Dolazi stoppper veoma jaaaak,pop klupaaaaplavobijeliii je napisao/la:Pop preloš. Stoper pod obavezno. A ovaj Kaljić Bog te pitao koje su to vode hahaa
Treninzi postali očajni, ovr godine cemo igrat do 60min i onda jezik objesit ko kerovi
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
-
plavobijeliii
- Kontakt:
I ja sam to cuo, zato i pitam ko je al niko nista.nuce456 je napisao/la:Dolazi stoppper veoma jaaaak,pop klupaaaaplavobijeliii je napisao/la:Pop preloš. Stoper pod obavezno. A ovaj Kaljić Bog te pitao koje su to vode hahaa
Treninzi postali očajni, ovr godine cemo igrat do 60min i onda jezik objesit ko kerovi
Navodno Adnan Mujkic iz Slobode,sto je igrao za slaven one godine kad su nam pustili ovdje,plavi onaj momak,ne znam dal tu ima istine.plavobijeliii je napisao/la:I ja sam to cuo, zato i pitam ko je al niko nista.nuce456 je napisao/la:Dolazi stoppper veoma jaaaak,pop klupaaaaplavobijeliii je napisao/la:Pop preloš. Stoper pod obavezno. A ovaj Kaljić Bog te pitao koje su to vode hahaa
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Nije valjda onaj s repićem majko draga
Sehic potpisao napokon.
S njim iz Zeljinih juniora dolazi i Hamza Kaljic, igra u vezi, zasticeno godiste
S njim iz Zeljinih juniora dolazi i Hamza Kaljic, igra u vezi, zasticeno godiste
TŽV!
Budel nam hamza morao igrati nema nas nigdjee,nadam se da to nije uslov za njegov dolazak.atomac123 je napisao/la:Sehic potpisao napokon.
Mislim da ne treba tako suditi odmah o momku,tek je dosao,treba mu dati priliku ,mozda je nova zeljina nadanuce456 je napisao/la:Budel nam hamza morao igrati nema nas nigdjee,nadam se da to nije uslov za njegov dolazak.atomac123 je napisao/la:Sehic potpisao napokon.
Sta je sa Travancicem, jel poceo trenirati? Ne provociram, pitam fino jer vidim pise se svasta o njemu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Odma naredni dan počeo trenirati poslije utakmice. Imaš galeriju slika na fb stranici kluba.harden je napisao/la:Sta je sa Travancicem, jel poceo trenirati? Ne provociram, pitam fino jer vidim pise se svasta o njemu.
Treba osvojiti ovaj turnir preko vikenda . Da anid bude najbolji igraaaaaaac,da usutka kriticareeee 
Raja mlati praznu slamu...harden je napisao/la:Sta je sa Travancicem, jel poceo trenirati? Ne provociram, pitam fino jer vidim pise se svasta o njemu.
Spinuje se za nekoga, al dzaba pricati ljudima kad portali pisu placene clanke
Istrpis Kalesića dvije sezone, njegove gluposti i njegovo meljanje lopte, i napraviš od njega kakvog takvog igrača, i on samo ode. Fino, nema šta ...
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sta ces stari, takva liga, takvi ugovori. Amaterski ugovor ne važi čim sezona završi, igrač može da ide, ništa ga ne veze za klub. Dok nismo ni blizu jaki da potpisujemo profesionalne ugovore, u ovom to rangu niko mislim ne radi.MVN1994 je napisao/la:Istrpis Kalesića dvije sezone, njegove gluposti i njegovo meljanje lopte, i napraviš od njega kakvog takvog igrača, i on samo ode. Fino, nema šta ...
Znam sve, a gdje je ta njegova zahvalnost prema klubu, a nije bilo nas, ganjao bi loptu po Miričini. Još više nije zaštićeno godište, tako da nema više sigurnih minuta...HeliosIzDomzala je napisao/la:Sta ces stari, takva liga, takvi ugovori. Amaterski ugovor ne važi čim sezona završi, igrač može da ide, ništa ga ne veze za klub. Dok nismo ni blizu jaki da potpisujemo profesionalne ugovore, u ovom to rangu niko mislim ne radi.MVN1994 je napisao/la:Istrpis Kalesića dvije sezone, njegove gluposti i njegovo meljanje lopte, i napraviš od njega kakvog takvog igrača, i on samo ode. Fino, nema šta ...
