NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

fukaratz
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la fukaratz » 19 feb 2014, 00:09

Iceplayer je napisao/la:Kontas ti da je Jedinstvov stadion posjeti vise gledaoca nego svi drugi stadioni zajedno u ligi tako da ti prica o posjecenosti i simpatizerima nedrzi vodu :D
ej moj druze da je vas vodio SMAJIL KARIC ovu polusezonu vjeruj mi da nebi imali posjete uopce :!: covjek koji ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu, ne zna izjavu dati, ne zna zagalamiti na igrace, i nakon svake utakmice kaze "bila je ovo prava prvenstvena utakmica".........citav stadion zahtjeva tvoj odlazak a ti hladno pod policiskom pratnjom napustis stadion i sutra opet vodis trening! logicna reakcija publike je bila nedolazak na stadion :!:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2014, 00:23

Iceplayer je napisao/la:Kontas ti da je Jedinstvov stadion posjeti vise gledaoca nego svi drugi stadioni zajedno u ligi tako da ti prica o posjecenosti i simpatizerima nedrzi vodu :D
rekol ja da neces skontat...prica je o tome zasto ss pise vise o Slobodi nego o ostalima...to nema veze sa posjetom...nema direktne veze...dosta ljudi procita neki tekst o Slobodi a nema ih na stadionu zbog silnih negativnosti u zadnjih par godina.....stranica ss nema toliko veze sa posjetom na stadionu...njima je bitnije da im se citaju tekstovi...a i za posjetu cemo se cut na kraju sezone jer onaj odron od ekipe i trenera su mogli gledat samo teski bolesnici Slobode...njih par stotina..vidjet ces posjetu za par vikenda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2014, 00:23

staragarda je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...
momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetu :roll: :roll: ...fudbalskom pogotovo...u spaniji se recimo isto pise o barci i getafeu,u hrvatskoj je isti broj clanaka o dinamu i zadru...egleska je preplavljena novostima sta se desava sa sautemptonom a tu i tamo se nesto napise o junajtedu i arsenalu...mislim...de se malo umij iznad lavaboa :roll: :D

kakav momak mlad je puno.... pa vidjeo si valjda o kome se radi kad su ocjenjivali onaj likovni rad i mogao si da vidis o kome je rijec..samo nema to veze ja ga postujem kao takvog mlaodog i sto navija za svoju ekipu, ali ne bas i da ulazi u neke rasprave ...nego da g aupitam da mozda mu nije drug sa slika tamo na fb anonimni? ..ili je ipak on anonimni jer vidim da je furao i tu sliku anonimusa :).

nego bezveze vam je ta prica ljudi cuj Slobodina stranica i td..pa isto smo mi tako mislili prije dok nismo marketing podigli na visi nivo ...nemojte ba tako ljudi pak vise nas ima vise ljudi pise.. doduse ima i onih koji samo baljezgaju, bas kao i kod vas..vasih evo ima 3-4 momka koja su jako korektna diskutuju normalno kao recimo NKJ,Mirzoni,Bihac93 cini mi se i td i td...imate ovog koji proziva dijasporase , a i sam kad odraste ce pozeljet da bude to isto :)...tebi iceplayer svaca cast ipak repsekt sto volis svoj klub ali svati da to nije ni dobro ako tako razmisljas kako sad pises ...vas par sa jedne i druge strane ste toliko napuhali situaciju da bi covjek pomislio da navijaci ta dva kluba se mrze, d aklubovi nisu u dobrim odnosima i slicno...svatite da su Jedinstov i Sloboda godinama igrali 3 za tri jednostavno jendi i drugi zadovoljni, da je Sloboda pomogla Jedinstvu dala im igrace za toto kup, a recimo i u taj toto kup smo mogli i mi otici jer smo bili bolje plasirani, ali smo cekali odluku da li ce se igrati playoff , koji je odkazan zbog Veleza koji nije dobio svoj stadion...uglavnom puno stvari je iza nas kojeg se mladji ne sjecaju i takvi su samo napuhali ovdje stvari da je to uzasno ponekad za citati..ja Jedinstvu zelim puno srece nadam se da ce izboriti PL u nadolazecim sezonama, pa eto ako izbore i ove godine puno srece, mada kao naivjac Slobode ja ocekujem da to budemo mi..navijaci i Jedinstvo zasluzuju bolje i zasluzuju da budu u PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 feb 2014, 01:48

