FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2015, 14:48

simon je napisao/la:....., prosuli ste 101 laz ovde i nije vas stid da i dalje pisete od Tan nece doci, Dino uzeo 4 miliona sebi i neko treba da vas shvati ozbiljno.
Kad se sjetim price iz tamo neke 2012. godine o nekom snimku.... Pa da imaju taj snimak odnijeli bi ga nadleznim institucijama davno, kao sto su nosili revizorske izvjestaje.

@Neandertalac nisi interesantan sekunde, furas pricu bez argumenata... @mulalic se povukao haj i ti lagano :wave: :wave:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 jun 2015, 15:06

Gdje je onaj mejtas?! E,pa ljudi iskreno da vam kazem ja od tog kompleksasa nevidjenog (i nick mu to sugerise)enterokolitis fasujem,tacnije od nacina njegovog razmisljanja..Tacno bih rizikovao opet da cijeli dan presjedim na wc solji ali ga nesto nema evo haman mjesec dana..Da se nije rokno,gluho bilo..hahaha
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 jun 2015, 15:12

Tu je on ali sa novim nickom, kao i onaj western.

Postano kroz sportsport.ba forum app.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 jun 2015, 15:27

MCMXLVI je napisao/la:Tu je on ali sa novim nickom, kao i onaj western.

Postano kroz sportsport.ba forum app.
Bit' ce da je to..Ma, koma brate.. :beba: :beba: :beba:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 20 jun 2015, 16:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa sto ste pustili Bilbiju i moze li on lijevo ili desno igrati malo po strani
Bilbija je najbolji kao drugi napadac ili kao poluspic barem kada se gleda njegov ucinak u Sarajevu... Sto smo ga pustil, pa vjerovatno da bi se doveo neko bolji :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 16:40

Kako ste danas strumfovi,jel' prpa :beba:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jun 2015, 23:22

Moj hilmo ti mene prozivas..

Uvijek ista prica oko sudjenja, ovdje ko god osvoji bice ta prica ocito. Realno, Sarajevo jeste najvise ulozilo i s' te strane sve zasluzeno, ali ce se mnogi sloziti kako nije to bila igra kako ste ocekivali. Iako navijam za Zelju, nije mi nikad bilo strano otici i podrzati Sarajevo protiv Sirokog recimo. Isto tako znam dosta raje koji navijaju za Sarajevo, idu na Kosevo redovno, ali im nije strano pogledati Zelju na Grbavici. Nece ljudi iz principa da prihvate papanluk, ne vole svoje tako sto ce mrziti komsijino. Jesam li zbog toga manje "ultra" ili zbog toga manje volim Zelju? Ne vjerujem, jedino sto volim ovaj grad i ono sto predstavlja... ili nazalost sto ja mislim da predstavlja, a predstavljao je...
Polako ljudi, ovo je Sarajevo, nije Beograd i nemojte da postane.

Svako dobro.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2015, 23:31

storm_raider je napisao/la:Moj hilmo ti mene prozivas..

Uvijek ista prica oko sudjenja, ovdje ko god osvoji bice ta prica ocito. Realno, Sarajevo jeste najvise ulozilo i s' te strane sve zasluzeno, ali ce se mnogi sloziti kako nije to bila igra kako ste ocekivali. Iako navijam za Zelju, nije mi nikad bilo strano otici i podrzati Sarajevo protiv Sirokog recimo. Jesam li zbog toga manje "ultra" ili zbog toga manje volim Zelju? Ne vjerujem, jedino sto volim ovaj grad i ono sto predstavlja... ili nazalost sto ja mislim da predstavlja, a predstavljao je...

Svako dobro.
Prozivao sam te i uvijek ću prozivati i tebe i sve ostale kad vrijeđate, bez obzira da li se radi o normalnom navijaču (forumašu) ili trolu. Uvijek se argumentovano može diskutovati, a onaj ko ne prihvata argumente do njega je.
Zezancija i dobra rasprava DA brijeđanje NE

Ja sad i uvijek pozivam one koji imaju dokaz da je ijedna utakmica u PL namješena nek prijave da tome stanemo u kraj, a ne ovdje razvlačiti priče...
Svako dobro također.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jun 2015, 23:35

hilmo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Moj hilmo ti mene prozivas..

Uvijek ista prica oko sudjenja, ovdje ko god osvoji bice ta prica ocito. Realno, Sarajevo jeste najvise ulozilo i s' te strane sve zasluzeno, ali ce se mnogi sloziti kako nije to bila igra kako ste ocekivali. Iako navijam za Zelju, nije mi nikad bilo strano otici i podrzati Sarajevo protiv Sirokog recimo. Jesam li zbog toga manje "ultra" ili zbog toga manje volim Zelju? Ne vjerujem, jedino sto volim ovaj grad i ono sto predstavlja... ili nazalost sto ja mislim da predstavlja, a predstavljao je...

