Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

adnan24
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la adnan24 » 27 jun 2011, 12:20

kelner je napisao/la: Lisicki-Cetkovska 1 1.25
Njemica je u nevjerovatnoj formi,odavno je vec proglasena velikom nadom Njemackog tenisa,ali su je povrede sputavale da napravi vecu karijeru.Sada je potpuno zdrava,i misljenja sam da ce ovo danas rijesiti u svoju korist iako je i Cetkovska pokazala zavidnu formu na Wimledonu.

E ovo mene malo sputava :D ...Lisicki odlicno igra ali ne znam isplati li se igrati na ovu kvotu protiv Cetkovske :?

Igram Murray-a,Tsongu i sad ne znam da li da igram Berdych ili da poslusam prijedlog iznad sa Mallisse-om...to bi mi popravilo kvotu i to poprilicno

ManiacsThe
Kontakt:

Post Postao/la ManiacsThe » 27 jun 2011, 12:31

adnan24 je napisao/la:
Njemica je u nevjerovatnoj formi,odavno je vec proglasena velikom nadom Njemackog tenisa,ali su je povrede sputavale da napravi vecu karijeru.Sada je potpuno zdrava,i misljenja sam da ce ovo danas rijesiti u svoju korist iako je i Cetkovska pokazala zavidnu formu na Wimledonu.

E ovo mene malo sputava :D ...Lisicki odlicno igra ali ne znam isplati li se igrati na ovu kvotu protiv Cetkovske :?

Igram Murray-a,Tsongu i sad ne znam da li da igram Berdych ili da poslusam prijedlog iznad sa Mallisse-om...to bi mi popravilo kvotu i to poprilicno
Ma Xaviera odigraj na moj obraz :D Imam obraz za razliku od Papilona i Virtuala :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jun 2011, 12:47

ManiacsThe je napisao/la: Ma Xaviera odigraj na moj obraz :D Imam obraz za razliku od Papilona i Virtuala :D

Tiket uplacen: Murray,Tsonga,Mallise...Xavier izlazi na teren za 20 minuta tako da cemo brzo vidjeti vrijedi li ti sta tvoj obraz :) ?!

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 27 jun 2011, 13:14

Imam na Premieru 30 KM... Sve cu staviti na par Murray A.- Gasquet R., i to na 2 po kvoti 3.50... Pa kud puklo da puklo!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 13:24

Mulder je napisao/la:Imam na Premieru 30 KM... Sve cu staviti na par Murray A.- Gasquet R., i to na 2 po kvoti 3.50... Pa kud puklo da puklo!

Bolje ti je na Fisha,ako vec hoces lud par i dobru kvotu :)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 13:27

adnan24 je napisao/la:
ManiacsThe je napisao/la: Ma Xaviera odigraj na moj obraz :D Imam obraz za razliku od Papilona i Virtuala :D

Tiket uplacen: Murray,Tsonga,Mallise...Xavier izlazi na teren za 20 minuta tako da cemo brzo vidjeti vrijedi li ti sta tvoj obraz :) ?!
dobro je startao Xavier...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jun 2011, 13:33

bimbrlica je napisao/la: dobro je startao Xavier...

Sta dobro...odlicno :D ...jos malo da vidim drugi set kako ce ici pa da se popravljam dok nije Murray poceo :D

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 13:45

adnan24 je napisao/la:

Sta dobro...odlicno :D ...jos malo da vidim drugi set kako ce ici pa da se popravljam dok nije Murray poceo :D
hahaha :D otidji se ti odmah popraviti :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 jun 2011, 13:45

Bjelorusija -Turska x2 2,70 pokusajte Turkinje daleko od toga da su lose cak po mom misljenju i bolje od bjeloruskinja , do one ako imaju dan pobjedice koga hoces , ako nemaju nemaju nista sto najbolje govori u pripremnom periodu pobjeda Velike Britanije nad njima od 20 razlike , a tu istu V.B na ovom prvenstvu svi buse kako hoce cure jedva dolaze do 50 koseva .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jun 2011, 13:48

bimbrlica je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

hahaha :D otidji se ti odmah popraviti :D

Evo sad je poceo igrati...mozda i bude nesto od njega :D ...za svaki slucaj odigrao sam jos jedan tiket:Murray,Lopez,Berdych...ako promasim oba nece valjati :mrgreen:

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 27 jun 2011, 13:51

Ljudi obracunali su naknadno River kao prekinut pa vidite da nije ista situacija i vama , valjda niste bacili listice ;) Kod mene je ova kladionica Comeon :D

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 13:57

moze li nadal-delpo 3:0 proci?

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 27 jun 2011, 14:14

Ubrzo ces i ti Begonja na listu sa Virualom i samnom ,Tomic igra tako jednostavno a tako dobro ili ti i dalje vjerujes da ovo Malise okrece i uzima :D ?

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 27 jun 2011, 14:20

ever je napisao/la:
Mulder je napisao/la:Imam na Premieru 30 KM... Sve cu staviti na par Murray A.- Gasquet R., i to na 2 po kvoti 3.50... Pa kud puklo da puklo!

Ma nisam taj radi Berdychove lude forme, a Murray mi nekako djeluje nervozno, ipak cijela Britanija polaze nade u njega,a to je ipak nevjerovatan pritisak... Uostalom, vidjet cemo... ;)
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 14:26

Mulder je napisao/la:
ever je napisao/la:

Ma nisam taj radi Berdychove lude forme, a Murray mi nekako djeluje nervozno, ipak cijela Britanija polaze nade u njega,a to je ipak nevjerovatan pritisak... Uostalom, vidjet cemo... ;)
Normala,dabogda dobio kad imas toliko sampouzdanja :) Ja skinuo Tomica cini mi se,iako jos nije gotovo..Idemo dalje ! :D Sretno svima danas sa ovim tenisom..

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jun 2011, 14:29

ever je napisao/la: Normala,dabogda dobio kad imas toliko sampouzdanja :) Ja skinuo Tomica cini mi se,iako jos nije gotovo..Idemo dalje ! :D Sretno svima danas sa ovim tenisom..
Ja igrao da ce dobiti 3-0 u setovima kvota 7,al na sistemu...Kako postaviti listic sa Wwina na forum,i jel to moguce uopste???
adnan24 je napisao/la:

Zavrsila Sabine... :mrgreen:
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 27 jun 2011, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 14:30

Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE :D

Tomic servira za mec..TO JE TO ! :mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2011, 14:40

ever je napisao/la:Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE :D

jel poslije tomica ide djokovic i ako ide hoce li biti na tv
Za zivot cijeli!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jun 2011, 14:41

kelner je napisao/la: Zavrsila Sabine... :mrgreen:

Ja kreten nisam ubacio nju...kontam mala kvota...igram Malisse-a debila,jos jucer na temi "Grand Slam" napisem da ce Tomic proci :lol:

I ovaj Murray mi je sad nesto sumnjiv...Gasquet odlican na pocetku...Lopez gubi 2-0 protiv Kubota...ooooooooj bem ti kladionicu :evil:

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 14:42

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ever je napisao/la:Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE :D

jel poslije tomica ide djokovic i ako ide hoce li biti na tv

Nazalost,ja mislim da nece..Na BHT1 ide Serena,a poslije nje se vjerovatno ukljuce na Murray-Gasquet,jer ce taj mec trajati (vjerovatno),a oni nemaju vremena da isprate cijeli match izmedju Noleta i Francuzice..Na SK imas sve,ali ja nemam SK :( HEBENI HS :twisted:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.