Prijatelju, ne pratiš situaciju. Prije nego što se loguješ na forum prečešljaj sportske portale, forum ne trpi neinformisane forumaše.broj6 je napisao/la:Ah izvinjavam se, tek sam vidio da je bila info da je odradio to u Rosenborgu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Historicar
- Kontakt:
Mandića se najviše bojim, na proljeće je razvaljivaobroj6 je napisao/la:Sutra odbrana: Hebibović Kurdić Lazić Šabanović![]()
Veznjaka nemamo nikako. Jedino napad kompletan. Biće se teško nositi sa Kurdiću sa Irfanom Hadžićem, a bojim se i Govedarice i naših bekova.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto bi Kurdić igrao prije Šerbečića?Historicar je napisao/la:Mandića se najviše bojim, na proljeće je razvaljivaobroj6 je napisao/la:Sutra odbrana: Hebibović Kurdić Lazić Šabanović![]()
Veznjaka nemamo nikako. Jedino napad kompletan. Biće se teško nositi sa Kurdiću sa Irfanom Hadžićem, a bojim se i Govedarice i naših bekova.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Provjerena informacija iz prve ruke 1000000000% sutra ne igraju Rahmanovic i Oremus kao ni Hodzic..nek nam je Bog na pomoci
Ko ti je reko?ado-hz je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke 1000000000% sutra ne igraju Rahmanovic i Oremus kao ni Hodzic..nek nam je Bog na pomoci
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa iz prve ruke moze biti sam HusrefLaznjak je napisao/la:Ko ti je reko?ado-hz je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke 1000000000% sutra ne igraju Rahmanovic i Oremus kao ni Hodzic..nek nam je Bog na pomoci
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
johntravolta123
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Leticem zna li se ?
Moze li sutra odigrati ili ako ne moze kad ce biti spreman
BordoSarajevo je napisao/la:Prijatelju, ne pratiš situaciju. Prije nego što se loguješ na forum prečešljaj sportske portale, forum ne trpi neinformisane forumaše.broj6 je napisao/la:Ah izvinjavam se, tek sam vidio da je bila info da je odradio to u Rosenborgu
Fudbaleri Sarajeva uzrasta do 15 godina kao gost su sa 6:0 pregazili svoje vršnjake iz Zrinjskog u okviru prvog kola Premijer omladinske lige za pionire.
Mogu seniori bar pola od ovoga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nas igrac sa kojim sa upravo sjedio...i jos stosta mi je rekao...al hajLaznjak je napisao/la:Ko ti je reko?ado-hz je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke 1000000000% sutra ne igraju Rahmanovic i Oremus kao ni Hodzic..nek nam je Bog na pomoci
Ma nažalost ovaj forum svašta trpi. Ali istina, do mene je ovaj put. PeaceBordoSarajevo je napisao/la:Prijatelju, ne pratiš situaciju. Prije nego što se loguješ na forum prečešljaj sportske portale, forum ne trpi neinformisane forumaše.broj6 je napisao/la:Ah izvinjavam se, tek sam vidio da je bila info da je odradio to u Rosenborgu
Sumnjam na dva igraca, ali nejse. Zivi bili vidjet cemo sutraado-hz je napisao/la:Nas igrac sa kojim sa upravo sjedio...i jos stosta mi je rekao...al hajLaznjak je napisao/la:Ko ti je reko?ado-hz je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke 1000000000% sutra ne igraju Rahmanovic i Oremus kao ni Hodzic..nek nam je Bog na pomoci
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Laznjak je napisao/la:Sumnjam na dva igraca, ali nejse. Zivi bili vidjet cemo sutraado-hz je napisao/la:Nas igrac sa kojim sa upravo sjedio...i jos stosta mi je rekao...al hajLaznjak je napisao/la: Ko ti je reko?
Ja sam primjetio da si ti dežurna pametuša na forumu kad treba kvazi prljavi veš iznositi... i na kraju se 99% ne ispostavi netačno, ne mislim na ove povrede navodne.ado-hz je napisao/la:Nas igrac sa kojim sa upravo sjedio...i jos stosta mi je rekao...al hajLaznjak je napisao/la:Ko ti je reko?ado-hz je napisao/la:Provjerena informacija iz prve ruke 1000000000% sutra ne igraju Rahmanovic i Oremus kao ni Hodzic..nek nam je Bog na pomoci
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
-
Historicar
- Kontakt:
Prije češ saznati tajne podatke iz Pentagona, nego kada će se neki naš povrijeđeni igrač vratiti na teren.johntravolta123 je napisao/la:Kakva je situacija sa Leticem zna li se ?
Nasa U17 ubila Zrinjski u gostima. 
Inijesta je napisao/la:Oremusu oteknut zblob nakon tekme sa Celtikom vjerovatno ce postedjen biti iz predstroznosti a Rahmana zadnja loza zateze, realno i bolje ih postedit nego izgubit na duzi periodBordoSarajevo je napisao/la:Jesul ozbiljnije povrede ili nije ništa ozbiljno?Kamuflazn je napisao/la:Ako izuzmes rahmana svi povrijedneni koji nisu trenirali sa nama.
Jel to danas na treningu nastrado Rahman i Oremuš?
Kad možemo očekivat Letića?
Znaš li šta od tog?
Ne kontam ovu pricu na forumu, osvojili smo duplu imaju kredita bar da im se da ppdrska i da
be seremo po svemu i svacemu
Po meni jedina zamjerka koja im se moze prisit je stavljanje Dokanovica na beka , evo sutra ce ti falit 2 igraca iz sredine gurni dijete niko ti nece zamjeriti
Pa nevjerujete da je tekma sa celticom uzela dosta energije, ko 2 3 kola nase lige. Hole i rahma loze, oremus zglob.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Jeste vidjeli danas posjetu na Marakani i koliko je raje došlo gledati Zvezdu u gradu od skoro 2M ljudi?
I onda se mi žalimo kako nam je očajna posjeta a grad nam više od dva puta manje stanovnika
I onda se mi žalimo kako nam je očajna posjeta a grad nam više od dva puta manje stanovnika
Šteta ako su povrijeđeni. To je veliki hendikep. Ali mi smo izgubili puno igrača u vezi. Crepulja, Adukor, Kapić. Svi su oni imali doprinos prošle sezone. Nismo doveli adekvatne zamjene, za te igrače, kvalitet. Oremuš nije klasični vezni, nego bočni, koji može igrati u sredini. I to će se sad osjetiti još više ako ne budu igrali 2,3 tekme. Po meni jako loš i siromašan prelazni za razliku od prošle godine. Zasad.
prosle sezone ako izuzmemo akademce, Tatar, Handzic i Kapic dosli, s tim da nikakve koristi od Handzica nije bilo na proljece, a i Kapic stigao tek zimus, tako da ta prica da je ovaj prelazni rok siromasan za razliku od prosle godine je budalastina, ali valjda treba kukati stalno, a i o sredini terena da ne pricam, od svih igraca nabrojanih Crepulja ce nam realno faliti najvise, i Stanojevic koji je povrijedjen ali ce se vratiti tako da je mnogo bolje akademca tu gurati po potrebi nego gomilati igrace, i da Oremus je mozda u Hajduku bocnog igrao al je on sad vezni igrac, i doveden je na tu poziciju, a sad to sto ce biti neko povrijedjen ili imati kartone u par utakmica tokom sezone ne znaci da trebamo jos igraca dovesti, pa niko nije budala tako da radi
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], boki86, nedimmmm1337 i 13 gostiju.