staragarda je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:Ma ovo je vise stranica od Slobode, ja sam licno, a i mnogi drugi su prestali citati njihovu stranicu i onda imaju obraza da traže pomoć od Igmana, Troglava, Podgrmeca... o kojima napisu 1 od 100 članaka nek im Azmir i Ćiro sad pomažu...
momak..ja stvarno ne znam sta se sa tobom desava al ti toplo preporucujem da se malo saberes...sad na stranu jedinstvo i sloboda..jel ti STVARNO vjerujes da treba isto da se pise o svim klubovima...inace je to praksa u cijelom svijetu

...fudbalskom pogotovo...u spaniji se recimo isto pise o barci i getafeu,u hrvatskoj je isti broj clanaka o dinamu i zadru...egleska je preplavljena novostima sta se desava sa sautemptonom a tu i tamo se nesto napise o junajtedu i arsenalu...mislim...de se malo umij iznad lavaboa

kakav momak mlad je puno.... pa vidjeo si valjda o kome se radi kad su ocjenjivali onaj likovni rad i mogao si da vidis o kome je rijec..samo nema to veze ja ga postujem kao takvog mlaodog i sto navija za svoju ekipu, ali ne bas i da ulazi u neke rasprave ...nego da g aupitam da mozda mu nije drug sa slika tamo na fb anonimni? ..ili je ipak on anonimni jer vidim da je furao i tu sliku anonimusa

.
nego bezveze vam je ta prica ljudi cuj Slobodina stranica i td..pa isto smo mi tako mislili prije dok nismo marketing podigli na visi nivo ...nemojte ba tako ljudi pak vise nas ima vise ljudi pise.. doduse ima i onih koji samo baljezgaju, bas kao i kod vas..vasih evo ima 3-4 momka koja su jako korektna diskutuju normalno kao recimo NKJ,Mirzoni,Bihac93 cini mi se i td i td...imate ovog koji proziva dijasporase , a i sam kad odraste ce pozeljet da bude to isto

...tebi iceplayer svaca cast ipak repsekt sto volis svoj klub ali svati da to nije ni dobro ako tako razmisljas kako sad pises ...vas par sa jedne i druge strane ste toliko napuhali situaciju da bi covjek pomislio da navijaci ta dva kluba se mrze, d aklubovi nisu u dobrim odnosima i slicno...svatite da su Jedinstov i Sloboda godinama igrali 3 za tri jednostavno jendi i drugi zadovoljni, da je Sloboda pomogla Jedinstvu dala im igrace za toto kup, a recimo i u taj toto kup smo mogli i mi otici jer smo bili bolje plasirani, ali smo cekali odluku da li ce se igrati playoff , koji je odkazan zbog Veleza koji nije dobio svoj stadion...uglavnom puno stvari je iza nas kojeg se mladji ne sjecaju i takvi su samo napuhali ovdje stvari da je to uzasno ponekad za citati..ja Jedinstvu zelim puno srece nadam se da ce izboriti PL u nadolazecim sezonama, pa eto ako izbore i ove godine puno srece, mada kao naivjac Slobode ja ocekujem da to budemo mi..navijaci i Jedinstvo zasluzuju bolje i zasluzuju da budu u PL