Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
ovo sto su cure uradile sa pismom, extra.
ovo razino sa misjim rupama, seljakluk.
@ghuraba, ne zezaj, pisao sam ti i ja, mislim u mecu sa slo da je ono negledljivo i pitao te kako se ovo moze gledati haha
jos uvijek sam uvjerenja da smo mi bez JJ i Marice smijesna ekipa. Bez JJ ove cure ne bi vidjele drugog kruga, ubijedjen sam.
Marica je dobra uz nju ali sama, bez ove, tesko da bi se nesto vise moglo uraditi i strah me je i pomisliti na to da JJ kaze hvala i dovidjenja. Cura je, brat-bratu, 80% ove ekipe:-)
5. u evropi, golemo, strasan rezultat, koliko god zenska kosarka bila popularna ili ne. Sada napasti to svjetsko prvenstvo da se i na toj kosarkaskoj mapi ucrtamo.
@ghuraba, ne zezaj, pisao sam ti i ja, mislim u mecu sa slo da je ono negledljivo i pitao te kako se ovo moze gledati haha
jos uvijek sam uvjerenja da smo mi bez JJ i Marice smijesna ekipa. Bez JJ ove cure ne bi vidjele drugog kruga, ubijedjen sam.
Marica je dobra uz nju ali sama, bez ove, tesko da bi se nesto vise moglo uraditi i strah me je i pomisliti na to da JJ kaze hvala i dovidjenja. Cura je, brat-bratu, 80% ove ekipe:-)
5. u evropi, golemo, strasan rezultat, koliko god zenska kosarka bila popularna ili ne. Sada napasti to svjetsko prvenstvo da se i na toj kosarkaskoj mapi ucrtamo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da će Kanton Sarajevo i Vlada Federacije doznačiti određena sredstva za u sljedećem mjesecu za ove predivne djevojke.Swanfilter je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:37Komsic je od strane Mirze spomenut pozitivno sto se pomoci tice ...RoninX je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:32Marica![]()
![]()
![]()
da cura iz Bijeljine posveti ovako emotivan govor voljenoj domovini kako je ona naziva, treba imati petlju i karakter. u Bijeljini i vremensku prognozu gledaju za Srbiju a ne za zemlju gdje zive.
fakkat bi volio da ove cure bude primjereno novcano nagradjene. valjda ima jakih privrednika koji vole ovu zemlju, ako je vec uhljupi poput komsica ili dusmani poput sda i oba UZP projekta samo muzu za sopstveni interes... opet ce ona hdz talibanka vise para izdvojiti za kosidbu na Kupresu, nego za ove djevojke koje su ponos drzave
Postoji entiteska vlast gdje UZP moze blokirati, al i Kanton Sa ima budzet cijele RS, moze se naci koja marka za njih, plus biznis pojedinci.
Para se kod nas ima, al se bacaju na limuzine dok se mi jednom u nekoliko godina razveselimo ovakvim rezultatima. I dok je tako, samo ponekad bljesak ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa i Lakersi su smijesna ekipa bez Brona i Davisa pa su prosle sezone bili NBA prvaci.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:33ovo sto su cure uradile sa pismom, extra.
Sta bi sad trebalo da imas top ekipu kada izbacis 2 najbolja/e igraca/ice ?

