Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Eno daily star objavio ponovo da je unitedova ponuda za nicolas gaitana od 23-25mil odbijena pa da ce sada u junu ponuditi 36mil, koji put vec? 

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Uvijek me ove gluposti oko Gaitana slatko nasmiju. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Jeli ovaj wijinaldum igrao zajedno s onom nesrecom depay?Jesu li zajedno napustili PSV prosle god?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
jeste.edoroki je napisao/la:Jeli ovaj wijinaldum igrao zajedno s onom nesrecom depay?Jesu li zajedno napustili PSV prosle god?
Pa kud njega jarane nekupismo,nego onu prevaru...
Ne kontam zašto ne zaganjamo Van der Wiela, vidim ugovor mu ističe, džabe može doći.
Sent via Tapatalk
Sent via Tapatalk
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne istice mu tek onako ugovor,on je taraba teska
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
U momentu kada Jozo i zvanicno preuzima kormilo, jasno je da ce se iskristalizirati odredjeni profili igraca, koji pasu filozofiji pomenutog.
Na prvom mjestu klasicni stoper/razbijac, sa kvalietnom postavkom, a ne neki hibridi (svaka cast Blindu) koje karakterise kvalitetna pas igra ali i lose pozicioniranje te skok igra.
Veza ima svojih trkaca, samo je pitanje da li su po Jozinoj volji, tak da je ocekivati barem jedno pojacanje, pogotov sto ce trebati prijeko potrebna zamjena za lidera Carricka.
Jos na kraju eventualno iskusan napadac i onda laganica izboriti top 3 a nakon toga napad na sve moguce titule.
Na prvom mjestu klasicni stoper/razbijac, sa kvalietnom postavkom, a ne neki hibridi (svaka cast Blindu) koje karakterise kvalitetna pas igra ali i lose pozicioniranje te skok igra.
Veza ima svojih trkaca, samo je pitanje da li su po Jozinoj volji, tak da je ocekivati barem jedno pojacanje, pogotov sto ce trebati prijeko potrebna zamjena za lidera Carricka.
Jos na kraju eventualno iskusan napadac i onda laganica izboriti top 3 a nakon toga napad na sve moguce titule.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Asteriks je napisao/la:U momentu kada Jozo i zvanicno preuzima kormilo, jasno je da ce se iskristalizirati odredjeni profili igraca, koji pasu filozofiji pomenutog.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Joj poceli su sa Benzemom ,Boze.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mohamed Bouhafsi ✔ @mohamedbouhafsi
José Mourinho has already contacted multiple players to ask them to follow him to Manchester United.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Daj nek se dovede Benzema i Gaitan da ne gledam svake godine da se povezuju sa Unitedom...

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Neće vas vise sa gaitanom otišao u at. MadridGiggs11 je napisao/la:Daj nek se dovede Benzema i Gaitan da ne gledam svake godine da se povezuju sa Unitedom...![]()

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Hvala dragom bogu pa nije kod nas.JoseeMourinho je napisao/la:Neće vas vise sa gaitanom otišao u at. MadridGiggs11 je napisao/la:Daj nek se dovede Benzema i Gaitan da ne gledam svake godine da se povezuju sa Unitedom...![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sta fali Benzemi, strasan napadac.
Pa jest al nema nista od toga valjda je jasno.
Nego samo se nadam da Mou nece dovest ovog Panja Stonesa
Nego samo se nadam da Mou nece dovest ovog Panja Stonesa
Zeljeznicar! 1921 !
Nisam za Benzemu. Ne znam, jednostavno mi nije igrač za nas. Ibru dovesti i ostaviti prostora za Rashu a umjesto Benzeme neko brzo i prodorno desno krilo koji može igrati i polušpica ili inside forwarda.
Nadam se da ćemo zadržati Carricka. LvG je doveo Bastiana kako bi ovaj zamijenio Carru - kao iskusniji igrač s autoritetom i dimenzijom sprovođenja plana. Sad kad pogledam, nama Bastian zapravo nije ni trebao i prije bih Bastiana pustio nego doktora. S Cameronom što prije potpisati novi ugovor i vratiti Evru - nama ova ljudina jednostavno treba u ekipi, zanemarite njegove godine (i Ibra ima 34 pa ga svi priželjkujemo).
Lujo nek sa sobom povede i Roja.
Nadam se da ćemo zadržati Carricka. LvG je doveo Bastiana kako bi ovaj zamijenio Carru - kao iskusniji igrač s autoritetom i dimenzijom sprovođenja plana. Sad kad pogledam, nama Bastian zapravo nije ni trebao i prije bih Bastiana pustio nego doktora. S Cameronom što prije potpisati novi ugovor i vratiti Evru - nama ova ljudina jednostavno treba u ekipi, zanemarite njegove godine (i Ibra ima 34 pa ga svi priželjkujemo).
Benzema je igracina.
U onakom klubu nekih 7 sezona biti kljucni napadac nije mala stvar.
Na prvi pogled lezeran, vuce se po terenu u nekim situacijama, ali veliki znalac, majstor svoje vrste, jednostavno kompletan spic.
U onakom klubu nekih 7 sezona biti kljucni napadac nije mala stvar.
Na prvi pogled lezeran, vuce se po terenu u nekim situacijama, ali veliki znalac, majstor svoje vrste, jednostavno kompletan spic.
Septerra je napisao/la:Nisam za Benzemu. Ne znam, jednostavno mi nije igrač za nas. Ibru dovesti i ostaviti prostora za Rashu a umjesto Benzeme neko brzo i prodorno desno krilo koji može igrati i polušpica ili inside forwarda.
benzema kad bi dosao prekucao bi ligu bilo koju on je klasa nevidjena to je svima jasno higuain se nije vidio u realu ode u napoli lik prekuco ligu u 20 a mou ce skresat ekipu da se sjebes

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Necu Benzemu, ma dosta boljeg izbora ako se bude trazio centralni napadac.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.