FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi kontaju da, ako smo jednom nabili Zrinjskom 4 komada, da će nam oni redovno gaće skidat. A prošle godine nas u ligi s njima od negativnog omjera spasila odbrana Kovačevića u 90. minuti pri rezultatu 0:1, da smo tu primili gol imali bismo negativan ligaški skor.
Njima je Baka bio realno 40% uspjeha, sad sve ovisi o ovom novom. Ne mogu unaprijed reć da je čovjek truba trener, rezultati protiv Akademije Pandev nisu mjerilo, al jednake su šanse da lik bude odličan trener koji čita protivnika, a i da bude loš trener kao što je bio Miše. Iskreno mislim da će bit negledljiva utakmica, sa maksimalno jednim golom, nadam se u njihovoj mreži. Ako uzmeš u obzir povrede, evropske utakmice i nama i njima, i našu standardnu igru kad se malo više raje skupi... Nekih 0:0 se nameće samo od sebe.
Njima je Baka bio realno 40% uspjeha, sad sve ovisi o ovom novom. Ne mogu unaprijed reć da je čovjek truba trener, rezultati protiv Akademije Pandev nisu mjerilo, al jednake su šanse da lik bude odličan trener koji čita protivnika, a i da bude loš trener kao što je bio Miše. Iskreno mislim da će bit negledljiva utakmica, sa maksimalno jednim golom, nadam se u njihovoj mreži. Ako uzmeš u obzir povrede, evropske utakmice i nama i njima, i našu standardnu igru kad se malo više raje skupi... Nekih 0:0 se nameće samo od sebe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Naslov koji sutra zelim procitati u medijima je “Sarajevo silovito krenulo u odbranu titule prvaka!”
Rezultat utakmice je nebitan
Rezultat utakmice je nebitan
Ovdje pojedinci imaju toliko žita u glavi da ne zaslužuju na lijep način da im se to napiše, već samo da ih se provocira gdje su najtanji. Jer ne žele, odnosno nisu sposobni da to shvate zato što je u njihovoj percepciji kritika i neoptimizam na račun cjelokupne situacije jednaka kritici na račun pojedinca. Upravo zato jer su pojedinca poistovjetili s klubom, zato jer su nezreli da uživaju u radosti i isto tako da podnesu tugu.[/quote]SarajevoJeBordo je napisao/la:Tebi svaka cast ako je tako. S obzirom koliko igraca fali tesko je biti pretjerano optimistican al postoji lijep i ruzan nacin da se to napise.fera je napisao/la:[quote="SarajevoJeBordo"Zadovoljan sam time što se osvojila dupla kruna jer me jedino zanima pehar i titula koji stoje pored imena FK Sarajevo, a ne zanima me ša stoji pored imena Muje Mujića jer to nije isto i nikad neće biti. Kao što trener sam nije kriv za neuspjehe, nikada samo trener ne može biti zaslužan za uspjehe. A i u jednom i drugom slučaju kod nas se naopako radi po tom pitanju. U slučaju neuspjeha od trenera se napravi azrail, u slučaju uspjeha se napravi svetinja koja se po pričama i komentarima diže u rang kluba. Ovdje kad izneseš svoje mišljenje koje nije optimistično ili ukažeš na neke negativnosti, to u glavama pojedinih ljudi znači da mrziš Husrefa Musemića. Ja navijam za FK Sarajevo, klubu želim sve najbolje i želim da od onoga što taj klub ima bude izvučen maksimum.fera je napisao/la:Mene zanima jel ovdje nekim ljudima bude krivo kad sarajevo pobijedi. Ljudi uzmu duplu a svaki dan neka pljuvanja i crnjaci na forumu.
Rijetko ko moze srati ko pitari, nakon onakve prosle sezone opet isto pljuvanje, neko juce napisa vratice se na stadion kad ode husref i ono sebe naziva navijacem nekim. Znaci oni bi bili zadovoljniji da se nista nije osvojilo samo da husref nije trener
Mnogo je forumasa koji su nestali nakon duple krune a nakon prvog kiksa ce se nacrtati ovdje.
Svi su tanki na uvrede... sto je najnizi oblik provokacije..
Ako te neko dovede do tog da moras koristit tu vrstu provokacije znaci da si vec gotov... ubijen cinjenicama i argumentima..
Mislis da je do tog pojedinca ?
Ja mislim da je do tvog vidjenja situacije..
Postavljas se ko sudija a ne kao navijac/podrska..
Mislim takodje da TI nisi sposoban da uzivas u radosti iz samo tebi poznatih razloga... Konstantno si u nekom crnjaku, svadjas se bezveze, fali ti nesto vazda.. a toliko razloga za srecu imas, dupla, 3 pretkolo igramo sigurno, dobre sanse za te grupe el, fine utakmice protiv Celtica, pa pobjeda protiv laznih 4:1...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Bez Lazica, Dupovca, Letica, Hodzica, Hebibovica, Oremusa, Rahmanovica.