Haha bgm. drug nemam ni ja nista protiv Slobode i uvijek ce te od mene imati respekt kao klub koji je u bivsoj Yugi igrao fudbal na visokoj nozi i klub koji je premier ligas, ali evo realno za Slobodu se samo pise, a slabo ili skoro nikako o drugim klubovima, mene licno boli briga sta ce oni pisati mogu pisati da ste doveli Ronalda i Messija, ali znam neke sarajlije i ljudi me pitaju dali se ista radi u Jedinstvu na stranici sprtsport se pise samo o Slobodi evo Anonimni salje tekstove koji su tacni i oni to nece da objave...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2014, 02:11

Iceplayer je napisao/la:Haha bgm. drug nemam ni ja nista protiv Slobode i uvijek ce te od mene imati respekt kao klub koji je u bivsoj Yugi igrao fudbal na visokoj nozi i klub koji je premier ligas, ali evo realno za Slobodu se samo pise, a slabo ili skoro nikako o drugim klubovima, mene licno boli briga sta ce oni pisati mogu pisati da ste doveli Ronalda i Messija, ali znam neke sarajlije i ljudi me pitaju dali se ista radi u Jedinstvu na stranici sprtsport se pise samo o Slobodi evo Anonimni salje tekstove koji su tacni i oni to nece da objave...

pa vjeruj mi da o nama nisu pisali nista evo zadnjih par sezona cak i kad smo bili u PL...ako se pisalo pisalo se samo negativno jer je barem tako bilo..Azmir je i doveo Ciru da lik privuce paznju medija jer tako dovodi i sponzore i sve ostalo..samo gledam kako je fino organizovano ove crveno -crne noci kod nas ..recimo sto se medijski dosta zastupamo treba zahvaliti i **** jer oni su jedna od citanih i jedna od posjecenih stranica u regijonu, a vlasnik te je veliki navijac naseg kluba..za vas je to nekad veoma uspjesno radio Aljo super momak postujem ga kao navijaca Jedinstva ..vidim i sad to radi samo sto eto to ne dolazi do sportsport.ba ili nekih drugih stranica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 feb 2014, 03:25

Mene to licno uopste ne zanima sto na SS nista ne pisu u vezi Jedinstva,jer koga zanima ima web stranicu Jedinstva pa moze procitati novosti,a i na istoj imate i forum,na kojoj se polemise oko Jedinstva.
I usput koga zanima u ponedjeljak imate na Face TV oko 20 sati prilog o Jedinstvu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 feb 2014, 09:26

Pa ako već imate stranicu vi samo adminima SS portala copy/paste vijesti i to je to,napišete izvor: stranica kluba i ćao :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 feb 2014, 11:34

Gorki je napisao/la:Pa ako već imate stranicu vi samo adminima SS portala copy/paste vijesti i to je to,napišete izvor: stranica kluba i ćao :roll:
Pa to ti pricam anonimni je vrejujem isto tako radio i oni nece da objave u tome je srz problema...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 19 feb 2014, 13:51

Dobro je da se išta objavljuje.. Ova liga nije dorasla 3. marokanskoj..

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 feb 2014, 14:58

Iceplayer je napisao/la:
Pa to ti pricam anonimni je vrejujem isto tako radio i oni nece da objave u tome je srz problema...

Pa i na fksloboda.ba kad izbace novu obavjest ,ja kopiram i postavim ovde i na kraju texta napišem izvor (odakle je info) i to je to.

Eh sad što se tiče ss.ba to ne znam.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 feb 2014, 16:00

Gorki je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

Pa i na fksloboda.ba kad izbace novu obavjest ,ja kopiram i postavim ovde i na kraju texta napišem izvor (odakle je info) i to je to.

Eh sad što se tiče ss.ba to ne znam.
ma haj nema veze ko ih sisa necu vise da se zamaram sa tim ...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 feb 2014, 22:15

Hahaha pa normalno Ciro se usro, nebi me cudilo kad bi sutra pobjegao u Zagreb :lol:

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 20 feb 2014, 22:20

Drugovi moji, misilim da nemate nimalo razloga da se smijete toliko. Gledao sam danas Slobodu na Tusnju protiv V. Obarske i mogu vam reci da je Sloboda prejaka. Ne znaci to da nece izgubiti u Lukavcu :D , ali mislim da tesko mozete igrati bolje od njih. Narocito kad vam igra Jaranovic koji ce prodati svaku utakmicu u kojoj bude igrao kao sto je i ovdje prodao protiv Viteza ili za pare dobio treci zuti karton samo da ne igra protiv Slobode.

