FK Slavija

amar009
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la amar009 » 30 nov 2015, 22:30

sada bilo duplo vise CL nego sokolova... najjace navijanje-vise slova nego sokolova...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 30 nov 2015, 22:45

amar009 je napisao/la:sada bilo duplo vise CL nego sokolova... najjace navijanje-vise slova nego sokolova...
Ako ćemo realno ni VI niste neka ozbiljna navijačka grupa.. Čast vama,ali kod vas i žene i djeca :mrgreen: rodo moj nitko vas ne doživljava,zato nikad i nećete imati problema... :cool:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 01 dec 2015, 01:39

FanVitez je napisao/la:
amar009 je napisao/la:sada bilo duplo vise CL nego sokolova... najjace navijanje-vise slova nego sokolova...
Ako ćemo realno ni VI niste neka ozbiljna navijačka grupa.. Čast vama,ali kod vas i žene i djeca :mrgreen: rodo moj nitko vas ne doživljava,zato nikad i nećete imati problema... :cool:

A sta je to zbiljna navijacka grupa .Kako bi se to definisalo I objasnilo.Ja koliko shvatam to bi bila ona grupa koja urla, skandira nacionalisticke stvari I jednostavno vrijedja druge a ujedno spremna da prebije ili cak ubije protivnicke suportere ili jednostavno ljudi koji utakmice koriste da bi ispolijili neke svoje kriminalne nagone .Ako ljudi dodju doa podrzavaju svoj klub I to rade dostojanstveno I na lijep nacin ne vrijedjajuci nikoga to po nekima tamo je neozbiljno .Trebate utakmice I navijanje da pretvorite u nesto lijepo I da covjek dodje da se opusti I odmori .Vidite kakva vam je posjeta I nemojte se pitat zasto .Ljudi nece da vode zene I djecu na utakmice I da gledaju izgrede I criminal gledajuci glavi mjesta.To je tako kako je ne zelim da vrijedjam nikoga samo govorim istinu .

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 dec 2015, 06:20

kakanjac62 je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

A sta je to zbiljna navijacka grupa .Kako bi se to definisalo I objasnilo.Ja koliko shvatam to bi bila ona grupa koja urla, skandira nacionalisticke stvari I jednostavno vrijedja druge a ujedno spremna da prebije ili cak ubije protivnicke suportere ili jednostavno ljudi koji utakmice koriste da bi ispolijili neke svoje kriminalne nagone .Ako ljudi dodju doa podrzavaju svoj klub I to rade dostojanstveno I na lijep nacin ne vrijedjajuci nikoga to po nekima tamo je neozbiljno .Trebate utakmice I navijanje da pretvorite u nesto lijepo I da covjek dodje da se opusti I odmori .Vidite kakva vam je posjeta I nemojte se pitat zasto .Ljudi nece da vode zene I djecu na utakmice I da gledaju izgrede I criminal gledajuci glavi mjesta.To je tako kako je ne zelim da vrijedjam nikoga samo govorim istinu .
Nisam ja nista lose mislio,samo sam istinu rekao.jer je ovaj vas pravio usporedbu između vas i tzv.sokolova.. Nije svaka ozbiljna navijačka grupa nacionalistički orijentirana,niti pravi sranja.. :mrgreen:

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Slavija

Post Postao/la Addict » 01 dec 2015, 11:47

FanVitez je napisao/la:
FanVitez je napisao/la: Ako ćemo realno ni VI niste neka ozbiljna navijačka grupa.. Čast vama,ali kod vas i žene i djeca :mrgreen: rodo moj nitko vas ne doživljava,zato nikad i nećete imati problema... :cool:

Nisam ja nista lose mislio,samo sam istinu rekao.jer je ovaj vas pravio usporedbu između vas i tzv.sokolova.. Nije svaka ozbiljna navijačka grupa nacionalistički orijentirana,niti pravi sranja.. :mrgreen:
De navedi jednu koja je 'ozbiljna' a nije to ostalo

