Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2011, 14:53

ever je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ever je napisao/la:Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE :D

Tomic servira za mec..TO JE TO ! :mrgreen:
jel poslije tomica ide djokovic i ako ide hoce li biti na tv

Nazalost,ja mislim da nece..Na BHT1 ide Serena,a poslije nje se vjerovatno ukljuce na Murray-Gasquet,jer ce taj mec trajati (vjerovatno),a oni nemaju vremena da isprate cijeli match izmedju Noleta i Francuzice..Na SK imas sve,ali ja nemam SK :( HEBENI HS :twisted:
isti sam takav, najgora kablovska
Za zivot cijeli!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 14:59

A tek sad vidim da si i ti na Grbavici.. :lol: Propali smo brate sa ovim HSom :|

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jun 2011, 15:10

ever je napisao/la:A tek sad vidim da si i ti na Grbavici.. :lol: Propali smo brate sa ovim HSom :|

Sto je najgore ukinuli su i b92 koji je bio na onom digitalnom paketu...bio je samo prvi dan dok BHT nije poceo prenositi :roll:

Murray nekako dobi set,Lopez 3-6 :twisted:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2011, 15:15

ever je napisao/la:A tek sad vidim da si i ti na Grbavici.. :lol: Propali smo brate sa ovim HSom :|
sto se tice kablovske, vise bih volio da nisam :mrgreen:
adnan24 je napisao/la:

Sto je najgore ukinuli su i b92 koji je bio na onom digitalnom paketu...bio je samo prvi dan dok BHT nije poceo prenositi :roll:

Murray nekako dobi set,Lopez 3-6 :twisted:
ja nisam ni imao priliku vidjeti kako taj b92 izgleda, to je valjda na pocetku wimbledona bilo
a sve zive kablovske u ovom gradu imaju sport klub i sk +, samo mi nemamo, neko nas je prokleo sto se tice toga :mrgreen:
Za zivot cijeli!

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jun 2011, 15:20

slika
Skino 7 kvotu,promasio 2 para,kvota 2 i kusur :twisted:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jun 2011, 15:22

Tiket za danas,nakon dugo vremena da uplatim,valjda mi bude sretno .

APOEL - Cluj 1
Berdych - Fish over 40.5 gemova
Sarpsborg - Brann (-3+) zx2
Khimki - Sibir 2
Astrahan - Mordovia 2

37.89

Pozelio sam se na hokej kladit :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jun 2011, 17:09

Ako ima nekog na Live kladjenju,neka stavi da ce Fel.Lopez Okrenuti Kubota...Kasnije ce mi se zahvalit :mrgreen:
Kvota 2.4
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 27 jun 2011, 17:13

kelner je napisao/la:Ako ima nekog na Live kladjenju,neka stavi da ce Fel.Lopez Okrenuti Kubota...Kasnije ce mi se zahvalit :mrgreen:
Kvota 2.4
Ma ja ga imam na glavnom listicu i gledam mec , nisam gledao goreg igraca od Kubota, nadmasio je Karlovica u svojoj igri, nadam se da ce ga servis stati vise :)

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jun 2011, 17:19

master44 je napisao/la:
kelner je napisao/la:Ako ima nekog na Live kladjenju,neka stavi da ce Fel.Lopez Okrenuti Kubota...Kasnije ce mi se zahvalit :mrgreen:
Kvota 2.4
Ma ja ga imam na glavnom listicu i gledam mec , nisam gledao goreg igraca od Kubota, nadmasio je Karlovica u svojoj igri, nadam se da ce ga servis stati vise :)
Izgubio je set,pala koncentracija i vec ga pomalo pritisce Lopez koji je danas veoma los,ali ce okrenuti ovo,i ovakav je jaci za klasu od Kubota...

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 27 jun 2011, 17:39

Za danas ide jedan sedmični, ne vjerujem da će proći ali eto.

Elfsborg - Syrianska 1(SP) 1.45
Halmstad - Helsinborg 2 (L8) 1.75
Široki Brijeg - Olimpija 1 2.10
TNS - Cliftonville 1/1 3.05
Santa Coloma - Paksi 2/2 1.75
Argentina - Bolivija 4-5 golova 2.85
Brazil - Venecuela 4-5 golova 2.85
Santos - America MG 1 1.55

Kvota 379 Uplata 0.50 ;)
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 jun 2011, 18:53

Interista je napisao/la:joj ovog legende spamera :lol:
ne znam kako je vama al ja mrtvog vola ne mogu ubosti na kladionici zadnjih 20 dana ne ide nesto :)

malise-tomic 2 :mrgreen:
berdych-fish (9,5) vise :mrgreen:
lopez-kubot vise gemova :mrgreen:
sta mislite o ovom ?

kad sam uplacivao u ponudi je bilo berdych-fish 10,5 al opet je proslo :D

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 19:31

Mulder je napisao/la:
ever je napisao/la:
Mulder je napisao/la:Imam na Premieru 30 KM... Sve cu staviti na par Murray A.- Gasquet R., i to na 2 po kvoti 3.50... Pa kud puklo da puklo!

