joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?

Red je da se iskoristi ova poklon kvota.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?

Mislim da je sef shvatio kroz utakmice sa Celticom, da sa bunkerom u PLBiH necemo imati problema. U defanzivi smo odlicni.joker90 je napisao/la:Mene strah minimalnog poraza. Nešto tipa 0:1 ili 1:2! Znaju oni na Koševu odigrati, mamu im..Zip je napisao/la:0:0 ili 1:1joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?
Ne kontam ni ja, u najgorem mogucem slucaju x, al pobjeda je skoro sigurnaLik je napisao/la:Jarane ne kontam nase navijace koji prognoziraju sutra x ili 2-u. Ima da bude kec makar Real dolazio.
Sutra 1:0 laganini.
Melji R'ajvo![]()
![]()
3:1joker90 je napisao/la:Mene strah minimalnog poraza. Nešto tipa 0:1 ili 1:2! Znaju oni na Koševu odigrati, mamu im..Zip je napisao/la:0:0 ili 1:1joker90 je napisao/la:Smije li ko rezultat za sutra napisati?
Ne razumijem zašto je to čudno da se na navijačkom forumu napiše realan komentar? Ja mislim da ćemo sutra izaći ziheraški, s previše opreza na granici bezmudosti, i u stilu "da se ne izgubi". Ne vjerujem da će nas napasti niti da će oni srljati, ali ako bude konstalacija na terenu kako sam naveo, bliže smo porazu od 0:1, nego pobjedi. Bez obzira što mi tumačimo natpise o njima i njihove izjave kao da su se digli, oni nisu glupi i sigurno nas respektuju i mislim da spremniji i svježiji ulaze u ovaj meč. Još ako je ovo istina za Rahmanovića i Oremuša, glavnu bitku na sredini terena ćemo izgubiti. Eto, obrazložio sam svoje predviđanje. Ne znam samo zašto kontate da me to čini manjim navijačem od onog koji napiše "sutra hladno 2:0, 3:1, melji 'rajvo, satracemo ih, ubicemo ih"? Jednako sam sretan kad pobijedimo kao i svi drugi navijači.extazy je napisao/la:Ne kontam ni ja, u najgorem mogucem slucaju x, al pobjeda je skoro sigurnaLik je napisao/la:Jarane ne kontam nase navijace koji prognoziraju sutra x ili 2-u. Ima da bude kec makar Real dolazio.
Sutra 1:0 laganini.
Melji R'ajvo![]()
![]()
Ja ne znam šta is ti gledo i pratio prošle sezone. Čuj nikakve koristi nije bilo.THEC je napisao/la:prosle sezone ako izuzmemo akademce, Tatar, Handzic i Kapic dosli, s tim da nikakve koristi od Handzica nije bilo na proljece, a i Kapic stigao tek zimus, tako da ta prica da je ovaj prelazni rok siromasan za razliku od prosle godine je budalastina, ali valjda treba kukati stalno, a i o sredini terena da ne pricam, od svih igraca nabrojanih Crepulja ce nam realno faliti najvise, i Stanojevic koji je povrijedjen ali ce se vratiti tako da je mnogo bolje akademca tu gurati po potrebi nego gomilati igrace, i da Oremus je mozda u Hajduku bocnog igrao al je on sad vezni igrac, i doveden je na tu poziciju, a sad to sto ce biti neko povrijedjen ili imati kartone u par utakmica tokom sezone ne znaci da trebamo jos igraca dovesti, pa niko nije budala tako da radi
pa ni ja ne znam sta si onda ti gledao ako hoces da kazes da smo na proljece imali koristi od Handzica...a on je bio kao jedno od zvucnijih pojacanja, barem imenima i vecinu je na klupi proveo, naravno opravdanje mu je u tome sto mu je Ahmetovic konkurencija, ali svakako nije ovdje rijec o Handzicu i njegovim igrama nego o tome da je ovaj prelazni rok vec sad bolji nego prosle godine, a pri tome ne znamo jos kako ce se pokazati Gavric i Letic, pa i GuzinaStroj1946 je napisao/la:Ja ne znam šta is ti gledo i pratio prošle sezone. Čuj nikakve koristi nije bilo.THEC je napisao/la:prosle sezone ako izuzmemo akademce, Tatar, Handzic i Kapic dosli, s tim da nikakve koristi od Handzica nije bilo na proljece, a i Kapic stigao tek zimus, tako da ta prica da je ovaj prelazni rok siromasan za razliku od prosle godine je budalastina, ali valjda treba kukati stalno, a i o sredini terena da ne pricam, od svih igraca nabrojanih Crepulja ce nam realno faliti najvise, i Stanojevic koji je povrijedjen ali ce se vratiti tako da je mnogo bolje akademca tu gurati po potrebi nego gomilati igrace, i da Oremus je mozda u Hajduku bocnog igrao al je on sad vezni igrac, i doveden je na tu poziciju, a sad to sto ce biti neko povrijedjen ili imati kartone u par utakmica tokom sezone ne znaci da trebamo jos igraca dovesti, pa niko nije budala tako da radi
Trenutno korisnika/ca: SilaMoc1946 i 11 gostiju.