Za Kapića i Adukora se u januaru znalo da idu na kraju sezone, za Stanojevića se odmah nakon zadnjeg kola također znalo da zbog povrede nece biti spreman za evropske kvalifikacije i početak prvenstva.Trebalo je na vrijeme misliti i dovesti adekvatne zamjene, da se uigravaju od prvog dana priprema u Sloveniji.Isti slučaj i sa štoperima, u januaru se znalo da Mujakić i Šofranac odlaze, a mi Šerbečića doveli maltane dva dana pred CelticStroj1946 je napisao/la:Šteta ako su povrijeđeni. To je veliki hendikep. Ali mi smo izgubili puno igrača u vezi. Crepulja, Adukor, Kapić. Svi su oni imali doprinos prošle sezone. Nismo doveli adekvatne zamjene, za te igrače, kvalitet. Oremuš nije klasični vezni, nego bočni, koji može igrati u sredini. I to će se sad osjetiti još više ako ne budu igrali 2,3 tekme. Po meni jako loš i siromašan prelazni za razliku od prošle godine. Zasad.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
kraljlavova
- Kontakt:
Boze dragi seljaka na sergijici sta je ono
Cuj Veselinovicu glasa, a dere se na sudije. Vise psovali majke nego igrali futbal, futbol, fudbal...kraljlavova je napisao/la:Boze dragi seljaka na sergijici sta je ono
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ono je uzas, fuj !kraljlavova je napisao/la:Boze dragi seljaka na sergijici sta je ono
Pado je i sudija na njihove seljakluke, ali sreca nije toliko.
Prava gamad
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Crnicki golcinu zabio u stilu tatara iz okreta na prvu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nemoj zezat, kad to?Denchi je napisao/la:Crnicki golcinu zabio u stilu tatara iz okreta na prvu
Joj Borca, kakav je ono skup penzionera, kako spora ekipa nevjerujem, oni su u donjem dijelu sigurno, koliko puta sam pročito "veliko pojačanje za Borac", "igrači cz i partizana u Borcu", "igrači koji su igrali u grupnim fazama pojačavaju Borac"... a ekipa katastrofa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nespremni. Bit ce opasni kada se uigraju. Kada minigramo sa njima?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pa danas za mladost naceo velezBordoSarajevo je napisao/la:Nemoj zezat, kad to?Denchi je napisao/la:Crnicki golcinu zabio u stilu tatara iz okreta na prvu
Joj Borca, kakav je ono skup penzionera, kako spora ekipa nevjerujem, oni su u donjem dijelu sigurno, koliko puta sam pročito "veliko pojačanje za Borac", "igrači cz i partizana u Borcu", "igrači koji su igrali u grupnim fazama pojačavaju Borac"... a ekipa katastrofa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:Pa danas za mladost naceo velezBordoSarajevo je napisao/la:Nemoj zezat, kad to?Denchi je napisao/la:Crnicki golcinu zabio u stilu tatara iz okreta na prvu
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakav ba Borac, od kad igraju premijer ligu koprcaju se do zime s ovim polovnjacima iz Srbije, skupe neku ekipu na pocetku, i onda na proljeće kreću dugovi, raspad i priče o gašenju. A proteklih godina s njima smo uvijek igrali u prvih par kola i to u gostima i često su nam bodove uzimali upravo zato.BordoSarajevo je napisao/la:Nemoj zezat, kad to?Denchi je napisao/la:Crnicki golcinu zabio u stilu tatara iz okreta na prvu
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja sam iskreno sokiran Borcem, cito sam pojacanja, pa iz Partizana pa iz Zvezde, kontam bit ce konkurent za Europu, ovo od kad pratim fudbal nisam vidio ovakvu igru, da ljudi aut ne znaju izvest, da pas ne znaju poslat, kontru naprave, sansa za gol, ono suta sa 25 metara, ovi su druga liga, pregazio bi ih neko drugi da su ovako odigrali ko vecerasSarajevoJeBordo je napisao/la:Kakav ba Borac, od kad igraju premijer ligu koprcaju se do zime s ovim polovnjacima iz Srbije, skupe neku ekipu na pocetku, i onda na proljeće kreću dugovi, raspad i priče o gašenju. A proteklih godina s njima smo uvijek igrali u prvih par kola i to u gostima i često su nam bodove uzimali upravo zato.BordoSarajevo je napisao/la:Nemoj zezat, kad to?Denchi je napisao/la:Crnicki golcinu zabio u stilu tatara iz okreta na prvu
