solidna partija nasih dosad
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ima li nas budnih?
Bucksi napravili seriju 17-0
, stvarno neznam koji je **** nasima na ovim gostovanjima isto koda im se neigra odbrana nego onako eto igraju iz zajebancije pa sta bude
Izgleda da ovoj ekipi vise nema pomoci. Ja necu vise gledati samo se bezveze nerviram.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
realno i ovi Bucksi su jedno vrijeme pogadjali sve zivo u pm, valjda nemogu ovako nastaviti
ja imam samo dvije gadne rijeci da kazem:
mike brown
mike brown
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
+8 za Buckse nakon prvog poluvremena. Ja odoh spavati jer stvarno vise nemam zivaca i snage njih gledati.
Neko ce morati biti zrtva pritiska medija i navijaca, ali nazalost mislim da ce biti to Brown koji je najmanje kriv za ovu situaciju.
Neko ce morati biti zrtva pritiska medija i navijaca, ali nazalost mislim da ce biti to Brown koji je najmanje kriv za ovu situaciju.
kriva je **** nonsalantnost/zbunjenost ili sta vec u pojedinim trenutcima, **** Bucksi i nekakvi Dunleavy-i i Ilyasove nam prave seriju 17-0 fuj, i kao sto rekoh nemogu ni i ovi sutirati ovako stalno, maloprije im je sve ulazilo redom
- Kobe Bryant
- Kontakt:
slabo, slabo , takva smusenost u napadu pa to je nevjerovatno
, uopste nekoristimo potencijale najboljih igraca
A odbrana kriza , pa dobro kada nam Miami pravi seriju , ali ove je zalosno
gledao sam na SK , stvarno losi komentatori kao i uvjek
A odbrana kriza , pa dobro kada nam Miami pravi seriju , ali ove je zalosno
gledao sam na SK , stvarno losi komentatori kao i uvjek
Nista novo na zapadu. Porazi su vec postali navika i ako izborimo PO trebamo se udarati nogom u gu.zicu.
Bucksi su sinoc igrali bez Jacksona i Boguta i opet dosli do jedne ubjedljive i lagane pobjede.
Ovo se dalo naslutiti na pocetku sezone no sta je tu je. Misljenja sam da se odmah odredjeni potezi moraju povuci jer nakon All-Star utakmice mozda bude kasno.
Veceras ce nas Minnesota nakantati, pa mozda gospoda iz FO skonta da imaju mozak koji funkcionise.
Bucksi su sinoc igrali bez Jacksona i Boguta i opet dosli do jedne ubjedljive i lagane pobjede.
Ovo se dalo naslutiti na pocetku sezone no sta je tu je. Misljenja sam da se odmah odredjeni potezi moraju povuci jer nakon All-Star utakmice mozda bude kasno.
Veceras ce nas Minnesota nakantati, pa mozda gospoda iz FO skonta da imaju mozak koji funkcionise.
Ono jucer je zaista bilo na momente sramotno ponasanje na parketu, Dunleavy, Gooden itd. sutiraju nigdje nikoga, nasi stoje ko ukopani. I Bryant izjavio da nezna u cemu je problem ali da ce porazgovarati sa Brownom da nadju neko rijesenje. Ovo su bukvalno dvije razlicite ekipe, Lakersi u Staplesu i Lakersi u gostima.
I da nezaboravimo, jedina svijetla tacka juce Drew Goudelock koji je ponovo solidno odigrao, mozda i bude nesto od njega ko zna.
Ja sam ipak ubjedjen da ce masina kad tad krenuti.
I da nezaboravimo, jedina svijetla tacka juce Drew Goudelock koji je ponovo solidno odigrao, mozda i bude nesto od njega ko zna.
Ja sam ipak ubjedjen da ce masina kad tad krenuti.
howard veoma blizu dolaska, moguce i tokom sutrasnjeg dana
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
To nas malo zahebajes ili si ozbiljan.KK_Bosna je napisao/la:howard veoma blizu dolaska, moguce i tokom sutrasnjeg dana
izvor?KK_Bosna je napisao/la:howard veoma blizu dolaska, moguce i tokom sutrasnjeg dana
Ideja mi se strasno svidjaaaaaaaaaa
A sinoc je Kobe izgubio utakmicu, kako je samo privatizovao loptu u zadnjoj cetvrtini, po prvi put me iznervirao.
Ako Bog da, da sve prodje kao sto kaze KK_Bosna

A sinoc je Kobe izgubio utakmicu, kako je samo privatizovao loptu u zadnjoj cetvrtini, po prvi put me iznervirao.
Ako Bog da, da sve prodje kao sto kaze KK_Bosna
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Balon je napisao/la:izvor?KK_Bosna je napisao/la:howard veoma blizu dolaska, moguce i tokom sutrasnjeg dana
Ja mislim da nas zayebava.
Sta ima za Arenasa??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ako su lagali njega i on laze vas

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mislim da će LAL teško protiv Minnesote večeras. Rubio i Love su pravo nezgodni a mogao bi Miličić odigrati jednu od boljih partija ove sezone, pod košem.
Who dares, wins !
neznam sta bi trebala biti poenta te zajebancije al hajd....za Arenasa vala nista posebno, navodno su u FO pricali o njemu ali dosad ga nisu pozvali na workoutmajestic24 je napisao/la:Balon je napisao/la:izvor?KK_Bosna je napisao/la:howard veoma blizu dolaska, moguce i tokom sutrasnjeg dana
Ja mislim da nas zayebava.
Sta ima za Arenasa??
Ima li neko normalan stream ? 
- majestic24
- Kontakt:
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/8/v-360885.html" onclick="window.open(this.href);return false;adnan24 je napisao/la:Ima li neko normalan stream ?
Gasol vec sada 10 poena...u napadu odlicni a nemozemo yebenog skoka u obrani pokupiti,aaaaaaaaaaaaa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.