La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2011, 00:32

GunnerS je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Bas i ne znam,ali sam vidio da su blizu odlaska iz Arsenala.Pa nije ni Vela na transfer listi (koliko znam),ali je blizu odlaska.
A gdje opet pročita da su njih trojica blizu odlaska ?
A nemoj mi reci sada da ti nisi procitao kako je Nasri voljan prihvatiti ponudu Uniteda,da je Arshavin pred izalaznim vratima,te da bi se cak mogao i u Rusiju vratiti.Sto se Clishya tice,vidis da i Wenger trazi zamjenu za njega.Znaci da je svjetan da bi ovaj mogao otici :D
P.S Mislim da i ostupamo od teme,a to nije nikako uredu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jun 2011, 00:35

Hehe, ti stvarno vjeruješ goal.com ili ss.ba koji kopiraju takve portale ?! Jel' ti misliš da bi Nasri, koji je proglašen kao 2 igrač sezone napustio Arsenal ?! A tamo ima sve ?! Clichy isto tako ?! Andrej je več moguć povratak jer je prošle sezone bio loš, lošiji nego što bi trebao bit. Jarane, imaš lijepo intervjue Wengera na arsenal.com pa vidi šta on kaže na sve to ;) Vjeruj mi, ništa od toga neče bit, pogotovo ne prelazak Samira u Man UTD, to je najveća glupost dosad bubnuta.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 10:45

[youtube][/youtube]
Steta sto onda ne dodje u Real. Mislim, nije to tada bila tolika greska jer Valencia nije toliko kaskala za Realom, ali sveukupno za njegovu karijeru bi bilo bolje da je otisao u Madrid. Steta, veliki talenat i potencijal je bio.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2011, 11:21

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Steta sto onda ne dodje u Real. Mislim, nije to tada bila tolika greska jer Valencia nije toliko kaskala za Realom, ali sveukupno za njegovu karijeru bi bilo bolje da je otisao u Madrid. Steta, veliki talenat i potencijal je bio.
Hvala Bogu da nije otisao u Real,barem cemo ga po jos necemu lijepom pamtiti :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 19 jun 2011, 14:37

da li je viska tema o Villarrealu? :?
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2011, 14:38

famarillo je napisao/la:da li je viska tema o Villarrealu? :?
Biće ako je otvoriš. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 19 jun 2011, 14:39

a daj rocko sta fali, gigant je to :)
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 19 jun 2011, 14:40

@famarillo, piši na ovoj temi neko vrijeme, pa ako se bude javio interes nekih drugih forumaša, svašta je moguće. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 19 jun 2011, 14:43

kako je moguce da nema u ovoj anketi da se glasa za Eceberiju? :?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2011, 14:56

Monolog je napisao/la:
Biće ako je otvoriš. :mrgreen:

Nek svoju temu ima Dynamo Dresden ,mjesec dana niko nista nije napisao a Sevillinu temu zatvorise . Cudi me da i Norvich nije dobio svoju temu .

Inace Benfica ponudila Almeriji za Piattia 7 mil Eura ,naravno nema nista od ovoga jer Almeria ga je platila 8 mil.

Kameni blizu Fulhama .

Italijan Lanzaro produzio ugovor sa Zaragozom na jos 2 sezone .

Espaynol doveo iz Ajaxa mladog Marvin Zeegelaara ako se ne varam on igra na ljevom krilu.

Real izgleda doveo Coentraoa za 25 mil Eura +Drenthea .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 19 jun 2011, 15:12, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 15:00

Boga mi ova Malaga izgleda pravo ozbiljna. Evo posle Diega Buonanottea, Monreala, Mathijsena, Nistelrooya i Toulalana izgleda dovode jos jedno pojacanje iz argentinskog Veleza a rijec je o 23trogodinjem Ricardom Alvarezom. Naravno to je samo...pocetak! :D

famarilo:

Slobodno uradi temu za Villarreala! Kad samo pomislim kakvi klocevi i klubovi imaju teme onda Villarreal potpuno zasluzuje svoju kao i Sevilla i Atletico (ako nema).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 16:47

