FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Arogantni
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Arogantni » 03 jan 2012, 19:15

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Zanimljivo to je opet bio brzopotezni clanak izgleda jer ja ga ni na Zurnalu,ni na S.portalu ne vidim sada. :? :roll:
Brate ne mogu da nadjem nikako ali video sam negde ,potpisujem. I to nekoliko dana pred novu godinu gde je verovatno i Arogantni video ,da li je uklonjeno ne znam,ali probacu nekako da iskopam negde.
Ma imas na teletextu BHT1... Stranica je izmedju 283 i 295... Spominju neki izvor nisam siguran koji...
Pise da je stavljen embargo za 14 klubova u JSL zbog neisplacenih obaveza(valjda iz ranijeg perioda)... Samo Hajduk i Partizan nemaju embargo za dovodjenje igraca...
Kako sam procitao prodaja je dozvoljena...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jan 2012, 19:19

Jeste, i ja sam vidio da ima na txt-u ova info, a prije neki dan sam pročitao i na ****.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 03 jan 2012, 20:47

Pa skoro svi su to prenijeli... Za Zvezdu je pisalo da je to zbog dugovanja Novom Sadu i Borcu pa je Stefanovic rekao da su sto se tice Novog Sada to bas male pare i da ce ih isplatiti a sa Borcem su se dogovorili kad su ugovarali Mladenovicev tranfer.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jan 2012, 22:20

Kako vidim ,celnici kluba su ponovo morali da repliciraju "novinarskoj struci" :roll: koja dovodi Tejga u Zvezdu . :? Definitivno je potvrdjeno da Tejgo nece doci pa makar morali mi navijaci da igramo za nas klub. A Natanijelu Asamoi vrata su sirom otvorena,naravno ukoliko zadovolji na probi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2012, 00:43

braoolyo je napisao/la:Pa skoro svi su to prenijeli... Za Zvezdu je pisalo da je to zbog dugovanja Novom Sadu i Borcu pa je Stefanovic rekao da su sto se tice Novog Sada to bas male pare i da ce ih isplatiti a sa Borcem su se dogovorili kad su ugovarali Mladenovicev tranfer.
:lol: :lol: :lol:
Pa od svih klubovi oni potrefe Novi Sad prema kome je nemoguce dugovanje. :lol: :lol:
E jbt.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 jan 2012, 14:24

Za Vesica se dugovali oko 150 000 dinara, ako se dobro sjecam Stefanoviceve izjave. Smijesno al' sta ces...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 04 jan 2012, 15:53

Prema navodima El Munda Deportiva, trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, večeras će stići u Barcelonu. Kao što smo ranije pisali, on bi trebao razgovarati sa Guardiolom o posudbi nekih igrača Barçe B.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2012, 17:36

braoolyo je napisao/la:Za Vesica se dugovali oko 150 000 dinara, ako se dobro sjecam Stefanoviceve izjave. Smijesno al' sta ces...
Smesno je sto oni pisu,ali bgm smesno je i to sto ste vi poverovali da se Novom Sadu moze dugovati. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 jan 2012, 17:58

Devil je napisao/la: Smesno je sto oni pisu,ali bgm smesno je i to sto ste vi poverovali da se Novom Sadu moze dugovati. ;)
Zasto ne vjerovati ako je Stefanovic tako rekao?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 jan 2012, 19:07

DesimaL je napisao/la:Prema navodima El Munda Deportiva, trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, večeras će stići u Barcelonu. Kao što smo ranije pisali, on bi trebao razgovarati sa Guardiolom o posudbi nekih igrača Barçe B.
Sastanak zakazan za subotu. 8-) Od Sorijana nema nista a za ostale cemo videti. ;)

P.S. Nenad Kovacevic sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2012, 00:42

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Smesno je sto oni pisu,ali bgm smesno je i to sto ste vi poverovali da se Novom Sadu moze dugovati. ;)
Zasto ne vjerovati ako je Stefanovic tako rekao?
Zasto onda ne verovati i Adzicu kada kaze da je casno posteno i kvalitetno radio svoj posao ? :?
Da li ti znas da je Novi Sad jedna vrsta nase filijale,i da je Vesic stigao kao poklon i kao "naplata" za mnoge stvari kojim smo mi pomogli Novom Sadu.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 jan 2012, 18:30

Na koji nacin je Zvezda pomogla Novom Sadu?

Zanima me zato sto sam do nedavno ziveo na Detelinari i bio redovan na njihovim utakmica a za tu saradnju prvi put cujem...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2012, 18:57

Frantisek Planicka je napisao/la:Na koji nacin je Zvezda pomogla Novom Sadu?

Zanima me zato sto sam do nedavno ziveo na Detelinari i bio redovan na njihovim utakmica a za tu saradnju prvi put cujem...
Slali smo im i neke finansijske pomoci davno,pomagali omladinskoj skoli,razmenjivali talente...
Nista krucijalno,ali dovoljno da ostanu prijateljski odnosi izmedju ova dva kluba.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 jan 2012, 19:14

@devile pa kakva je to onda saradnja? Prijateljska, finansijska, filijala, priznaces razlike su velike? No, nebitno, jedva cekam da vas vidim u novom sastavu! I hoce li vam doci onaj Ganac?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2012, 19:17

DANTES je napisao/la:@devile pa kakva je to onda saradnja? Prijateljska, finansijska, filijala, priznaces razlike su velike? No, nebitno, jedva cekam da vas vidim u novom sastavu! I hoce li vam doci onaj Ganac?
Saradnja na svim nivoima,ne kao sa Olyem ili Sopotom ili u proslo vreme sa Jedinstvom ali sta Zvezda u ova skromna vremena moze pomoci to i uradi. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 jan 2012, 02:58

Napadač Asanti Kokotoa i potencijalno pojačanje Crvene zvezde, Natanijel Asamoa bio je strijelac za svoj tim u prijateljskoj utakmici protiv Bečem junajteda, koju je njegova ekipa dobila rezultatom 2:0.Natanijel u Beograd dolazi 10. januara, a kako MCZ saznaje zadržaće se na dvije faze priprema, što je ukupno 20 dana. U tom periodu šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki bi trebao procijeniti ima li Asamoa kvalitet za Zvezdu, te da li će se potpisati ugovor sa mladim Ganijcem.

P.S. Na "MCZ" odlican intervju sa Robijem.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jan 2012, 01:06

" ", " се $.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jan 2012, 03:08

alan_kardec je napisao/la:" ", " се $.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 14:22

Braco Delije,Zvezdasi,Cigani posebna cestitka za vas tradicionalnim pozdravom Mir Boziji,Hristos se rodi ! ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 16:03

Devil je napisao/la:Braco Delije,Zvezdasi,Cigani posebna cestitka za vas tradicionalnim pozdravom Mir Boziji,Hristos se rodi ! ;)

edit:Srecan rodjendan,najboljoj navijackoj grupi u regiji,da jos mnogo mnogo godina postavljate standarde i bodrite nas tim u svakoj utakmici.
DELIJE NEKA JE SRETNO !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []