NK Zvijezda Gradačac

padobranac1978
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la padobranac1978 » 13 feb 2011, 16:13

sony_91 je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:golman Fejzic ili tako nesto... navodno je potpiso za Zvijezdu G.
cini mi se da je on branio u OlimpiCu prvu sezonu kada su oni usli... ako neko zna nesto vise neka napise !!!
Irfan Fejzić (1986), čuo sam da je potpisao, dobili ste dobrog golmana, zadnju polusezonu nastupao za ekipu FK Mugan, a prije toga je nastupao za ekipe Olimipica, Goražda i Sarajeva.
trebao potpisati za Sarajevo,ali doveli Bojića i to je to,sretno mu bilo a i vama sa njim...pozz...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 13 feb 2011, 17:24

danas zvijezda dobila 3-1 modricu u g.slatini a golove dali 2 ristic a 1 tosunovic

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 feb 2011, 17:52

IRFAN FEJZIC

Dobili smo dobrog golmana,mislim da je u ovom trenutku po kvalitetu ispred Smajica.Kada je dosao u Olimpik istisnuo je iz prve postave Vranica.Igrao zajedno sa Prodanovicem u Muganu.

Neutralano Realan
Kontakt:

Post Postao/la Neutralano Realan » 13 feb 2011, 18:45

Ima li ko informacije da li će biti igrane prijateljske utakmice Zvijezde u Gradačcu ??????????????

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2011, 19:04

Ma niste se bas usrecili sa Fejzicem,vidjecete bio je kod nas ko se sjeca zna da je momak daleko od dobrog golmana po meni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 13 feb 2011, 19:52

navodno damir smajlovic potpisao za gradinu iz srebrenika
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 feb 2011, 19:54

nedžad je napisao/la:navodno damir smajlovic potpisao za gradinu iz srebrenika
to ti je sigurno, nije navodno ;) , danas je odigrao i svoju prvu utakmicu za Gradinu, Gradina 0-0 Bratstvo

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 feb 2011, 20:56

miky_hz je napisao/la:Ma niste se bas usrecili sa Fejzicem,vidjecete bio je kod nas ko se sjeca zna da je momak daleko od dobrog golmana po meni
Pa bio je i Karić kod vas, pa se u Zvijezdi pokazao kao odličan golman. Po mom mišljenju dok je bio Alaim imao je nekoga svoga u klubu i kraj njega nije mogao nijedan drugi golman stati na gol. Tako ti za ovog Fejzića ne pije vode. Pogotovu kad se zna da Alaim nije nikakav golman. Uostalom vidjećemo.
Zadnja izmjena: husein veličanstveni, dana/u 13 feb 2011, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 feb 2011, 20:59

Što se tiče današnje utakmice ja sam zadovoljan, ima tu mjesta da se još dovedu stvari na svoje mjesto, ali o tom potom. Biće tu svega i nakon današnje utakmice siguran sam da se iz Travnika vraćamo neporaženi.
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 13 feb 2011, 21:00

husein slazem se s tobom..!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2011, 21:15

husein veličanstveni je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma niste se bas usrecili sa Fejzicem,vidjecete bio je kod nas ko se sjeca zna da je momak daleko od dobrog golmana po meni
Pa bio je i Karić kod vas, pa se u Zvijezdi pokazao kao odličan golman. Po mom mišljenju dok je bio Alaim imao je nekoga svoga u klubu i kraj njega nije mogao nijedan drugi golman stati na gol. Tako ti za ovog Fejzića ne pije vode. Pogotovu kad se zna da Alaim nije nikakav golman. Uostalom vidjećemo.
Nema to veze nikakve,joj ti price,nije branio i zato nevalja kako ti znas kolko je on branio i kolko nije,ostalom sta ja imam od toga sto cu vama baciti pricu jel dobar il los golman,mislim vidjet ces na dijelu,kazem samo svoje misljenje da nije toliki kvalitet kakvim se predstavlja medju vama i to je to...Fejzic je branio kolko tolko i kroz to se mogao donjeti zakljucak o njemu u vrijeme dok je bio kod nas,branio je i Evropske utakmice neke imao sam priliku da ga gledam za razliku od tebe,i sad ti mislis mene ubjedjivati koji ga nikad nisi gledao valjali ili ne,meni nije kvalitetan golman al kazem to je moje misljenje,dao bog da kod vas strasno brani to me ne interesuje al eto samo konstatujem i dajem moje misljenje o njemu kao golmanu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 feb 2011, 21:19

Premijerligaš iz Gradačca uspješniji od Modričana

GORNJA SLATINA, 13. FEBRUAR - Jaka provjera protiv premijerligaša iz Gradačca i poraz od 1:3 poslužili su treneru Marku Stojiću da vidi gdje se nalazi ekipa Modriča Maxime nakon mjesec dana priprema. Iako rezultat to ne govori, Modričani su odigrali veoma dobar meč, naročito u prvom poluvremenu.

Utakmica nije dobro počela za „žuto-plave“. Već u 3. minutu Nuhanović je šutirao iz daljine, golman Petrović odbio je loptu tačno na nogu Ristiću, kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu. Deset minuta kasnije, odlična akcija napadačke linije Modriča Maxime rezultovala je izjednačujućim golom. Tomić je prošao po lijevoj strani, uputio loptu u šesnaesterac, Marjanović ju je preskočio, a na drugoj strani našao se Rodrigez i odličnim udarcem uz samu stativu poravnao rezultat. Ipak, u 38. minutu Zvijezda je ponovo povela. Nakon kornera, u gužvi se najbolje snašao Ristić i postigao svoj drugi pogodak na susretu. U drugom poluvremenu uglavnom se igralo između dva šesnaesterca, a tim iz Gradačca u 76. minutu postigao je i treći pogodak. Strijelac je bio Tosunović.

Osim golova, mnogobrojna publika vidjela je još dosta izglednih prilika na ovom meču. Dva puta se u situaciji jedan na jedan našao mladi Sreto Marjanović, ali nije uspio da zatrese mrežu. Povoljne prilike za Modriča Maximu propustili su i Ognjen Radulović u dva navrata, te Rodrigez i Magazin.

Trener Modriča Maxime Marko Stojić i pored poraza bio je zadovoljan igrom svog tima.

- Mislim da nismo zaslužili poraz. Zvijezda je iskoristila sve svoje šanse, dok mi nismo uspjeli da realizujemo četiri izgledne prilike. Ipak, rezultat nije bio u prvom planu. Najvažnije mi je bilo da vidim koliko igrači mogu u ovom trenutku, a vidjelo se da mogu da odigraju 70 minuta u visokom ritmu. Hrabri me borbenost svih igrača, svi su pokazali zalaganje i nemam ni jednu zamjerku. Pravili smo greške kod golova, svaka sitnica je bila kažnjena, dok mi, najvjerovatnije zbog neiskustva, nismo uspjeli da postignemo još neki gol i dođemo do neriješenog rezultata, možda čak i pobjede - rekao je Stojić.

Naredni pripremni meč Modriča Maxima igra 16. februara protiv Gradine iz Srebrenika.

ZVIJEZDA GRADAČAC - MODRIČA MAXIMA 3:1 (2:1)

Strijelci: Ristić u 3. i 38. i Tosunović u 76. minutu (Zvijezda Gradačac); Rodrigez u 13. minutu (Modriča Maxima).
Stаdion: Budućnosti u Gornjoj Slatini.
Gledаlаcа: 500.
Sudijа: Mustafa Osmanović (Gradačac).
Pomoćnici: Enir Sejdić i Sead Hasić (oba Gradačac).
Žuti kаrtoni: Nuhanović (Zvijezda Gradačac); Asevedo, Magazin, Pupčević, Jolović (Modriča Maxima).
Crveni kartoni: Samir Nuhanović u 45. minutu (Zvijezda Gradačac); Bojan Pupčević u 70. minutu (Modriča Maxima).

ZVIJEZDA GRADAČAC: Smajić, Moranjkić, Nezić, Karadža, Jusić, Hasić, Nikić, Hamzić, Nuhanović, Stokić, Ristić. Još su igrali: Fejzić, Bedak, Prodanović, Tosunović, Delić, Husić. Trener: Dragan Jović.

MODRIČA MAXIMA: Petrović, Jolović, Galešić, Vujanić, Asevedo, Pupčević, Magazin, Radulović, Marjanović, Tomić, Rodrigez. Još su igrali: Nikić, Borojević, Radić, Kostadinović, Ilić, Bajunović. Trener: Marko Stojić.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 feb 2011, 21:59

20 FK Olimpic Sarajevo - FK Laktasi-------------------0 : 0------------90
21 FK Leotar Trebinje - FK Olimpic Sarajevo---------0 : 0------------90
22 FK Olimpic Sarajevo - NK Celik Zenica-------------0 : 0------------90
23 NK Siroki Brijeg - FK Olimpic Sarajevo-------------2 : 2------------90
24 FK Olimpic Sarajevo - NK Zvijezda Gradacac------1 : 0------------90
25 HSK Zrinjski Mostar - FK Olimpic Sarajevo---------3 : 0-----------90
26 FK Olimpic Sarajevo - FK Slavija Sarajevo----------3 : 0-----------90
27 FK Zeljeznicar Sarajevo - FK Olimpic Sarajevo-----2 : 0-----------90
28 FK Olimpic Sarajevo - FK Rudar Prijedor-----------3 : 1------------90
29 FK Borac Banja Luka - FK Olimpic Sarajevo---------0 : 2-----------90
30 FK Olimpic Sarajevo - FK Sloboda Tuzla-------------1 : 0------------90