I za vasu informaciju taj isti Jaranovic je neki dan vidjen u Tuzli sa celnicima Slobode ;)
Zadnja izmjena: Solvay1921, dana/u 20 feb 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2014, 22:21

Iceplayer je napisao/la:Hahaha pa normalno Ciro se usro, nebi me cudilo kad bi sutra pobjegao u Zagreb :lol:
Vi ste ti koji ne mozete da spavate zbog Cire izgleda pa sve vise brinete o njemu :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 feb 2014, 22:24

Solvay1921 je napisao/la:Drugovi moji, misilim da nemate nimalo razloga da se smijete toliko. Gledao sam danas Slobodu na Tusnju protiv V. Obarske i mogu vam reci da je Sloboda prejaka. Ne znaci to da nece izgubiti u Lukavcu :D , ali mislim da tesko mozete igrati bolje od njih. Narocito kad vam igra Jaranovic koji ce prodati svaku utakmicu u kojoj bude igrao kao sto je i ovdje prodao protiv Viteza ili za pare dobio treci zuti karton samo da ne igra protiv Slobode.

I za vasu informaciju taj isti Jaranovic je neki dan vidjen u Tuzli sa celnicima Slobode ;)
Haha V. Obarska je vele klub nema boljeg u BiH, ako ce mo tako mi smo pobjedili Kopar 2. u 1 slovenskoj ligi 3:0, pobjedili smo i Zvijezdu 2:1 :D

A ako Jaranovic proda samo 1 utakmicu, nece mo ga samo izbaciti, nece dobiti papire niti ce igrati 1,5 godinu :D

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 20 feb 2014, 22:27

Nisam druze pisao o V. Obarskoj nego o Slobodi i njihovoj igri. Imate bodovnu prednost i sve to, prvenstvo ce biti zanimljivo bez sumnje. Ali nemojte se prerano radovati i ismijavati druge. Ne favorizujem Slobodu i bitno mi je samo da ih moj Radnicki pobijedi u 19. kolu, za ostale njihove rezultate me nije briga. Ali kad napisem nesto sto sam svojim ocima vidio i uvjerio se u kvalitet koji posjeduju, onda iza toga cvrsto stojim.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2014, 22:29

i Hajduk je pobijedio Udinezea 3-0, Salzburg isto Bayerna pa nikakve veze, prijateljske nista ne znaci al vidjet cemo kako je ko radio sad na proljece i koliko je ko spreman, al realno da nemate duzu klupu od nase i to ce vjerovatno presudit znate i sami zbog zutih kartona .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 22:31

Solvay1921 je napisao/la:Drugovi moji, misilim da nemate nimalo razloga da se smijete toliko. Gledao sam danas Slobodu na Tusnju protiv V. Obarske i mogu vam reci da je Sloboda prejaka. Ne znaci to da nece izgubiti u Lukavcu :D , ali mislim da tesko mozete igrati bolje od njih. Narocito kad vam igra Jaranovic koji ce prodati svaku utakmicu u kojoj bude igrao kao sto je i ovdje prodao protiv Viteza ili za pare dobio treci zuti karton samo da ne igra protiv Slobode.

jarane moj Jedinstvo je zadrzalo okosnicu ekipe i dovelo jos par dobrih provjerenih pojacanja i sigurno smo jedna od najjacih ekipa trenutno u ovoj ligi uz Rudar iz Kaknja, to je barem po meni a sad vidjecemo... ne sporim da je Sloboda jaka po imenima ovih igraca ali vidjecemo kad budemo igrali u 20-om kolu koje bolji ! mi smo ih razbili u Bihacu i ne bojimo se te utakmice u Tuzli nimalo !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 feb 2014, 22:34

anonymous001 je napisao/la: mi smo ih razbili u Bihacu i ne bojimo se te utakmice u Tuzli nimalo !

Više od 90% ekipe NEMA koja je igrala u Bihaću.Dakle igrate protiv sasvim druge Slobode.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.