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 01 dec 2015, 13:35

Idemo na svako gostovanje, nikoga ne vrijeđamo, vodimo žene i djecu sa sobom, navijamo kako znamo i umijemo, možda jesmo neozbiljni za vas, ali smo zato najbolji i najozbiljniji navijači u BiH za mnoge druge :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :salut:
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 13:37

FKMLADOSTDK je napisao/la:Idemo na svako gostovanje, nikoga ne vrijeđamo, vodimo žene i djecu sa sobom, navijamo kako znamo i umijemo, možda jesmo neozbiljni za vas, ali smo zato najbolji i najozbiljniji navijači u BiH za mnoge druge :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :salut:
Trebao si rečenicu završiti nakon "navijamo kako znamo i umijemo"... Ovo posle je nonsens teški.
Samo Saraj'vo.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 01 dec 2015, 15:55

PitarBordo je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Idemo na svako gostovanje, nikoga ne vrijeđamo, vodimo žene i djecu sa sobom, navijamo kako znamo i umijemo, možda jesmo neozbiljni za vas, ali smo zato najbolji i najozbiljniji navijači u BiH za mnoge druge :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :salut:
Trebao si rečenicu završiti nakon "navijamo kako znamo i umijemo"... Ovo posle je nonsens teški.

Pa sto niko ne objasni sta su to pravi navijaci I sta je to ozbiljna grupa koji su to uslovi da se postane ozbiljna grupa navijaca .Koliko znam igraci Mladosti vole svoje navijace I igraju za njih .Valjda je to dovoljan dokaz ko vise pomaze timu I bodri ga I za koga igraci igraju I postuju ih. Trebali bi da pale stadione I unistavaju stolice da se tuku sa policijom da prebijaju I sakate gostujuce navijace I da psuju mater svima ostalima pa da bi postali ozbiljni navijaci I kako kazete ozbiljna grupa.U pravu je covjek kad je rekao da su najbolji navijaci.Oni su navijaci a ne banda I huligani oni navijaju.A navijaci Mladosti nastavite tako I nemojte nikad da se uozbiljite I da pocnete da ispunjavate uslove koji bih vas cinili ozbiljnom grupom navijaca Gledajte utakmice I uzivajte u fudbalu bodreci svoj klub .Bice vam zivot laksi I bezbrizniji nego nekih koji dokazuju da su PRAVI .Ne znam stvarno sta su pravi a sta nepravi ali Who cares . :wave:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:58

Pa sto niko ne objasni sta su to pravi navijaci I sta je to ozbiljna grupa koji su to uslovi da se postane ozbiljna grupa navijaca .Koliko znam igraci Mladosti vole svoje navijace I igraju za njih .Valjda je to dovoljan dokaz ko vise pomaze timu I bodri ga I za koga igraci igraju I postuju ih. Trebali bi da pale stadione I unistavaju stolice da se tuku sa policijom da prebijaju I sakate gostujuce navijace I da psuju mater svima ostalima pa da bi postali ozbiljni navijaci I kako kazete ozbiljna grupa.U pravu je covjek kad je rekao da su najbolji navijaci.Oni su navijaci a ne banda I huligani oni navijaju.A navijaci Mladosti nastavite tako I nemojte nikad da se uozbiljite I da pocnete da ispunjavate uslove koji bih vas cinili ozbiljnom grupom navijaca Gledajte utakmice I uzivajte u fudbalu bodreci svoj klub .Bice vam zivot laksi I bezbrizniji nego nekih koji dokazuju da su PRAVI .Ne znam stvarno sta su pravi a sta nepravi ali Who cares . :wave:
Mrsko mi čitati ovaj tvoj post, vidim nešto vjerovatno pokušavaš da mi objasniš šta već... Samo sam se osvrnuo na ovo "najbolji" i "najozbiljiniji" navijači pa onda "za mnoge druge"... Em je semantički neispravno, em što bi rekao profesor Miljenko Popović, bog za elektrotehniku i kompjutere: "To bi bilo malo neskromno".
Samo Saraj'vo.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 01 dec 2015, 20:58