Ja ne znam ni kako su usli u PL BiH,ono je jedan ocaj na granici poluamaterizma, vise rekreativci nego ozbiljni fudbaleri...Katastrofaextazy je napisao/la:Ja sam iskreno sokiran Borcem, cito sam pojacanja, pa iz Partizana pa iz Zvezde, kontam bit ce konkurent za Europu, ovo od kad pratim fudbal nisam vidio ovakvu igru, da ljudi aut ne znaju izvest, da pas ne znaju poslat, kontru naprave, sansa za gol, ono suta sa 25 metara, ovi su druga liga, pregazio bi ih neko drugi da su ovako odigrali ko vecerasSarajevoJeBordo je napisao/la:Kakav ba Borac, od kad igraju premijer ligu koprcaju se do zime s ovim polovnjacima iz Srbije, skupe neku ekipu na pocetku, i onda na proljeće kreću dugovi, raspad i priče o gašenju. A proteklih godina s njima smo uvijek igrali u prvih par kola i to u gostima i često su nam bodove uzimali upravo zato.BordoSarajevo je napisao/la:
Nemoj zezat, kad to?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To ti je i pokazatelj da Želji sigurno 8 od 11 ekipa može zabiti najmanje 1 gol po utakmici. Borcu se 5-6 puta večeras otvarala ozbiljna kontra, ali hadalji u plafon drugom dodavanju pogriješe jer su prespori. Željo tranzicija u odbranu nula.extazy je napisao/la:
Ja sam iskreno sokiran Borcem, cito sam pojacanja, pa iz Partizana pa iz Zvezde, kontam bit ce konkurent za Europu, ovo od kad pratim fudbal nisam vidio ovakvu igru, da ljudi aut ne znaju izvest, da pas ne znaju poslat, kontru naprave, sansa za gol, ono suta sa 25 metara, ovi su druga liga, pregazio bi ih neko drugi da su ovako odigrali ko veceras
0:0 ili 1:1joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja sam bio baš optimističan al danas sam se razočaro zbog povreda, kad dodaš tome još prokletu nedjelju.... al nadam se pobjedi, 3:1.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
0:1 uz promašen penal Velkoskog.joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?
2:0
Mene strah minimalnog poraza. Nešto tipa 0:1 ili 1:2! Znaju oni na Koševu odigrati, mamu im..Zip je napisao/la:0:0 ili 1:1joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Strava i zasu, da je Zvijezda igrala veceras zabili bi go iz kontri, neki ozbiljniji tim bi ih unistio iz kontri, a Borac ako vako nastavi zadugo ce ostat na ovom bodu sa doline chupova, pravi antifudbal, pomislim da nisu neki placeni, al nemaju ovi kokuzi, jedino sto im valja sto imaju par visoki igraca, al ovako iz igre mi cemo ih pregazit. Zeljo 3 do 4 igraca ima da mozes rec da su opasni, sve ostalo taraba teska, bjeze od lopte, vidjet ces sad scena u Kaknju, Mladost opste nije bezveze, sta vise Mladost je barem meni favorit u toj tekmi, a kad budu sa laznim igrali smjesno pricat, mada nadam se da ludom srecom mogu zakinut bod Zrinjskom.SarajevoJeBordo je napisao/la:To ti je i pokazatelj da Želji sigurno 8 od 11 ekipa može zabiti najmanje 1 gol po utakmici. Borcu se 5-6 puta večeras otvarala ozbiljna kontra, ali hadalji u plafon drugom dodavanju pogriješe jer su prespori. Željo tranzicija u odbranu nula.extazy je napisao/la:
Ja sam iskreno sokiran Borcem, cito sam pojacanja, pa iz Partizana pa iz Zvezde, kontam bit ce konkurent za Europu, ovo od kad pratim fudbal nisam vidio ovakvu igru, da ljudi aut ne znaju izvest, da pas ne znaju poslat, kontru naprave, sansa za gol, ono suta sa 25 metara, ovi su druga liga, pregazio bi ih neko drugi da su ovako odigrali ko veceras
@Joker90 4 1 sutra za nas, Ahmet ce da plodi, nisu jaci od nas nikako, digli su se, i mediji ih fale, a mi cemo ih spustit dobro na zemlju, ponasaju se kao da su doveli Adrijana i Ibru