Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

MaGiCa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la MaGiCa » 01 jul 2011, 19:23

@maminho

Upravo to. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Edin TM87

Sinovac, ne postoji prvenstvo sveta u tenisu - ni zvanicno ni nezvanicno.
Ima samo Davis Cup (prvenstvo sveta za reprezentacije) i ATP trka (ko je tu #1 - taj je najbolji na svetu).
Od ponedeljka ce Djokovic imati obe te titule uz svoje ime, a Srbija ce biti tek osma zemlja koja je imala #1 i na WTA i na ATP (Spanija, Ceska, Rusija, SAD, Australija, Svajcarska i Nemacka - nije lose drustvo :lol: ). Spanija, Rusija i Australija su dale po 4 igraca/ica na #1 mestu - kao i Srbija (Djokovic+Seles,Ivanovic, Jankovic). SAD su dale 14 igraca/ica, a svi ostali - manje.

@Monolog

Ako je to bio Viskovic, onda si gledao onaj mec Davis Cupa, kad je rekao cuvenu recenicu: "Zapamtite kako se RF bori da sto ubedljivije pobedi Djokovica, jer zna da ce mu u predstojecim godinama ovaj mladic zagorcavati zivot". Federer je tada glat dobio (jedva 19aestogodisnjeg) Djokovica, sto mu je bila i najubedljivija pobeda do sada. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jul 2011, 19:26

Ih, kako je Nadal ubacio u par brzina više, mog'o bih ja odgledati meč i prije izlaska. :mrgreen: Odlična igra Rafe u drugom i na početku trećeg seta (s druge strane, Andy je poklekn'o). Ukoliko se ovako nastavi, mog'o bi Murray biti isprašen i u hendipeku što sigurno nisam očekiv'o prije početka meča, a posebno nakon onako odigranog 1. seta.

@MaGiCa,
Hm, nisam siguran o kojem komentatoru je riječ (fakat nisam), al' mislim da je bio meč na tvrdoj podlozi. Sad me možeš ubiti, ja ne'am pojma gdje i kad je bilo. Znam da je Nole tada počeo pokazivati svoj raskošan talenat.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 19:30

Wimbledon je najveci turnir svih vremena i nezvanicno prvenstvo u tenisu i svi ga tako zovu, osim navijaca dokovica, jer ovaj to nazalost nije osvojio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 jul 2011, 19:35

Edin TM87 je napisao/la:Wimbledon je najveci turnir svih vremena i nezvanicno prvenstvo u tenisu i svi ga tako zovu, osim navijaca dokovica, jer ovaj to nazalost nije osvojio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wimbledon je najstariji i najprestizniji turnir, ali ne i "nezvanicno" prvenstvo sveta. Tako ga Englezi prodaju, ali iskreno, sem tradicije nema nista posebnog u njemu: podloga je promenljiva i nepouzdana, kisa stalno ometa, do skora nisu imali krov, nagradni fond je manji nego na AO i USO, tereni su manji...
Nema to veze prijatelju sa Djokovicem ili antiDjokovicem, vec sa licnim osecanjima. Za mene su npr. USO i RG > AO i WB. 8-)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 19:39

Ti mi sad prodajes pricu da ljudi ne zovu Wimbledon nezvanicnim prvenstvom?

Evo sta kaze tvoj miljenik:

"Vimbldon je prvo što znam od kada znam za tenis. Kada sam počeo da gledam, gledao sam Vimbldon i znao sam da je to poseban turnir", rekao je srpski teniser.
"Teško je je opisati osećanja... Jedan od najboljih osećaja koje sam doživeo na teniskom terenu. Moj san se ostavrio - igraću finale Vimblodna! Toliko sam srećan...", rekao je Đoković u blic intervjuu odmah po izlasku sa Central Korta.

Dakle, moja izjava da mu se san jos nije ostvario (barem onaj sa klipa) i da nije osvojio Wimbledon, a ti to mozes prevest kako hoces.

kuku_lele
Kontakt:

Post Postao/la kuku_lele » 01 jul 2011, 19:40

ima li gdje link da se prati nadal ...??

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 19:41

kuku_lele je napisao/la:ima li gdje link da se prati nadal ...??
http://atdhenet.tv/37821/watch-wimbledo ... -vs-murrey

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 jul 2011, 19:47

Edin TM87 je napisao/la:Ti mi sad prodajes pricu da ljudi ne zovu Wimbledon nezvanicnim prvenstvom?
Ljudi su zvali Hitlera "mudrim drzavnikom", pa jel on to bio :?:

Evo sta kaze tvoj miljenik:

"Vimbldon je prvo što znam od kada znam za tenis. Kada sam počeo da gledam, gledao sam Vimbldon i znao sam da je to poseban turnir", rekao je srpski teniser.
"Teško je je opisati osećanja... Jedan od najboljih osećaja koje sam doživeo na teniskom terenu. Moj san se ostavrio - igraću finale Vimblodna! Toliko sam srećan...", rekao je Đoković u blic intervjuu odmah po izlasku sa Central Korta.
Da. S tim da nije rekao da je to nezvanicno prvenstvo sveta. Za tvoju informaciju, zreb i format su isti na sva 4 GSa.
Dakle, moja izjava da mu se san jos nije ostvario (barem onaj sa klipa) i da nije osvojio Wimbledon, a ti to mozes prevest kako hoces.
Trulo je da se ponavljamo. Pre 15-16 godina je rekao ovo: "Cilj u tenisu mi je da postanem prvak".

