Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

topnik1
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la topnik1 » 28 mar 2015, 23:00

Greivis je napisao/la:
adal je napisao/la:Cestitke na pobjedi Mesa ... fali ti 10 jedini sto imas to je Stilic
Stilic umjesto Ibisevica i to je to. :bih:
Vidim da zna da treba imati lijevog beka na terenu. Veliki napredak u odnosu na prethodnika. :bih:
Da ne pričamo o izraženim krilnim pozicijama i bez 15 dizelaša na terenu.

Zavidno fudbalsko znanje :bih:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 28 mar 2015, 23:02

Head je napisao/la:Nista novo nisam primjetio veceras. Pasivna igra, dosta nepovezana, izmjene nelogicne. Ibisevic je morao ostati igrati a Dzeko vani, kad ga je vec zvao onda je trebao ostati da odigra zbog samopouzdanja. Uvodjenje stopera je totalno glup potez, samo sam cekao da izvede Begovica a ubaci Sehica. Umjesto da ubaci Hajrovica ga malo vrati u zivot on ga drzi na klupi.
Igra nije postojala uopste, golovi dati na silu. Ekipu nije psihicki ni razdrmo, motiv nisam vidio. Ali eto da bude da nisu imali motiva zbog toga sto je Andora s druge strane. Test je protiv Austrije, pa cemo vidjeti kako ce to izgledati.
reče poznati stručnjak sa koševa kojem ibraković prodaje m..a za bubrege

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 28 mar 2015, 23:03

Zasad sve odlicno radi selektor, u Andori je bio bitan rezultat, neku impresivnu igru i nismo mogli vidjeti protiv ekipe koja se brani sa 11 igraca, a i plastika je otezavajuca okolnost.
Vec protiv Austrije ocekujem da cemo vidjeti i leprsavu igru, isto tako i takticke zamisli selektora koje protiv ovakvog vecerasnjeg protivnika nisu mogle doci do izrazaja. :bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 mar 2015, 23:03

"Sjedi mu igrac iz Bundeslige na klupi a igra ovaj iz Pribrama"
Da preduhitrim Principatusa. :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 mar 2015, 23:04

calcio je napisao/la:"Sjedi mu igrac iz Bundeslige na klupi a igra ovaj iz Pribrama"
Da preduhitrim Principatusa. :lol:
:mrgreen:
1946

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 mar 2015, 23:05

Head je napisao/la: Uvodjenje stopera je totalno glup potez, samo sam cekao da izvede Begovica a ubaci Sehica.
tu bi ti bio kraj ja mislim. :kafa:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2015, 23:06

ZZtop10 je napisao/la:
Head je napisao/la: Uvodjenje stopera je totalno glup potez, samo sam cekao da izvede Begovica a ubaci Sehica.
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 28 mar 2015, 23:10

Bazdarevic ima bolji ucinak, u jednoj utakmici skupio je 3 poena, toliko susic nije mogao ni za cetiri utakmice koliko ih je usrao prije nego sto je nabijen nogom u guzicu. Steta samo sto je ukenjao do te mjere da Bazdarevic njegovo devastiranje ne moze sanirati taman da dobije sve preostale utakmice.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 mar 2015, 23:11

Virtu4l je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
Ja mislim da bi Hadzibegic to bolje odradio :urnebes:

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 28 mar 2015, 23:14

Nista on novo u ovoj utakmici nije uradio igra nikakva

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 28 mar 2015, 23:15

Kako nema nikakvih pomaka, pa čovjek ubacio lijevog beka, a Lulić odmah 3 asistencije...toliko nije imao u zadnje tri godine kod anamoonog papka koji nas je vodio :beba: :beba: :beba:

Bravo Meša ljudino :bih: :bih: :bih:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 28 mar 2015, 23:16

