Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mogla se vala kakva mini liga odigrati u Turskoj, da ubiju vrijeme 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Pa da nas Mladost opet pobijedi, neka hvalaDooVe je napisao/la:Mogla se vala kakva mini liga odigrati u Turskoj, da ubiju vrijeme

Vala imamo kolektivne traume od njihhilmo je napisao/la:Pa da nas Mladost opet pobijedi, neka hvalaDooVe je napisao/la:Mogla se vala kakva mini liga odigrati u Turskoj, da ubiju vrijeme

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
O tome ti pričam, ali dobro bi bilo Slobodu opet pobijediti.DooVe je napisao/la: Vala imamo kolektivne traume od njih

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma nece se to igrat borimo se za titullu vjerovatno niko nece izmedju sebe igrat sad..druzit ce se sigirno medjusobno tamo ne sumnjam
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Normalno da se nece igrati, vidis da je zajebancijaSaltCityAttack je napisao/la:Ma nece se to igrat borimo se za titullu vjerovatno niko nece izmedju sebe igrat sad..druzit ce se sigirno medjusobno tamo ne sumnjam

Ali će zato biti špijuna na treninzima i na pripremnim utakmicama...
Trebalo bi i Valjića pozvat da sudi te prijateljske. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Liga za titulu se igra u turskoj, a liga za opstanak u budvi 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Znam na sta aludiras ali zapamti kad krene proljetna sezona Valjic ce ti se ciniti kao djevica Marija u odnosu na ono sto ce mo zajedno gledati na nasim terenima.Rekao bih , odlucujuci faktor ce biti dublji dzep i za titulu i za opstanak.wobly92 je napisao/la:Trebalo bi i Valjića pozvat da sudi te prijateljske.
Bih je ovo i ovdje osim sto moras biti dobar na terenu jednostavno moras ispostovati sudijsku mafiju
Ovi nek naprave Jadransku ligu za opstanakjovanmaksimovic je napisao/la:Liga za titulu se igra u turskoj, a liga za opstanak u budvi

narodniheroj je napisao/la:Znam na sta aludiras ali zapamti kad krene proljetna sezona Valjic ce ti se ciniti kao djevica Marija u odnosu na ono sto ce mo zajedno gledati na nasim terenima.Rekao bih , odlucujuci faktor ce biti dublji dzep i za titulu i za opstanak.wobly92 je napisao/la:Trebalo bi i Valjića pozvat da sudi te prijateljske.
Bih je ovo i ovdje osim sto moras biti dobar na terenu jednostavno moras ispostovati sudijsku mafiju
Nagledali smo se mi i do sad svega, i svjesni smo da će biti velike bitke i na tom polju ovih 12 kola. Al spremni ćemo biti siguran sam.
A lično mislim da treba tu dosta više od dubokog džepa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Za Velez i Drinu se vec sad moze reci da su ispali, kod njih se apsolutno nista ne desava.
Olimpik ili Borac ispadaju uz Travnik.
Olimpik ili Borac ispadaju uz Travnik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Optužen ne i osuđen, ali je u redu redu transparentom od 20-ak metara na Koševu veličati osuđenog na 18 godina zatvora zbog ubistva čovjeka. To krijete i ne pričate. Poštedi me svoje moralnosti.MortemHz je napisao/la:Kakve veze neki novinari imaju sa navijacima Sarajeva jer si rekao da mi pricamo gluposti i da izmisljamo ovdje i sta podrazumijevas pod ''nasim'' novinarima? Mozda si mislio kada je neko napisao radi onog vaseg ne znam mu sad ime sto je optuzen za ratni zlocin? I zasto ne dodju na Kosevo protiv Sarajeva? Zeljeznicar nema veze sa mojim klubom
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Mi ćemo ipak u Budvu. Žao nam da i na prijateljskim uzimamo bodove sarajevskim komšijama.jovanmaksimovic je napisao/la:Liga za titulu se igra u turskoj, a liga za opstanak u budvi