Bolje ti je na Fisha,ako vec hoces lud par i dobru kvotu :)

Ma nisam taj radi Berdychove lude forme, a Murray mi nekako djeluje nervozno, ipak cijela Britanija polaze nade u njega,a to je ipak nevjerovatan pritisak... Uostalom, vidjet cemo... ;)

Steta sto ne uhvati Fisha..Ja odigrao samo na 10,rekoh da ispratim,a sad mi krivo..2:0 vodi Ribica..

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jun 2011, 19:51

kelner je napisao/la:Hvala svima na podrsci,evo par prognoza za danas,mozda nece valjat dok ne ufatim ritam,al eto,halalite :mrgreen:
Listic No 1.
Lisicki-Cetkovska 1 1.25
Njemica je u nevjerovatnoj formi,odavno je vec proglasena velikom nadom Njemackog tenisa,ali su je povrede sputavale da napravi vecu karijeru.Sada je potpuno zdrava,i misljenja sam da ce ovo danas rijesiti u svoju korist iako je i Cetkovska pokazala zavidnu formu na Wimledonu.
Paszek-Pervak 1 1.65
Dvije veoma mlade teniserke,nesto starija Paszek koja ove sezone igra veoma dobro.U protekloj fazi natjecanja,obje su napravile iznenadjenja,Pervak je dobila Petkovicevu,a Paszek Schiavone.Veliki pritisak Ruske javnosti je na Kseniji Pervak,od koje se ocekuje da napravi veliku karijeru,u juniorskoj konkurenciji,Ksenija je No 1,ali u seniorskoj ce morati jos pricekati da dogura dalje od 4 faze natjecanja.
Murray-Gasquet 1 1.35
Murray Apsolutni favorit protiv zemljasa Richarda koji doduse nije izgubio seta na Wimledonu,i ove sezone igra sjajno,medjutim,u ovom mecu,sve je na strani Skota koji ce pred domacom publikom (abd) u narednu rundu...
Tsonga-Ferer 1 1.45
Neka Ferrer saceka svoju zemljanu podlogu,i na njoj pravi rezultate,danas nece imati sanse protiv sjajnog Francuza...
Fel.Lopez-Kubot 1 1.3
Tip dana...Feliciano lopez igra sjajno,izbacio je prvog servera na svijetu,a to na travi nije nimalo lagan posao,a sto je vaznije,sjajno je igrao na svoju servu,tesko da ce Poljak imati danas bilo kakve sanse...
Koeficijent 5-Ulog 5 Dobitak 25.50
Sretno ko isprati
Jos Tsonga koji je vez uzeo set i to relativno bez problema....Nadam se da je neko ispratio ;)

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 27 jun 2011, 20:24

@ever

Svaka cast! Ub'o si ga da valja! :D Yebiga, Gasquet se dobro drzao prvi det, 2-3 puta se ozbiljno priblizio brake-u al ipak slomio ga je gubitak 13 gema... Nema veze! Sretno u nastavku W-a!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 20:33

Mulder je napisao/la:@ever

Svaka cast! Ub'o si ga da valja! :D Yebiga, Gasquet se dobro drzao prvi det, 2-3 puta se ozbiljno priblizio brake-u al ipak slomio ga je gubitak 13 gema... Nema veze! Sretno u nastavku W-a!

Hvala,ali nisam nesto profitirao aman :D Ma sad ce ove Euro kvalifikacije,Copa America,ima jos Wimbledona,pa mora se nesto uzeti lijepo :mrgreen:

btw. bravo Kelner,ovaj Tsonga ide do kraja :)

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 27 jun 2011, 20:35

ever je napisao/la:

Hvala,ali nisam nesto profitirao aman :D Ma sad ce ove Euro kvalifikacije,Copa America,ima jos Wimbledona,pa mora se nesto uzeti lijepo :mrgreen:

Potpisujem @ever, sad će biti dosta materijala za kladioničare. Treba to unovčiti. :D
Still learning...

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jun 2011, 20:40

ever je napisao/la:

Izgleda da ce bit danas para,makar na Wwin racunu,tzv sigurni listic je gotovo pa prosao,Tsonga neumoljiv,bit ce nesto sitno i na onom sistemu sto sam postavio ako si gledao,samo da Delic jos prodje i Tsonga jos jedan set :mrgreen:

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 27 jun 2011, 20:57

Samo nek' ide,malo po malo..Ma Ameraga nas ce da dobije bez problema,u to sam siguran :) VAMOS RAFA !

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 27 jun 2011, 21:03

deno_TM87 je napisao/la:Za danas ide jedan sedmični, ne vjerujem da će proći ali eto.

Elfsborg - Syrianska 1 (SP) 1.45
Halmstad - Helsinborg 2 (L8) 1.75
Široki Brijeg - Olimpija 1 2.10
TNS - Cliftonville 1/1 3.05
Santa Coloma - Paksi 2/2 1.75
Argentina - Bolivija 4-5 golova 2.85
Brazil - Venecuela 4-5 golova 2.85
Santos - America MG 1 1.55

Kvota 379 Uplata 0.50 ;)
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 27 jun 2011, 21:45

http://imageshack.us/photo/my-images/42/unledop.jpg/

eh evo ga jedan odigran listis poslije mjesecne pauze :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.