NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs 2022/23
Eto sam si spomenuo Bullse,slazem se.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
I sta velis, kako vam Nuggetsi leze, je li sve po planu od prije nekoliko par sedmica a
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Eto,to sam ja pisao o DEN,a ti nadji ove druge "od prije nekoliko par sedmica".Slazem se,zapad je bas otvoren i sve ekipe imaju bar neku sansu da se dokopaju velikog finala.Denver je tokom citave sezone pokazivao veliku konstantnu,mozda na trenutke su zakasljucali,ali uz standardnog Jokica i ako ce Murray nastaviti u ovom ritmu imaju velike sanse,ekipa oko njih dvojice je i vise nego dobra,MPJ,Brown,KCP,Gordon,Green sve upotrebljivi PO igraci.
Rugao se lonac loncu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobar je da pokupi koji faul Jokicu i rastereti Davisa, vjerujem da ce Lal uzeti vcrs, a sta ce dalje biti cuce se 

Bog ti dao svako dobro.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Vjerojatno Lejkersi dobijaju večeras, previše bi bila metla.
Serija završava u 5.meču u Koloradu.
A Boston bi fakat mogao popiti metlu.
Mens sana in corpore sano.
A i bila metla kad trener kaze da je izgubio svlacionicu, gdje nece izgubiti kad je idiot, Boston je sa njim i napravio vise nego sto on zasluzuje, da je Udoka tu opet bi mi igrali finale, ali da su babi mudadjoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:18Vjerojatno Lejkersi dobijaju večeras, previše bi bila metla.
Mislim da bi i Lakersi igrali finale da je Phil Jackson na klupi.
da ga ne bi, ne bi imali Murraya

- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa obzirom da je Brad Stevens napustio trenersku poziciju baš zbog tog "gubitka svlačionice", očigledno je dobrim dijelom do svlačionice. Mentalni patuljci, predvođeni dvojicom glavnih, od kojih je jedan usput i idiot prve klase. Plus, Smart, koji bi trebao biti kao neko srce i motor ekipe, a prvi se predao u ovoj seriji.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:23A i bila metla kad trener kaze da je izgubio svlacionicu, gdje nece izgubiti kad je idiot, Boston je sa njim i napravio vise nego sto on zasluzuje, da je Udoka tu opet bi mi igrali finale, ali da su babi mudadjoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:18Vjerojatno Lejkersi dobijaju večeras, previše bi bila metla.
-
- Kontakt:
Podsjetimo samo da su ta dvojica glavnih iz Bostona, ta 2 superstara, predvodila USA reprezentaciju na proslom SP , gdje su osvojili 7.mjesto. 

-
- Kontakt:
Vjerovatno Kyrie dolazi u Lakerse na ljeto,priča se da nece zadržati D-Lo
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne da mi se prpat, recimo samo da ste kolektivno svršavali kad ste saznali idućeg protivnika.L-Train je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:51Eto,to sam ja pisao o DEN,a ti nadji ove druge "od prije nekoliko par sedmica".Slazem se,zapad je bas otvoren i sve ekipe imaju bar neku sansu da se dokopaju velikog finala.Denver je tokom citave sezone pokazivao veliku konstantnu,mozda na trenutke su zakasljucali,ali uz standardnog Jokica i ako ce Murray nastaviti u ovom ritmu imaju velike sanse,ekipa oko njih dvojice je i vise nego dobra,MPJ,Brown,KCP,Gordon,Green sve upotrebljivi PO igraci.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
2019te, ni sjenke sadašnjih igrača
Te sezone nisu ni 15 ppg prebacivali
Te sezone nisu ni 15 ppg prebacivali
OldFashioned je napisao/la: ↑22 maj 2023, 23:34Ne da mi se prpat, recimo samo da ste kolektivno svršavali kad ste saznali idućeg protivnika.L-Train je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:51Eto,to sam ja pisao o DEN,a ti nadji ove druge "od prije nekoliko par sedmica".Slazem se,zapad je bas otvoren i sve ekipe imaju bar neku sansu da se dokopaju velikog finala.Denver je tokom citave sezone pokazivao veliku konstantnu,mozda na trenutke su zakasljucali,ali uz standardnog Jokica i ako ce Murray nastaviti u ovom ritmu imaju velike sanse,ekipa oko njih dvojice je i vise nego dobra,MPJ,Brown,KCP,Gordon,Green sve upotrebljivi PO igraci.

Ma realno izofirali ste se ko i mi, posljedica niza dobrih rezultata te ponese i kreneš da preuveličavaš.
I za Lakerse i za Boston je bolje da budu metlirani i ne odgađaju prijeko potrebni remont
I za Lakerse i za Boston je bolje da budu metlirani i ne odgađaju prijeko potrebni remont
Trebamo odigrati za 3 mjesto 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.