Ne znam koga to ne dočekamo na pozitivan način? Pročitaj malo po medijima, a često ti izjave ljudi/treneri itd iz drugih klubova kako se ugoste ovdje i kako ih se dočeka.Pitaristok je napisao/la:Pitao bih sirokobrjezane il ti ga žitelje listice:
Zašto radite sve stvari koje rade i fašisti a i nacionalisti a ne zelite da vas tako nazivaju?
Ako ne želite da vas nazivaju fašistima onda bi trebali da dočekate drugog il drugačijeg od sebe na pozitivan način da ste spremni na suzivot sa drugim vjerama, spremni na toleranciju i da izbacite iz upotrebe fašistička obilježja i da shvatite i prihvatite stav ljudi koji ne žele da imaju u svojem društvu nekoga ko ističe fasisticka obilježja i slijedi stavove fašizma,,, tada ne bi trebalo da imate neki problem sa društvom,,, ali ima i ljudi iz širokog koji ne misle kao neki sirokobrjezane, kao što su npr. Sesar Tomić itd pa dodji u Sarajevo gdje im se pruži dobrodošli...
Nemojte me pogrešno shvatiti al nemoj mi nacionalizma brata ti,,, evo moj stav prema vama je slobodno dodji na kafu il ti ga kavu u Sa, al bez ovog razmišljanja koje sam vec naveo...
Inače da vam kažem Vedranov otac Zeljko je Hrvat iz Sarajeva moj prijatelj, pokoj mu(im) duši...
I **** vas fašizam više
Raja manite se ovih iz SB-a, da smo ih klepili na Pecari sad bi ih prcali zbog rezultata a ovako samo dokazujemo koliko nas boli poraz tamo. Zivot i prvenstvo idu dalje, mozda ih opet (sve) u petom mjesecu budemo podyebavali sa pitanjem ko je prvi?...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj bgt sa vama, ne zelimo teze povrede glavnih igraca prije polusezonehilmo je napisao/la:
O tome ti pričam, ali dobro bi bilo Slobodu opet pobijediti.

- Evolve
- Kontakt:
Čitam ove zadnje stranice.Bolanos je napisao/la:Raja manite se ovih iz SB-a, da smo ih klepili na Pecari sad bi ih prcali zbog rezultata a ovako samo dokazujemo koliko nas boli poraz tamo. Zivot i prvenstvo idu dalje, mozda ih opet (sve) u petom mjesecu budemo podyebavali sa pitanjem ko je prvi?...
Tako je mane te se vise u p m . Uvijek isti sa istim, textovima. Kako vam se vise da ? Nekuzim stvarno.
Gledajte svoja posla. Stalno provociranja, znaci konstantno od istih ljudi. Rijetko nasi pisu van naseg threda, cim se nesto napise javit ce se jedan navijac Sarajeva i rec e nije nebo plavo nego zuto, fasisti!!
Na jedan nas post nadoveze se 15 ljudi sa vrijedjanjem i prozivanjem. Ok nepodnosite Siroki, al daj barem malo postovanja hebemu.. Svoje voli tudje poštuj.
Neznam vise sta bih napisao. Da se mi kolektivno pokupimo sa ovog foruma? Jel to rijesenje?
Mislim da navijaci razlicitih klubova samo obogacuju ovaj forum, bilo kojeg kluba. Iskreno, sve vise razmisljam o tome da samo ugasim account i gotovo. Al eto jos mislim da ce situacija biti bolja jer ovde ima tako puno dobrih forumasa koji imaju nesto kvalitetno za napisati, podjeliti sa strane svoojih klubova koje su recemo meni nepoznate. I hvala Bogu, jos su u,vecini.
Pozdrav
NK Široki Brijeg
Ma znamo svi sa cim je to povezano ali tome nisi kriv ni ti ni @brig ni neko treci. Rivalitet je ogroman ali ne treba niko da ide sa foruma, svaka ekipa treba da ima svoj (reprezentativan) primjer na ovom forumu jer je najcitaniji. Malo i vi doprinosite tenzijama nekim (banalnim) opravdanjima ali eto svakom svoje.Evolve je napisao/la:Čitam ove zadnje stranice.Bolanos je napisao/la:Raja manite se ovih iz SB-a, da smo ih klepili na Pecari sad bi ih prcali zbog rezultata a ovako samo dokazujemo koliko nas boli poraz tamo. Zivot i prvenstvo idu dalje, mozda ih opet (sve) u petom mjesecu budemo podyebavali sa pitanjem ko je prvi?...
Tako je mane te se vise u p m . Uvijek isti sa istim, textovima. Kako vam se vise da ? Nekuzim stvarno.
Gledajte svoja posla. Stalno provociranja, znaci konstantno od istih ljudi. Rijetko nasi pisu van naseg threda, cim se nesto napise javit ce se jedan navijac Sarajeva i rec e nije nebo plavo nego zuto, fasisti!!
Na jedan nas post nadoveze se 15 ljudi sa vrijedjanjem i prozivanjem. Ok nepodnosite Siroki, al daj barem malo postovanja hebemu.. Svoje voli tudje poštuj.
Neznam vise sta bih napisao. Da se mi kolektivno pokupimo sa ovog foruma? Jel to rijesenje?
Mislim da navijaci razlicitih klubova samo obogacuju ovaj forum, bilo kojeg kluba. Iskreno, sve vise razmisljam o tome da samo ugasim account i gotovo. Al eto jos mislim da ce situacija biti bolja jer ovde ima tako puno dobrih forumasa koji imaju nesto kvalitetno za napisati, podjeliti sa strane svoojih klubova koje su recemo meni nepoznate. I hvala Bogu, jos su u,vecini.
Pozdrav
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, ANamelessGhoul, Balorda, galia95, Hrammm1921, HZbec, JayCatwright, Kaunas, NebeskaSila96, Sarun i 105 gostiju.