slika

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 01 jul 2011, 19:48

Iako je timijevac moram se sloziti sa njim da se Wimbeldon smatra nezvanicnim svjetskim prvenstvom. Malo proguglajte a ne odmah napadate momka. Google je majka.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 19:51

adnan_hzsa je napisao/la:Iako je timijevac moram se sloziti sa njim da se Wimbeldon smatra nezvanicnim svjetskim prvenstvom. Malo proguglajte a ne odmah napadate momka. Google je majka.
Jeste, za sve ljude, osim za srbe (ipak ne tako opsirno, nisu svi magica)

a jbg, argument je to sto su hitlera zvali mudrim drzavnikom :lol: :lol: :lol: joj s kim ja raspravljam

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 01 jul 2011, 19:53

Kakve veze sa svim tim ima sve to kao da Justin Enan nije teniserka zato sto nije osvojila Vimbldon. Novak Djokovic je broj jedan svidelo s eto nekom ili ne Srbin je najbolji na svetu, reprezentacija Srbije je najbolja na svetu, tako stoje stvari trenutno.Novak je najbolji teniser svih vremena sa ovih prostora ...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 19:57

patriota44 je napisao/la:Kakve veze sa svim tim ima sve to kao da Justin Enan nije teniserka zato sto nije osvojila Vimbldon. Novak Djokovic je broj jedan svidelo s eto nekom ili ne Srbin je najbolji na svetu, reprezentacija Srbije je najbolja na svetu, tako stoje stvari trenutno.Novak je najbolji teniser svih vremena sa ovih prostora ...
Samo sam komentaris'o izjavu sa klipa, k'o kaze da nije teniser?

Ivanisevic je najbolji svih vremena, no neda mi se vise diskutovat s vama...

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 01 jul 2011, 20:00

Ivanisevic je najbolji svih vremena, no neda mi se vise diskutovat s vama.
Vjerovatno da si u pravu,Ivanišević je najbolji svih vremena u ispijanju češkog piva po imenu Staropramen,zar je toliko teško preko jezika prevaliti da je Novak najbolji svih vremena?

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 01 jul 2011, 20:00

Edin TM87 je napisao/la:
patriota44 je napisao/la:Kakve veze sa svim tim ima sve to kao da Justin Enan nije teniserka zato sto nije osvojila Vimbldon. Novak Djokovic je broj jedan svidelo s eto nekom ili ne Srbin je najbolji na svetu, reprezentacija Srbije je najbolja na svetu, tako stoje stvari trenutno.Novak je najbolji teniser svih vremena sa ovih prostora ...
Samo sam komentaris'o izjavu sa klipa, k'o kaze da nije teniser?

Ivanisevic je najbolji svih vremena, no neda mi se vise diskutovat s vama...
Koji Ivanisevic reci da se salis ili se zajebavas jer je smesno porediti tako nesto

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 20:02

:lol: :lol: :lol: Kako se pale, da vas nema ne bi vas trebalo izmislit :mrgreen:

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 01 jul 2011, 20:03

Po mom licnom misljenju vise sma voleo da gledam Samprasa nego Federera ali ova j Fed ima najvise titula za sada i najbolji je kraj price, mozda ga Nadal prestigne

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 20:08

patriota44 je napisao/la:Po mom licnom misljenju vise sma voleo da gledam Samprasa nego Federera ali ova j Fed ima najvise titula za sada i najbolji je kraj price, mozda ga Nadal prestigne
Nece ako Bog da, Nadal samo zna igrat na crvenoj i zelenoj sljaci... Dakle do kraja karijere ima Wimbledon i RG....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 jul 2011, 20:18

Edin TM87 je napisao/la:
patriota44 je napisao/la:Po mom licnom misljenju vise sma voleo da gledam Samprasa nego Federera ali ova j Fed ima najvise titula za sada i najbolji je kraj price, mozda ga Nadal prestigne
Nece ako Bog da, Nadal samo zna igrat na crvenoj i zelenoj sljaci... Dakle do kraja karijere ima Wimbledon i RG....
To objasnjava kako je osvojio i plavu i tamno plavu sljaku. Jednu u Melbournu, a drugu u New Yorku. 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 20:20

Kako li je onda osvojio US Open :lol: bice najveci Rafa ako ga povrede zaobidju .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jul 2011, 20:21

MaGiCa je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
To objasnjava kako je osvojio i plavu i tamno plavu sljaku. Jednu u Melbournu, a drugu u New Yorku. 8-)
Za tvoju informaciju, to nije sljaka, nego tvrda podloga i to je osvojio u najboljim godinama, kako polahko bude stario, tih osvojenih turnira ce biti sve manje i manje, mozda jos po 1 ili 2 do kraja karijere! Uglavnom nece stici Rogera koji ove godine osvaja US Open!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.