nikakvu namjeru nemam da umanjim tadasnji rezultat bayerna, al moramo biti realni, messi je tada bio povrijedjen, pokusao je igrati u prvoj utakmici i bio je katastrofalan, hodao je samo po terenu, dobio neke injekcije, al nije djelovalo jer vidjelo se da je totalno nespreman, martineu i alaba su odlicni igraci, ali smijesno je tvrditi da su ustopali messija kad je ovaj samo hodao po terenu, i nije to slucaj samo protiv bayerna nego mjesec dva u to vrijeme il nije igrao nikako, ili je igrao al totalno nespreman, i barca je gubila i u prvenstvu od raznoraznih buranijacipiripi je napisao/la:Ok, razumjeli smo se u vezi s Mourinhom. Isto tako, da je sudija korektno odradio utakmicu godinu prije, gledali bismo finale United - Chelsea.Da je sudija odradio utakmicu pošteno i kako treba Inter bi ispao, a ti sada ne bi pisao o dobrom planu Mourinha.
To je sva poenta.
Poprilično sam siguran da ovdje niko nije želio minimalizirati tadašnju predstavu Bayerna, tako da mi nije baš najjasnije o čemu pišeš
Nije ti bilo jasno? Kaže @Romario kakva greška u sistemu, kakvo uštopavanje...
Ok, meni je to djelovalo podcjenjivajuće.
ja navodim ono sto je istina i realnost, a sto sad neko izdize bayerna tada vise nego sto je potrebno, to je druga stvar, realnost je da je u toj sezoni barca bila one man tim i taj glavni igrac messi kad se povrijedio, bili smo prelosi, bayern je to iskoristio, bili su najbolja ekipa te sezone i zasluzeno su osvojili sve, mozda nisu zasluzili ligu prvaka al ne radi barce nego finala protiv dortmunda gdje je sudijska greska u korist bayerna bila jedna zestoka, bilo je i protiv barce gresaka, u prvoj utakmici dobili su 4 0 od cega su tri gola neregularna, ali sto se nas tice to nije nikakv problem, bili su bolji i prosli su, ali treba biti realan i ne pricati gluposti u smislu da su izbacili mocnu barcu, izbacili su barcu koja je bila u velikim problemima sa rakovima, povredama i trenerima
i barca je prosle godine poderala kobasicare pa ja nikad nisam nas dizao toliko da tvrdim kako smo izbacili najjaci bayern, bili su oslabljeni i ja nemam problema to priznati, jer to je realnost, ista kao i kad su oni nas izbacili