ne kolataj mi ocima:-)TheChief je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:36Pa i Lakersi su smijesna ekipa bez Brona i Davisa pa su prosle sezone bili NBA prvaci.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:33ovo sto su cure uradile sa pismom, extra.
Sta bi sad trebalo da imas top ekipu kada izbacis 2 najbolja/e igraca/ice ?![]()
maricu sam onako spomenuo jer jedina vrijedi nesto vise, a vise se odnosi na to da smo bez JJ nista:-)
drago mi je zbog uspjeha ali donekle i zao sto ova cura nije imala malo bolje saigracice da nam i medalju donese u bih.
ovakav gigant nije igrao do sada u nekom od nasih nacionalnih dresova.
Košarka je TIMSKI SPORT.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:40ne kolataj mi ocima:-)TheChief je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:36Pa i Lakersi su smijesna ekipa bez Brona i Davisa pa su prosle sezone bili NBA prvaci.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:33ovo sto su cure uradile sa pismom, extra.
Sta bi sad trebalo da imas top ekipu kada izbacis 2 najbolja/e igraca/ice ?![]()
maricu sam onako spomenuo jer jedina vrijedi nesto vise, a vise se odnosi na to da smo bez JJ nista:-)
drago mi je zbog uspjeha ali donekle i zao sto ova cura nije imala malo bolje saigracice da nam i medalju donese u bih.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa kosarka je takav sport gdje jedan igrac moze imati nevjerovatan uticaj. Evo uzmi ponovo primjer Lakersa iz prosle sezone. Bez Jamesa ne bi ni usli u PO, sa njim prvaci. I milion drugih slicnih primjera.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:40ne kolataj mi ocima:-)TheChief je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:36Pa i Lakersi su smijesna ekipa bez Brona i Davisa pa su prosle sezone bili NBA prvaci.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:33ovo sto su cure uradile sa pismom, extra.
de malo manje kaki ako nemas nista konstruktivno za reci. makar si mogao izguglati prosjek poena i procente suta za tri nikoline b. nemamo 5 vrhunskih kosarkasica, wow, kakva analiza, strucnjak si nema sta.
francuska ima bazen od 250 hiljada kosarkasica, a mi?
raza je bila tri puta najbolja kosarkasica evrope a dolazi iz tog malog, bioloskog bazena. imaju li francuzi takvu?
svoju negativu ostavi negdje drugo i ne provaljuj se
francuska ima bazen od 250 hiljada kosarkasica, a mi?
raza je bila tri puta najbolja kosarkasica evrope a dolazi iz tog malog, bioloskog bazena. imaju li francuzi takvu?
svoju negativu ostavi negdje drugo i ne provaljuj se
Bas vala vise i miševi i rupe i komentara poput "kad sutra izgube krenuti će ih pljuvati" je bilo puno, puno više od tog nekakvog pljuvanjaBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:26Jarane ovi misevi i ove rupe su totalno bespotrebne. Uzivajte u uspjehu, sta sad imate takve stvari spominjati. A nek su cure popljuvale politicare, svaka im cast!
I ovi komentari da smo nikakva reprezentacija bez JJ i Marice

Zadnja izmjena: Madal, dana/u 26 jun 2021, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa svaka repka ako joj izbačiš dva glavna igrača će biti smiješna. Uvijek imaš 2-3 glavna igrača i ostali vodonoše. A naša ekipa nije samo Gajić i JJ, Babić je odlično odigrala, nije vrhunska igračica al jest dobra. I danas kad je JJ izašla ostale su povečale prednost. Mogli smo i više ali smo naletili na Francuskinje koje su najbolje na ovom EP i vjerovatno će ovo da osvoje i tu smo odlično odigrali i da je bila Marica možda bi ih i mogli iznenaditi.babino je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:33ovo sto su cure uradile sa pismom, extra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
naravno da smo nikakva repka bez JJ i marice a vi sad opet opletite koliko hocete:-)
-
- Kontakt:
Oni Warriorsi su bili nikakva ekipa bez Stepha, Klaya i Duranta 

-
- Kontakt:
Da i vidi se nigdje nase nisam vrijedjao . I dalje sam pri ovom mišljenju i necu gledati polufinala i finale. Lojo je majstor nije imao ni jednu gresku doveo nas na 5 poziciju,najveci uspjeh u kolektivnim sportovima. Rezultat iznad ocekivanja Lojo jedan od zasluzni.Ghuraba je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:16Kad kazem da si ismijavao sve njih, mislio sam na igracice i kosarku koju si igrale na pocetku prvenstva.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jun 2021, 16:37Sto lazeš, nikad nisam uopšte spominjao selektora i Raziju. Ono sto sam komentarisao bilo je da mi zenska košarka nije gledljiva i da nije nasa reprezentacija igrala nebi gledao. Nadji gdje sam nesto loše napisao za našeg selektora i igru ??
A ovaj komentar ide za one sto panetuju i misle da sve znaju na svakoj temi pljuju selektora i igrače i fudbal, košarka, tenis, rukomet.
S druge strane, ne znam da je ovdje ikad iko pljuvao i prozivao Razu. Lojo se jeste kritikovao, ali on je i imao nekih nelogicnih poteza i to je sasvim normalno.
Evo malo tvojih bisera:
bordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:45Pa ko ce gledati ovu košarku ???
Belgija medju favoritima i promase 10 zicera ispod koša i 10 tehnici gresaka. Realno smješno i nije cudo sto niko ne prati.
nemojte ga vise, he is already dead 

odpepaj mazlume
drag si i ti meni:-)
-
- Kontakt:
Pokojni Kresimir Cosic uze titulu BOSNI, vratio se sa koledza pri kraju prvenstva. I sad me tuga obuzima. Ovo ciko napis za jarana.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nevjerojatan rezultat, bravo zmajice
Sljedeći cilj Mundobakset i stvaranje nove historije
Sljedeći cilj Mundobakset i stvaranje nove historije

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...