Ovo nam je zijan, ne mozemo se skupiti.
Have no fear Krste is here.Lakoste je napisao/la:Bez Lazica, Dupovca, Letica, Hodzica, Hebibovica, Oremusa, Rahmanovica.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Samozdravlje
- Kontakt:
A u revansu neko kod 0:1 napisao ,da hocemo izjednacit ,pa sta bude . Reci da si Ti i to napisao , evo ja Ti obecavam da necu vise posta ovdje napisatiLaznjak je napisao/la:Aha i poslije sta budeSamozdravlje je napisao/la:Jesi li Ti pred utakmicu na Kosevu protiv Celtika rekao :"Da nam je povesti 1:0 , pa da plane Kosevo" ?Laznjak je napisao/la:Probo, prevara, cao.
(o Zelji).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajd ne yebi, nije zanimljivoLakoste je napisao/la:Bez Lazica, Dupovca, Letica, Hodzica, Hebibovica, Oremusa, Rahmanovica.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je sad s Lazića i Hebiba??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi ne možemo biti nakon prvog kola to je sigurno 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2-1 veceras , Hebibovic 2x za nas i Hebibovic1x za njih, het trik za oprostaj 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
kovacevic
sabanovic,lazic,serbecic,djokanovic
mustafic,kurdic
hebibovic(tatar) velkoski(tatar)milanovic(tatar)
ahmetovic
Prebiti(mislim u granicama zutog kartona,kao Celtic) cemo ih i dobiti . Prekidi su nasa sansa . Ne bih se pricalo o Laznim ,da smo im Hadzica skinuli. Nije mi jasno kako Hebib,Ahmetovic,Krste ne mogu na klupu . Pa yebote nece do 40 igrati . Ok neka ih ,volimo ih , nekog manje nekog vise , ali trebaju i oni odmoriti. Handzic u najboljoj formi na kapaljku dobijao prilike , mogao je nekad i sa Ahmetom u paru . Poslije pao , a odigrao vise min. "Sad ne znam je li u klubu", a platu dobija. jos se mi nismo izdefinisali kao klub , sto je i dobro , znaci ima rezerve za poboljsanje. Yebo kup.
33 pobjede i Vjecna vatra .
sabanovic,lazic,serbecic,djokanovic
mustafic,kurdic
hebibovic(tatar) velkoski(tatar)milanovic(tatar)
ahmetovic
Prebiti(mislim u granicama zutog kartona,kao Celtic) cemo ih i dobiti . Prekidi su nasa sansa . Ne bih se pricalo o Laznim ,da smo im Hadzica skinuli. Nije mi jasno kako Hebib,Ahmetovic,Krste ne mogu na klupu . Pa yebote nece do 40 igrati . Ok neka ih ,volimo ih , nekog manje nekog vise , ali trebaju i oni odmoriti. Handzic u najboljoj formi na kapaljku dobijao prilike , mogao je nekad i sa Ahmetom u paru . Poslije pao , a odigrao vise min. "Sad ne znam je li u klubu", a platu dobija. jos se mi nismo izdefinisali kao klub , sto je i dobro , znaci ima rezerve za poboljsanje. Yebo kup.
33 pobjede i Vjecna vatra .
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kovacevic
Šabanovic Šerbercic Lazic Djokanovic
Krste Kurdic(Mustafic)
Hebibovic Tatar Milanovic
Ahmetovic
Guzina i Gavric mogu na destku a Tatar na krilo
Krste Kurdic(Mustafic)
Ahmetovic
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pojacanja nam ne trebaju . Jedino , ako bude odlazaka i ne dao Bog tezih povreda . Za Kovacevica i Hebiba , ne bih trazio zamjene . Otislo 5 i dva teze "ranjena" , angazovali 7 (5 dobrih-solidnih). ako cemo angazovati 15 igraca iz Srbije( respekt Stanojevic i sl.), hajmo onda tamo igrati . Koji ce nam qrac Akademija . Jedno prvenstvo istrpiti i tako cemo Titulu uzeti . Eno ga onaj Svabo zabi , a kod nas ni u trecem esalonu. Ko kaze da Musemic nije najbolji trener u BiH laze(Sloboda,Mladost,DK ,najtrofejniji) , ali mora i on svoj ego ,inat , pa i bezobrazluk iskontrolisati . Budala vidi da igra 13 igraca , dok ne lipsu jedan po jedan , e onda treba pojacanja .Neko kaze ne moze 11 Akademaca , ma moze . Nije sve u titulama i onako se zavrsi na Seltiku ,Atalanti .Budes 3. igras EL , prodjes kolo eto 1,5 bodova. Igraci po 5 god. ugovor i kad se momci razmasu (fudbalski potkovani bolje od STANOJEVICA,a sa njegovim SRCEM) yebat ce i Seltika , Kluz i sl. Bit ce to reprezentacija BiH .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Musemic(pa najbolji u BiH) zna bolje , ali meni ovo sasvim ok.bordobijeli je napisao/la:Kovacevic
Krste Kurdic(Mustafic)
Ahmetovic
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa vjerovatno ce nesto slicno veceras i izvesti. Kako god treba podrzati ekipu ja mislim da i ova ekipa moze do pozitivnog rezultata vidjecemo. Volio bi da i ovi sto dobiju šansu a manje su igrali budu pravi to bi pokazalo da imamo širinu . a isto tako razumijem i Husrefa koji trazi pojacanja jednostavno zeli da pobjedjuje a to mozes kad imas puno kvalitetni igraca. Kad su loši rezultati trener je prvi na udaru, Jesic i Repuh su najvise forsirali mlade al kad nema rezultata noga im niko ne pita sto mladi igraju.Samozdravlje je napisao/la:Musemic(pa najbolji u BiH) zna bolje , ali meni ovo sasvim ok.bordobijeli je napisao/la:Kovacevic
Krste Kurdic(Mustafic)
Ahmetovic
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma jah ba , popit cu ja s Tobom kahvu , samo da dodje vrijeme . Razumijemo se (ja Tebe malo vise) . Cestit si Ti momak .bordobijeli je napisao/la: Pa vjerovatno ce nesto slicno veceras i izvesti. Kako god treba podrzati ekipu ja mislim da i ova ekipa moze do pozitivnog rezultata vidjecemo. Volio bi da i ovi sto dobiju šansu a manje su igrali budu pravi to bi pokazalo da imamo širinu . a isto tako razumijem i Husrefa koji trazi pojacanja jednostavno zeli da pobjedjuje a to mozes kad imas puno kvalitetni igraca.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[/size]bordobijeli je napisao/la: Pa vjerovatno ce nesto slicno veceras i izvesti. Kako god treba podrzati ekipu ja mislim da i ova ekipa moze do pozitivnog rezultata vidjecemo. Volio bi da i ovi sto dobiju šansu a manje su igrali budu pravi to bi pokazalo da imamo širinu . a isto tako razumijem i Husrefa koji trazi pojacanja jednostavno zeli da pobjedjuje a to mozes kad imas puno kvalitetni igraca. Kad su loši rezultati trener je prvi na udaru, Jesic i Repuh su najvise forsirali mlade al kad nema rezultata noga im niko ne pita sto mladi igraju.
E ovdje se ne razumijemo (dodato) . Jesic dzubre , Repuh(a i upitno "iskustvo") nije imao ovo sto imamo zadnjih 1,5 god. Realno. Najbolji trener u BiH sa ovim rosterom treba poderati ligu. Nije problem poraz-dva na startu (navikli smo) .Slazem se da slabijem strucnjaku bi trebalo pojacanja, ali Musemicu bi trebalo biti dovoljno ovo , najskuplji roster ubjedljivo u BiH .
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ti si nesto pomjesao nemam ja nista s porodicom Musemic. Meni je i Čala i Dzeno dragi kao i Husref a FKS iznad svakog pojedinca. Samo mi smeta sto se stalno pise negativno a nema razloga, covjek osvojio duplu pusti ga da radi sto se mora vagati svaki poteze svaka izjava. Evo juce kaze Celtic nas potrosio i vidjecemo koje umorni odma šprdnje ismijavanje kad poslje nije bez razloga rekao posto nas je koštala utakmica Hodžić, Rahmanovic, Oremus. I svaki dan je tako al eto forum je svako svasta pise, ko dolazi na utakmice nece vidjeti toliko negativnosti prema šefu.Samozdravlje je napisao/la:Ma jah ba , popit cu ja s Tobom kahvu , samo da dodje vrijeme . Razumijemo se (ja Tebe malo vise) . Cestit si Ti momak .bordobijeli je napisao/la: Pa vjerovatno ce nesto slicno veceras i izvesti. Kako god treba podrzati ekipu ja mislim da i ova ekipa moze do pozitivnog rezultata vidjecemo. Volio bi da i ovi sto dobiju šansu a manje su igrali budu pravi to bi pokazalo da imamo širinu . a isto tako razumijem i Husrefa koji trazi pojacanja jednostavno zeli da pobjedjuje a to mozes kad imas puno kvalitetni igraca.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
On je spremao igrace , i samo je on kriv , osim za Oremusa ... Da je Musemic sad dosao , rekao bi vidjet cemo kako sta , zatekao sam zapustene igrace i tako se vadio .. Ovako sve je on zasluzan i dobro i lose ...
Pocinjemo sumnjati da si ti "pravi" navijac, cim smatras da ne mozemo dobiti Zrinjski 5:0 i vise...MortemHz je napisao/la:Prvi ne možemo biti nakon prvog kola to je sigurno
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, nokee i 8 gostiju.