UKUPNO: 11 UTAKMICA-----8 PRIMLJENIH GOLOVA-----7 UTAKMICA BEZ PRIMLJENOG GOLA-----990 MINUTA U IGRI

0,73 GOLOVA PRIMLJENIH PO UTAKMICI

Ovo je Fejziceva statistika od sezone 2009/10 kada je zadnju polusezonu branio za Olimpic.Ovo govori da bi mogli dobiti jako dobrog golmana,pogotovo podatak da od 11 utakmica u 7 nije primio gola.Sam podatak da ga je Varesanovic pozvao sa vrati u Sarajevo govori o tome da se ustabilio kao golmana.Elvis Karic je svojevremeno bio rezerva Alaimu a znamo svi da je Karic izmislio branjenje za Alaima, a isto tako i za Sehica ali ovog drugog guraju jer je mlad da ga prodaju.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 13 feb 2011, 22:28

miky_hz je napisao/la:
Nema to veze nikakve,joj ti price,nije branio i zato nevalja kako ti znas kolko je on branio i kolko nije,ostalom sta ja imam od toga sto cu vama baciti pricu jel dobar il los golman,mislim vidjet ces na dijelu,kazem samo svoje misljenje da nije toliki kvalitet kakvim se predstavlja medju vama i to je to...Fejzic je branio kolko tolko i kroz to se mogao donjeti zakljucak o njemu u vrijeme dok je bio kod nas,branio je i Evropske utakmice neke imao sam priliku da ga gledam za razliku od tebe,i sad ti mislis mene ubjedjivati koji ga nikad nisi gledao valjali ili ne,meni nije kvalitetan golman al kazem to je moje misljenje,dao bog da kod vas strasno brani to me ne interesuje al eto samo konstatujem i dajem moje misljenje o njemu kao golmanu
Tvoje je mišljenje najmanje bitno. Mi još me znamo o kakvom se golmanu radi a da ne valja ne bi ga Varešanović ponovno tražio. Nego ti se zabavi svojim problemima i potrudi se da sakupite koju marku svojim igračima da imaju šta da jedu.

Patuljci
Kontakt:

Post Postao/la Patuljci » 13 feb 2011, 22:58

miky_hz je napisao/la:
Kakve Vaše statistike i hvale na račun Fejzića pa zar nevidite da je doveden loši goloman od postojećeg kako ne bi ugrozijo Smajića. DA ste tržili kvalitetnog golomana doveli bi ste navrijeme reprezentativca BERAKA, ovako Vam ga je maznula LJUBLJANSKA OLIMPIJA . Čujem da je to gotova stvar. Znaju Slovenci šta je kvalitet. zna li neko da li je tačna ova informacija u vezi Beraka'''''

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 14 feb 2011, 14:13

bolje zvjezdasi da ne govorimo kakv je fejzic vidi ce mo kad pocne liga.!!!

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 14 feb 2011, 15:11

steta sto nismo doveli onog Jacksona iz Celika, eno ga izgleda u Slogi iz Uskoplja, samo kad se sjetim kako je vozao nase stopere prosle godine :D :D :D

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 14 feb 2011, 21:16

NKZG je napisao/la:steta sto nismo doveli onog Jacksona iz Celika, eno ga izgleda u Slogi iz Uskoplja, samo kad se sjetim kako je vozao nase stopere prosle godine :D :D :D
Čuj, Duga liga FBiH! Ako je tako dobar, čudo da nije otišao u neki drugi klub u Bosni, Hrvatskoj ili dalje na zapad. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 14 feb 2011, 21:40

zvijezdica je napisao/la:
NKZG je napisao/la:steta sto nismo doveli onog Jacksona iz Celika, eno ga izgleda u Slogi iz Uskoplja, samo kad se sjetim kako je vozao nase stopere prosle godine :D :D :D
Čuj, Duga liga FBiH! Ako je tako dobar, čudo da nije otišao u neki drugi klub u Bosni, Hrvatskoj ili dalje na zapad. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
izgleda da je nastao problem sa Celikom i paprima i ovako zeli preko amaterskog ugovora cistiti papire

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 feb 2011, 11:54

Sutra u Obudovcu u 15h sa Slogom(Doboj). Eto ponovo ćemo vidjet Ćurguza :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.