Slobodno je otvori ba.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jun 2011, 18:01

Otvaraj,tim koji pored Valencije najvise gotivim .. Ovdje Real ne brojim :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2011, 18:33

Mario Kempes :"Valencia ima snagu da se ove sezone bori sa Barcelonom i Real Madridom za trofeje" :D
El grande Kempes :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2011, 19:17

Adi_Zepce je napisao/la:Mario Kempes :"Valencia ima snagu da se ove sezone bori sa Barcelonom i Real Madridom za trofeje" :D
El grande Kempes :D
Poslije zelenog narkomana najveci Argentinac svih vremena . :)

Sto se tice teme o Villarealu pa treba je odrzavati nije fora samo otvoriti neku temu ,temu o Sevilli vise sam ja odrzavao nego li lik koji je otvorio ,inace mislim da Athletic Club mora imati svoju temu .Nadam se da ce nekad i taj klub imati svojih navijaca na forumu . 8-)

Vidim Malaga se interesuje za ovog Varanea kojeg je Zidane preporucio Realu, za njega se interesuje i Manchester UTD.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jun 2011, 01:52

Joaquin odlazi u Malagu,Valencia ce ga zamjeniti sa jednim od ovih nogometasa:Grizman (Real S.),Reus (Borusia M.),Camunas (Osasuna) ili Lafita (Zaragoza)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jun 2011, 15:09

Adi_Zepce je napisao/la:Joaquin odlazi u Malagu,Valencia ce ga zamjeniti sa jednim od ovih nogometasa:Grizman (Real S.),Reus (Borusia M.),Camunas (Osasuna) ili Lafita (Zaragoza)
Igracine 8-) mada sumnjam da ce Real Sociedad pustiti Grizzmana ,dok je realna opcija Lafita.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jun 2011, 16:12

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Joaquin odlazi u Malagu,Valencia ce ga zamjeniti sa jednim od ovih nogometasa:Grizman (Real S.),Reus (Borusia M.),Camunas (Osasuna) ili Lafita (Zaragoza)
Igracine 8-) mada sumnjam da ce Real Sociedad pustiti Grizzmana ,dok je realna opcija Lafita.
Slazem se,ja bi volio Lafitu vidjeti u nasem dresu jer nam je u debaklu protiv Zaragoze zadao dosta problema :D

P.S Nelson Valdez pred potpisom sa Sevillom

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jun 2011, 14:53

Španski sport je pred bankrotom
Španski fudbal je pred bankrotom, jer ukupni dug klubova iznosi oko četiri milijarde eura, a u dugovima je i više od 300 igrača koji igraju u prvoj i drugoj ligi, tvrdi danas "Marca".

Finansijska kriza pogodila je ne samo fudbal, u kojem je 21 klub pod stečajem, već i ostale španske sportove.

"Situacija je tako ozbiljna da je generalni štrajk fudbalera realnost", navodi "Marca" i dodaje da će mnogi drugoligaški klubovi morati da se presele u niži rang takmičenja, jer nisu u stanju da isplate nagomilane dugove.

Pod udarom finansijske krize je i košarka, odnosno klubovi kao što su Estudijantes, Juventud, Menorca, Valladolid i Granada, a Alicante je pred gašenjem.

Navodi se da je biciklizam u velikim problemima, s obzirom da se skoro svakodnevno skraćuje takmičarski kalendar, dok je u odbojci registrovano samo pet klubova.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jun 2011, 17:09

Teska je opcenito ekonomska situacija u Spaniji i naravno to se odrazava na sport ,pogotovo na nogomet.
Seici za sve klubove :D !!!

Kad sam kod arapa ,Malaga blizu dovodjenja catalonca Sergia Sancheza iz Seville ,jedan odlican odbranbeni igrac koji se nakon srcanih problema, prosle sezone vratio nogometu .

Espaynol doveo Hectora Morena iz AZ-a, za 4 mil Eura , reprezentativac Mexica i igrac sredine terena .

Adi@ vidim Jeffren se spominje kao moguca zamjena za joaquina :) 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 5 gostiju.