Upravu si, nepravilno je napisano, pa je zbog toga dobilo drugi smisao od onoga što sam htio reći. Komentar sam dodavao sa mobitela. Uglavnom, nije mi cilj bio reći, kako si ti shvatio, da smo mi bolji od drugih navijača (daleko od toga), nego kako imamo veliku podršku i razumijevanje od drugih ljudi koji nisu u CL, što nam je normalno, drago ćuti jer nam je to dokaz da ispravno radimo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 dec 2015, 21:40

Papy reaguj ode ti tema u qrac krasni sa ovom nasom tifo scenom
P.S. nisi mi odg.na pitanja
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 dec 2015, 00:28

esprit24 je napisao/la:Papy reaguj ode ti tema u qrac krasni sa ovom nasom tifo scenom
P.S. nisi mi odg.na pitanja
Ima admin nek reaguje, nije moja tema. :mrgreen:
A nisam ih vidio, vidiš da se svašta ispisalo. :D

Tu je Šavija. Istekla mu je suspenzija svakako, a i kada je bio suspendovan bio je tu stalno. Nije bilo precizno definisano šta zapravo znači ta suspenzija, pa je praktično mogao raditi šta je htio. Cirkus.

2.Jbg, ima svega. Nije moje sad da pričam o tome.
3. Ima izolovanih slučajeva. Recimo veliki broj povratnika je sada u Gornjem Kotorcu, pa ima tu i pitara i manijaka. Al' to je sve mali broj. Mada generalno, uvijek imaš onih koji prođu u duksericama ili majicama Sarajeva ili Želje, al to su naši likovi odavde, i ne idu na utakmice dole, već im je ili neko dao, il su trenirali dole.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 dec 2015, 00:41

Imal neko da fali u Slaviji za Subotnju utakmicu ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 dec 2015, 00:48

fukara87 je napisao/la:Imal neko da fali u Slaviji za Subotnju utakmicu ?
Najvjerovatnije da ne fali. Jedino još uvijek nisu sto odsto spremni Zeba i Arsenijević, ali će vjerovatno igrati.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 dec 2015, 18:04

Mače slomio dva prsta, pa će na gol vjerovatno Kubura. Iako je rezevrni golman, Kubura je u svakoj utakmici koju je do sada branio pružao odlične partije, pa želimo da tako bude i sada.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 dec 2015, 18:06

Pappy je napisao/la:Mače slomio dva prsta, pa će na gol vjerovatno Kubura. Iako je rezevrni golman, Kubura je u svakoj utakmici koju je do sada branio pružao odlične partije, pa želimo da tako bude i sada.
Otkidaj bod pappy kako god znas i umjes gore :mrgreen:
NK Široki Brijeg

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2015, 15:26

zeza je napisao/la:Vojvoda je Slobodin covjek,srcem i dusom.Nema teorije da sjebe Slobodu i mirno pije kafu na stupinama.A i da hoce mnogooo smo jaci.Pozzz Papi
Haha, isto tako kad je vodio Radnički pa izjavljivao "prazna ne puca"... Sjećam se kad je govorio kako pred taj vaš "lokalni" derbi mu nisu smjele fukare prići u Pink Panteru... Pusti se dezinformacija, taj je guzicom zatovrio više vrata nego Lisa Ann u Vatikanu.
Vojo je naš i ostaće naš.Mi ne odbacujemo ljude kao što vi činite.
Vaš Ješić obzirom na broj klubova koje je trenirao ,on je taj koji "opankom zatvara vrata".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2015, 15:31

Evolve je napisao/la:
NE SANJAJ. ZABAVITE SE VI SA KOALICIONIM PARTNEROM PITAMA ,TO VAM JE NAJVAŽNIJE.
Ja volim FK Tuzla City

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 dec 2015, 15:34

:rol:
Ogromnim ih fontom, sloboda72!
1946

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 dec 2015, 15:36

sloboda72 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
NE SANJAJ. ZABAVITE SE VI SA KOALICIONIM PARTNEROM PITAMA ,TO VAM JE NAJVAŽNIJE.
Dobro bola,nemoras se derat na mene :lol:
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []