Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 21:40

BIHfan je napisao/la:http://www.nba.com/2011/news/features/0 ... ef:nbahpt1

Rose na prvom mjestu u utrci za MVP. 8-)
svasta ljudi rekose, pa i Tery i Kid cak, ali djaba oni pricaju kad je Rondo bolji :)

Paja druze ja mislim da bi ti trebo njima napisat email , jer pricaju neistinu i umalozavaju ti Ronda na ovaj nacin ebiga...stvarno nisu fer ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 jan 2011, 22:31

Kompleksi rade, Ronda spominju ponovo na temi o Foolsima :lol: Rose MVP :lol: smijesno nije on za MVP-a ACB lige :lol:
Dio Arsenala

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 jan 2011, 22:35

-Paja je napisao/la:Kompleksi rade, Ronda spominju ponovo na temi o Foolsima :lol: Rose MVP :lol: smijesno nije on za MVP-a ACB lige :lol:
javio se pacic neka i treba da brani slabasnog ronda

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=4d4pxq8

salt evo zanimljivog trade ovaj igra dobro ove sezone 50% iz igre moze i tricu ubacit,a moze igrat obe pozicije tako da bi valjao i u paru s roseom i kad nije rose tu na parketu da ga mjenja,nesto slicno ko kirk sam 3 miliona jeftinije i jos ima 28g

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 jan 2011, 22:49

Kakva bi to bila sramota da neki poluigrac Chicago Foolsa bude MVP, NBA liga bi izgubila na kredibilitetu cuj Rose pa on nije ni u 3 najbolja playa a kamoli MVP :lol:
Dio Arsenala

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 jan 2011, 22:53

ehehe stvarno paja trebas obavjestit NBA ligu i tom velikom propustu jer moze doc u pitanje opstanak iste

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 21 jan 2011, 23:07

eeee paja postovi su ti stvarno glupi jel mozda rondo treba da bude na rose mjestu jel mozda rondo nosi boston do ovoga sad sto imaju i cuj poluigrac hahahhahaahahahaha i nemoj vise pisati o ovoj temi bogati ni o rose ni o rondo

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 21 jan 2011, 23:35

Derrick Rose,ruku na srce igra na MVP razini

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 22 jan 2011, 10:35

Tracy McGrady #1 je napisao/la:Derrick Rose,ruku na srce igra na MVP razini
Sad sva rasprava sa pajom na stranu i to ko je jvalitetetni a ko ne, jel vi doista mislite da su ovo predstave za MVP lige? pa da je kojim slucajem Rose igrao ovako kako sada igra, proslih godinu-dvije nebi bio ni u konkurenci za MVPa , ove dodine to doista jesu losije partije svih MVP kandidata pocevci od LBJ KB DW KD DH ali opet i takve partije su približnije MVP nagradi nego Rose uz svo postovanje jer je covek doista napredovo i doista igra jako dobro ali budimo realni ovo sto pokazuje nije za MVP jer da budes MVP ili ti mora liga nasteliti ili moras odista biti najbolji , neznam ali u ovom trenutku po meni on moze biti MVP iz samo prvog razloga!!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2011, 12:51

niko nije ni reko da ce biti,ali je u konkurenciji o tome se prica i sto je za njega jako vazno..ako mene pitas bolje da ne bude,jer ce slijedece sezone biti jos bolji...samo i o sam vodi ovu ekipu Bullsa , jer Boozer je propustio 2m
,pa sad Noah, pa ponovo Boozer i ko vodi ovu ekipu bez sutera?....pa da im njega nije nebi bili medju 8 garantujem...to ljudi i objasnjavaju.Tery evo takodjer kaze da mu dovedu pomoc,mozda i sebe tu gura,jer i on je free agent slijedece sezone :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2011, 14:22

Afterward, Dallas’ Jason Terry advised the Bulls to get their point guard some help. “Derrick Rose is their team,” the Mavericks guard said. “I don’t care who else they have.”..

Valjda ovaj sto vodi ekipu ka najboljem rekordu u zadnjih nekoliko sezona zasluzuje da bude pominjan kao kandidat za MVP i ako to nece biti svakako....Tery i ostali kazu sve ebiga beze citati tebe i ostale po forumu neda mi se ,jos kada uzmem u obzir da nemas ni 15-16 godina i da razbijam sad glavu zbog tebe ne pada mi na pamet moj Paja :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 jan 2011, 17:54

SaltCityAttack je napisao/la:Afterward, Dallas’ Jason Terry advised the Bulls to get their point guard some help. “Derrick Rose is their team,” the Mavericks guard said. “I don’t care who else they have.”..

