krugu Ludogorec izbacili. Najbolje da dobijemo Valetu ili nome kalju.Lik je napisao/la:Zeznuti ovi eventualni protivnici, mozda nam je najbolje ovaj Maribor - Aik ili Ferencvaros - Valeta, mada ne znam kakav je Ferenc ove sezone. Bice tesko, al treba izaci i potuci se jbg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@belosevic23belosevic23 je napisao/la:Jel istina ovo za Olivera Petraka ...
Okrenes Arenasport4 i vidis da covjek upravo igra za Lokomotivu protiv Dinama i skontas da te neko slagao
- belosevic23
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la:@belosevic23belosevic23 je napisao/la:Jel istina ovo za Olivera Petraka ...
Okrenes Arenasport4 i vidis da covjek upravo igra za Lokomotivu protiv Dinama i skontas da te neko slagao
Haha tu sam ga i vidio pa se sjetio kad smo citavo ljeto molili Boga da nam dodje..
-
Historicar
- Kontakt:
Alen Škoro je klasični primjer menađerske alavosti, koji su ga uzeli pod svoje onako mladog i naivnog i vidjeli u njemu samo novac, nije ih uopšte zanimalo kako će se razvijati.Sjecam se da je jednom izjavio, da je bio ostavljen u nekom hotelu u Italiji, ni sam Škoro nije znao u kojem mjestu se tada nalazio, dok je trajala ta njegova transfer sapunica.Od odlaska iz Sarajeva ljeta 2000 do povratka u Sarajevo ljeta 2002, odigrao je svega desetak utakmica za Olimpiju, Marsej i Servetemiky_hz je napisao/la:Ma ja od Alena Škore nemogu prezaliti kad vidim da momci sa 17-18 odu vani.Meni je to najbolji primjer,taj talenat niko imao nije nit ce imati dugo dugo unaprijed.I odes tako negdje i pogubis se u moru tamo njihovih talenata i umjesto zlatne karijere dobijes neku bakrenu.Ali ok kod nas je pritisak roditelja hocemo svi pare sad i odmah,vjerovatno bi i ja prvi poletio.
Bas nesto kontam na ovim nasim primjerima kakav je procenat uspjesnosti tih momaka sto rano odu,vako na blef bi rekao da 2 od 10 nesto urade .Nisam ni zato siguran mozda i manje od 20%.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], kogmagie46, Vanja8, Venom i 38 gostiju.