hilmo je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Kao sto rekoh: "moralnu vertikalu nekome drugom izigravaj". Znam itekako, istom onome koji "laje" na privatnim porukama. Tebi? Nikada i ti to veoma dobro znas.
Kao sto i dobro znas da sam uvijek uz Sarajevo, osim kada igrate protiv nas. Moze ti @sekac potvrditi.
Ne bih volio da ovo postane Beograd i plasim se ove neke nove "furke" ovih klinaca, slozit ces se vjerovatno.
Kada onom koji "laje" odgovoriš "lajanjem" postaneš kao i on.
Znam da smo uvijek imali korektne komunikacije, do trenutka kad sam ja možda malo grubo reagovao, ali to je samo zato što si se upuštao u avanture vrijeđanja.
Zato postoji administracija i moderacija. Nikada ne bih izigravao istu, kao sto si ti uradio, pogotovo ne znajuci pozadinu cijele price. Pogotovo ne bih sudio.
Eto, cestitao sam prvi (ili drugi - svejedno) titulu i bilo je komentara da ne volim Sarajevo. Kako mogu da ne volim nesto za sto su dijelovi moje porodice krvarili 4 godine? Da ne spominjem da se jezim od tih idiotluka kao sto su "mrtvacnica" i "groblje".
Hajde, nisam ja bitan, niti si ti bitan. Dovoljno mi godina imamo da znamo sta mislimo i ja ti ne zamjeram, znajuci koje su tvoje namjere, ali meni je zbog ove omladine najvise. I kod nas i kod vas... Slozit ces se, bili smo tih godina, nije to tako bilo. Zelim ti lijep Ramazan, u miru dolazim.

Sport je lijek za tijelo i duh.