Valjda ovaj sto vodi ekipu ka najboljem rekordu u zadnjih nekoliko sezona zasluzuje da bude pominjan kao kandidat za MVP i ako to nece biti svakako....Tery i ostali kazu sve ebiga beze citati tebe i ostale po forumu neda mi se ,jos kada uzmem u obzir da nemas ni 15-16 godina i da razbijam sad glavu zbog tebe ne pada mi na pamet moj Paja :)
Ne znam zasto navijaci Bullsa bjeze od toga da je DR1 najblize MVP tituli od svih igraca.Momak igra predvodi ekipu koja dere sve jace,uz to ima statistiku kao sto nema ni jedan drugi igrac osim LBJ-a,stim da je Lebron nece dobiti jer je otisao u Miami i to ce mu svi strucnjaci zaviditi.ja sam mislio da ce Durantula biti MVP ove godine al on nije na svom nivou,kao ni njegova ekipa.Kobe vise nema tu statistiku LAL nisu vise u vrhu lige,a znamo da se i to gleda....Po meni tu jedino moze iskociti neko iz SAS od velike trojke,al i to kad pogledas nemaju konstatu niti jedan od njih,sto ne cudi jer ne igraju kons. 30+ minuta
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2011, 20:44

Slatinash_7 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Afterward, Dallas’ Jason Terry advised the Bulls to get their point guard some help. “Derrick Rose is their team,” the Mavericks guard said. “I don’t care who else they have.”..

Ne znam zasto navijaci Bullsa bjeze od toga da je DR1 najblize MVP tituli od svih igraca.Momak igra predvodi ekipu koja dere sve jace,uz to ima statistiku kao sto nema ni jedan drugi igrac osim LBJ-a,stim da je Lebron nece dobiti jer je otisao u Miami i to ce mu svi strucnjaci zaviditi.ja sam mislio da ce Durantula biti MVP ove godine al on nije na svom nivou,kao ni njegova ekipa.Kobe vise nema tu statistiku LAL nisu vise u vrhu lige,a znamo da se i to gleda....Po meni tu jedino moze iskociti neko iz SAS od velike trojke,al i to kad pogledas nemaju konstatu niti jedan od njih,sto ne cudi jer ne igraju kons. 30+ minuta
Kako Oklahoma nije na nivou 3. na zapadu :lol:
MANU MVP :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 22:24

Nije napisao oklahoma vec Durant nije na svom nivou,to nije isto,i dugo nije bila ni blizu 3 mjesta i da nije bilo povrede Dirka nebi bila tu,Manu kandidat za MVP svakako,nije mi bitno oce li Rose bit MVP,bitno mi je da Bullsi igraju dobro i da imaju odbranu koja je medju najboljim u NBA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2011, 22:55

.ja sam mislio da ce Durantula biti MVP ove godine al on nije na svom nivou,kao ni njegova ekipa.
Kako ja kontam misli i na njegovu ekipu
Ni meni nije bitno ko će bit MVP sve dok 37-6 :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 23:00

LBJ MVP je napisao/la:
.ja sam mislio da ce Durantula biti MVP ove godine al on nije na svom nivou,kao ni njegova ekipa.
Kako ja kontam misli i na njegovu ekipu
Ni meni nije bitno ko će bit MVP sve dok 37-6 :D
Realno po igrama nebi bilo uopste cudo ako dobije Manu.
A u pravu si izgleda da je mislio i na ekipu,ma ocekavali su mnogi od njih da budu 2 da budu blizu Lakersa itd ,njima fali centar koji moze zabet u odbrani i onda postaju opasni.

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 23 jan 2011, 00:40

eeeeeeeeeeeee veceras trebamo ove levate pomesti i rose vise od 25 treba mi na kladionici mislim da nece biti zanimljivo ovo gledati metlaaaaaa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2011, 00:53

ako budemo ozbiljno svatili ovu utkamicu to je metla, ali ako svatimo ko inace vecinu slabih od nas ekipa, onda sve je moguce :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jan 2011, 02:09

veceras ocekujem neke rekorde karijere rose-a hehe,ma sam nek pobjede i da ne bude povreda,booz se vraca

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jan 2011, 02:11

dema je napisao/la:veceras ocekujem neke rekorde karijere rose-a hehe,ma sam nek pobjede i da ne bude povreda,booz se vraca
Joj sto me nervira sto ne pustaju introduction na League Pass. :(

Edit: Bogans sve bolji i bolji, nevjerujem. Kakav samo sprint Rose-a. :o
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jan 2011, 02:17

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:veceras ocekujem neke rekorde karijere rose-a hehe,ma sam nek pobjede i da ne bude povreda,booz se vraca
Joj sto me nervira sto ne pustaju introduction na League Pass. :(
a taj uvod je isti kao i kad je jordan igrao meni i najbolji u nba

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.