Ne moze se dati neka ocjena zbog kvalitete protivnika koji nije imao nikakvih ambicija u napadu. Jedine nove stvari sto sam primjetio veceras su dijagonale sa bekova na krila, i to veoma tacni pasovi zadnje linije. Vidjecemo kako ce izgledati igra protiv Austrije, stvorit ce se realnija slika igre pod palicom novog selektora.
:bih:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 mar 2015, 23:16

struja je napisao/la:
Head je napisao/la:Nista novo nisam primjetio veceras. Pasivna igra, dosta nepovezana, izmjene nelogicne. Ibisevic je morao ostati igrati a Dzeko vani, kad ga je vec zvao onda je trebao ostati da odigra zbog samopouzdanja. Uvodjenje stopera je totalno glup potez, samo sam cekao da izvede Begovica a ubaci Sehica. Umjesto da ubaci Hajrovica ga malo vrati u zivot on ga drzi na klupi.
Igra nije postojala uopste, golovi dati na silu. Ekipu nije psihicki ni razdrmo, motiv nisam vidio. Ali eto da bude da nisu imali motiva zbog toga sto je Andora s druge strane. Test je protiv Austrije, pa cemo vidjeti kako ce to izgledati.
reče poznati stručnjak sa koševa kojem ibraković prodaje m..a za bubrege
Pa jel čovjek ne smije napisati svoje mišljenje. :roll: :roll:

Očekivao sam bolju igru s obzirom na snagu protivnika, zašto je nije bilo :think:
Nije ova tekma nikakvo mjerilo, idemo dalje skupljati bodove.

Višća opravdao povjerenje.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 mar 2015, 23:16

shminka je napisao/la:Kako nema nikakvih pomaka, pa čovjek ubacio lijevog beka, a Lulić odmah 3 asistencije...toliko nije imao u zadnje tri godine kod anamoonog papka koji nas je vodio :beba: :beba: :beba:

Bravo Meša ljudino :bih: :bih: :bih:
Puno je lakse igrati kad ne moras sam da pokrivas kompletnu stranu. :bih:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 28 mar 2015, 23:17

Virtu4l je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
sad on sam sebe za guzicu ujeda

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 mar 2015, 23:17

Opet oni spominju Sarajevo i Hadzibegica... :facepalm:
Sramotna igra, ovo ako vas raduje onda vas molim da se ne kacite na moje postove i ne citirate me. Imate opciju da ne citate moje postove i budite operisani od toga. Onaj gore Ibrakovica spominje, kakve to veze ima. :facepalm: :roll:

Igra je za qurac, umjesto da u prvoj utakmici prikupi simpatije javnosti, pokaze nesto novo on nama ponudi ovu mucnu igru, na trenutke je bilo dosadno, cak negledljivo. S ovom igrom sam pesimist pred Austriju.
1946

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 28 mar 2015, 23:18

+1

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 mar 2015, 23:20

svidja mi se kako je Mesa poceo... taktika,spremanje za utakmicu,sve je za 10. e sad ndora nije neko mjerilo,to je cinjenica,vidjet cemo protiv Austrije gdje smo. Tu utakmicu trebamo shvatiti krajnje ozbiljno,jer ako ostanemo neporazeno atmosfera u ekipi ce ostati dobra,i protiv Izraela se mozemo na miru spremati,bez nervoze! neki igraci kao sto su Hadzic,Susic,Vrsajevic,Hajrovic-koji su kod Safeta vedrili i oblacili su zasluzeno na klupi,a igraci poput Zukanovica i Visce,su u igri,sto se pokazalo vise nego ispravnim!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 mar 2015, 23:22

Do juna ako se ne podigne forma tj. da se nametnu u klubu i pocnu igrati ... badava sve sto Mesa zamisli. Ova tri boda su bitna, ali za Izrael i dalje treba ozbiljna igra i snaga. Ne bi bilo lose do tada jos igraca dovesti.

Vidjet cemo sad protiv Austrije cime raspolazemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 28 mar 2015, 23:24

Head je napisao/la:Opet oni spominju Sarajevo i Hadzibegica... :facepalm:
Sramotna igra, ovo ako vas raduje onda vas molim da se ne kacite na moje postove i ne citirate me. Imate opciju da ne citate moje postove i budite operisani od toga. Onaj gore Ibrakovica spominje, kakve to veze ima. :facepalm: :roll:

Igra je za qurac, umjesto da u prvoj utakmici prikupi simpatije javnosti, pokaze nesto novo on nama ponudi ovu mucnu igru, na trenutke je bilo dosadno, cak negledljivo. S ovom igrom sam pesimist pred Austriju.
Vjerovatno nisi vidio da su igrali čitavo vrijeme bunker,ćorav si kod očiju zato sam ti ibrakovića i spomenuo,pun si kompleksa idi liječi se il lavor na glavu pa na spavanje

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.