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Menadžeri su čudo. Na onu njihovu djeciju pamet, još ti menadžer pukne priču s ciljem da ga prebaci u drugu ekipu, da uzmu keša na ruke. Zato ova liga i jest pijaca. Iz kluba u klub, par hiljada na ruke i tako u krug. Ovom kalesicu je menadžer Martinovic dejan mislim.
- legenda reala
- Kontakt:
Hoće li Benjamin Šehić potpisati za vasHeliosIzDomzala je napisao/la:Menadžeri su čudo. Na onu njihovu djeciju pamet, još ti menadžer pukne priču s ciljem da ga prebaci u drugu ekipu, da uzmu keša na ruke. Zato ova liga i jest pijaca. Iz kluba u klub, par hiljada na ruke i tako u krug. Ovom kalesicu je menadžer Martinovic dejan mislim.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kako ja znam pregovara se s njim. Mislim da nama nije potreban da imamo sirok roster igrača. A što se njeg tiče, on to vaga još, mislim da još nije odlučio. Vjerujem da će na kraju kod vas ponovo zaigrati.legenda reala je napisao/la:Hoće li Benjamin Šehić potpisati za vasHeliosIzDomzala je napisao/la:Menadžeri su čudo. Na onu njihovu djeciju pamet, još ti menadžer pukne priču s ciljem da ga prebaci u drugu ekipu, da uzmu keša na ruke. Zato ova liga i jest pijaca. Iz kluba u klub, par hiljada na ruke i tako u krug. Ovom kalesicu je menadžer Martinovic dejan mislim.onaj što je bio kod nas u GZ prošlu sezonu
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i mi sad napunismo roster nekim mladićima pa vidjećemo, iako bi ja volio da se vrati može li se više dovoditi igrača, danas je zadnji dan prelaznog roka, al pošto kontam da su ovo sve igrači bez ugovora da se i dalje mogu potpisivatiHeliosIzDomzala je napisao/la:Kako ja znam pregovara se s njim. Mislim da nama nije potreban da imamo sirok roster igrača. A što se njeg tiče, on to vaga još, mislim da još nije odlučio. Vjerujem da će na kraju kod vas ponovo zaigrati.legenda reala je napisao/la:Hoće li Benjamin Šehić potpisati za vasHeliosIzDomzala je napisao/la:Menadžeri su čudo. Na onu njihovu djeciju pamet, još ti menadžer pukne priču s ciljem da ga prebaci u drugu ekipu, da uzmu keša na ruke. Zato ova liga i jest pijaca. Iz kluba u klub, par hiljada na ruke i tako u krug. Ovom kalesicu je menadžer Martinovic dejan mislim.onaj što je bio kod nas u GZ prošlu sezonu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
S igmanom Šehić dogovorio.HeliosIzDomzala je napisao/la:Kako ja znam pregovara se s njim. Mislim da nama nije potreban da imamo sirok roster igrača. A što se njeg tiče, on to vaga još, mislim da još nije odlučio. Vjerujem da će na kraju kod vas ponovo zaigrati.legenda reala je napisao/la:Hoće li Benjamin Šehić potpisati za vasHeliosIzDomzala je napisao/la:Menadžeri su čudo. Na onu njihovu djeciju pamet, još ti menadžer pukne priču s ciljem da ga prebaci u drugu ekipu, da uzmu keša na ruke. Zato ova liga i jest pijaca. Iz kluba u klub, par hiljada na ruke i tako u krug. Ovom kalesicu je menadžer Martinovic dejan mislim.onaj što je bio kod nas u GZ prošlu sezonu
Nece biti lahko s Igmanom,kao sto se ocekivalo do pre par dana,doveli su par finih igraca na kraju. Bit ce zanimljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.