Svako dobro.
Prozivao sam te i uvijek ću prozivati i tebe i sve ostale kad vrijeđate, bez obzira da li se radi o normalnom navijaču (forumašu) ili trolu. Uvijek se argumentovano može diskutovati, a onaj ko ne prihvata argumente do njega je.
Zezancija i dobra rasprava DA brijeđanje NE

Ja sad i uvijek pozivam one koji imaju dokaz da je ijedna utakmica u PL namješena nek prijave da tome stanemo u kraj, a ne ovdje razvlačiti priče...
Svako dobro također.
Radije me zaobidji, ne znas kakve su poruke privatno stizale. Vec sam ti se prije par mjeseci obratio, odgovorio nisi. Da ne spominjem da sam razocaran bio tvojom reakcijom, pogotovo jer si moje postovanje do tada imao. Takodjer, nikada ovdje nisam napisao post da nekoga uvrijedim. Niti sam ikome ko je argumentovano rijeci napisao. Da sam vrijedjao laz je. Moralnu vertikalu slobodno nekome drugom izigravaj.

Sto se tice dokaza za namjestanje utakmica toga nema, osim vjerovatno: moja rijec protiv tvoje rijeci. Tako je u 99% situacija, ne samo kod nas, vec i u cijelom svijetu. Ipak, evidentno je da je liga kvalitetnija mnogo u tom segmentu nego prije nekih 10tak godina. Vjerujem da ce borba za opstanak sljedece sezone biti uzbudljivija nego za tron.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 jun 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2015, 23:38

Znaš li kome se govori: "Uz nogu.."?

Oploditelj
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 23:39

hilmo je napisao/la:Znaš li kome se govori: "Uz nogu.."?

zaboravio je vrlo brzo ..sad naka finoca :roll: :roll:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jun 2015, 23:41

Kao sto rekoh: "moralnu vertikalu nekome drugom izigravaj". Znam itekako, istom onome koji "laje" na privatnim porukama. Tebi? Nikada i ti to veoma dobro znas.

Kao sto i dobro znas da sam uvijek uz Sarajevo, osim kada igrate protiv nas. Moze ti @sekac potvrditi.
Ne bih volio da ovo postane Beograd i plasim se ove neke nove "furke" ovih klinaca, slozit ces se vjerovatno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2015, 23:48

storm_raider je napisao/la:Kao sto rekoh: "moralnu vertikalu nekome drugom izigravaj". Znam itekako, istom onome koji "laje" na privatnim porukama. Tebi? Nikada i ti to veoma dobro znas.

Kao sto i dobro znas da sam uvijek uz Sarajevo, osim kada igrate protiv nas. Moze ti @sekac potvrditi.
Ne bih volio da ovo postane Beograd i plasim se ove neke nove "furke" ovih klinaca, slozit ces se vjerovatno.
Kada onom koji "laje" odgovoriš "lajanjem" postaneš kao i on.
Znam da smo uvijek imali korektne komunikacije, do trenutka kad sam ja možda malo grubo reagovao, ali to je samo zato što si se upuštao u avanture vrijeđanja.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jun 2015, 23:54

hilmo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Kao sto rekoh: "moralnu vertikalu nekome drugom izigravaj". Znam itekako, istom onome koji "laje" na privatnim porukama. Tebi? Nikada i ti to veoma dobro znas.

Kada onom koji "laje" odgovoriš "lajanjem" postaneš kao i on.
Znam da smo uvijek imali korektne komunikacije, do trenutka kad sam ja možda malo grubo reagovao, ali to je samo zato što si se upuštao u avanture vrijeđanja.
Zato postoji administracija i moderacija. Nikada ne bih izigravao istu, kao sto si ti uradio, pogotovo ne znajuci pozadinu cijele price. Pogotovo ne bih sudio.

Eto, cestitao sam prvi (ili drugi - svejedno) titulu i bilo je komentara da ne volim Sarajevo. Kako mogu da ne volim nesto za sto su dijelovi moje porodice krvarili 4 godine? Da ne spominjem da se jezim od tih idiotluka kao sto su "mrtvacnica" i "groblje".

Hajde, nisam ja bitan, niti si ti bitan. Dovoljno mi godina imamo da znamo sta mislimo i ja ti ne zamjeram, znajuci koje su tvoje namjere, ali meni je zbog ove omladine najvise. I kod nas i kod vas... Slozit ces se, bili smo tih godina, nije to tako bilo. Zelim ti lijep Ramazan, u miru dolazim. :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 00:13

Ma ne mora biti ljubav izmedju nas ali ne moraju ni pogrdni nazivi kao od ovih tvojih-bagrcavi, rodom s ... itd. Dovoljni su ovi standardni nazivi, ziv bio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2015, 00:55

Iznenadio sam se u zadnje vrijeme kad sam vidio dosta normalne postove od ovog storma. Kad sam tek dosao na forum bio je u onom fazonu "uz nogu" i mislio sam koja seljacina. Vidim da sam mozda pogrijesio, jednom sam te mozda i uvrijedio u nekoj raspravi koliko se sjecam pa ti se ovim putem izvinjavam.
Bahati, bahati Željkan!
1946

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 23:22

DaBogda dobili Izraelce. Amin

Hajmo Makabi. Amin
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 22 jun 2015, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jun 2015, 23:29

samogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
Što? Da vas osvetimo :D

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 jun 2015, 23:30

upo ti hamin :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jun 2015, 23:31

e jesi brutalan, bez golmana i odbrane, pa izvjesno je 5-6 komada :sick:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Arma00, Bejker, bvsic, Hamagara, Lik, mnon46, pitar9876, Rahma, Vanja8 i 49 gostiju.