FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad ce tih 18 sto konkurisu yebo ga sjeverna koreja i majka
Vec osjetimo odlazak Jeleskovica iz stručnog štaba!
Ocigledno nisu dobro pripremljeni cim se javljaju ovolike povrede.
Yebiga treba danas dobiti, pa makar i 1:0
Ocigledno nisu dobro pripremljeni cim se javljaju ovolike povrede.
Yebiga treba danas dobiti, pa makar i 1:0
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Na sc.sport piše da Hodžić uz prethodne povrijeđene neće konkurisati
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Izgleda i bez Hebiba veceras.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Hodžić i Hebib?Kamuflazn je napisao/la:Izgleda i bez Hebiba veceras.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Benkara21 je napisao/la:Hodžić i Hebib?Kamuflazn je napisao/la:Izgleda i bez Hebiba veceras.
Da. Ko li ce na bekove?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Halali , tako se ovdje pisalo , pa sam prihvatio zrelo za gotovo . Bio ili ne zasluzujes postovanje kao navijac FKS . Sto razlicito vidimo neke stvari je normalno. Meni nisi uputio lose rijeci , a ja tebi jos manje . U svakom slucaju bit cemo Sampioni , aBd .bordobijeli je napisao/la: Ti si nesto pomjesao nemam ja nista s porodicom Musemic. Meni je i Čala i Dzeno dragi kao i Husref a FKS iznad svakog pojedinca. Samo mi smeta sto se stalno pise negativno a nema razloga, covjek osvojio duplu pusti ga da radi sto se mora vagati svaki poteze svaka izjava. Evo juce kaze Celtic nas potrosio i vidjecemo koje umorni odma šprdnje ismijavanje kad poslje nije bez razloga rekao posto nas je koštala utakmica Hodžić, Rahmanovic, Oremus. I svaki dan je tako al eto forum je svako svasta pise, ko dolazi na utakmice nece vidjeti toliko negativnosti prema šefu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja ne mogu da vjerujem da 7-8 bitnih igraca nece konkurisat, jel se mozda cuvaju klosari za evropu ili sta, nemoguce evo sad i Hebib i sisic upitni, jednom loza drugi problem sa stomakom, ili je onaj strajk od 3 dana i izostanak sa treninga ostavio dobar trag
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
kova - saban, kurdic, besim, djokanovic - gavric, mustafic - tatar, krle, milanovic - ahmet.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Sta je sad sa Lazicem ?
Il furate raju ???
Il furate raju ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogli bi danas pjetliće izvesti protiv Zrinjskog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ziv i zdrav bio. Ne treba da se vrijedjamo a razlicito razmišljanje je normalano al u granicama ovdje cesto prelaze svaku granicu.Samozdravlje je napisao/la:Halali , tako se ovdje pisalo , pa sam prihvatio zrelo za gotovo . Bio ili ne zasluzujes postovanje kao navijac FKS . Sto razlicito vidimo neke stvari je normalno. Meni nisi uputio lose rijeci , a ja tebi jos manje . U svakom slucaju bit cemo Sampioni , aBd .bordobijeli je napisao/la: Ti si nesto pomjesao nemam ja nista s porodicom Musemic. Meni je i Čala i Dzeno dragi kao i Husref a FKS iznad svakog pojedinca. Samo mi smeta sto se stalno pise negativno a nema razloga, covjek osvojio duplu pusti ga da radi sto se mora vagati svaki poteze svaka izjava. Evo juce kaze Celtic nas potrosio i vidjecemo koje umorni odma šprdnje ismijavanje kad poslje nije bez razloga rekao posto nas je koštala utakmica Hodžić, Rahmanovic, Oremus. I svaki dan je tako al eto forum je svako svasta pise, ko dolazi na utakmice nece vidjeti toliko negativnosti prema šefu.
Pusiti šišu, jesti u McDonaldsu, odmarati se od treninga u kafani, pa onda odigrati dvije tekme na nivou zceltica, eto ti ozljeda... sto se koji omladinac nije ozlijedio
Sve su to posljedice uzasnog nesportskog zivota i sistema. Vecina nasih igraca kad ode vani ozljeda za ozljedom sem ovih disciplinovanih i evo sad akademaca ....
Sve su to posljedice uzasnog nesportskog zivota i sistema. Vecina nasih igraca kad ode vani ozljeda za ozljedom sem ovih disciplinovanih i evo sad akademaca ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tačno će šef biti primoran da ubaci malog Đokanovića danas!
Možda i Kurdića! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Boze sacuvaj,onda evropu ne treba ni igrati poslije jedne jače utakmice pola tima necemo imati u prvih 5 kola prvenstva.Kakva je to sprema,neko bi za ovo morao odgovarati u slučaju kiksa protiv najveceg konkurenta
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva europa brate.. prve utakmice su 8 augustaInijesta je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da 7-8 bitnih igraca nece konkurisat, jel se mozda cuvaju klosari za evropu ili sta, nemoguce evo sad i Hebib i sisic upitni, jednom loza drugi problem sa stomakom, ili je onaj strajk od 3 dana i izostanak sa treninga ostavio dobar trag
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dej noFudo je napisao/la:Evo i Ahmetovic upitan
Lijepo vrijeme, danas bar 7-8k, nema izgovora! Ništa tv Moja, samo istok i bordo boja.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.